yeni geyik :)

nasıl yani iştemisin?
bende işteyimde
bugün biraz durgunluk var...
bendede biraz yorgunluk var:))

keşke tatil olsa hep yaaa

ama calışmayıncada insan cok köreliyo çalışınca daha bi zinde oluyo insan...

evet canım calısıyorum ben ...
bendede yorgunluk ve sınırlılık halı var ...
valla paran olcak calısmayacaksın kardesım onu bunu bılmem:KK1:

özetliyim:))
ben gecen sene bu ay hamile kalmıştım klomen tedavisinde 1 ay sonra...
bu sene 3 ay önce yine 2 ay klomen ve igne kullandım ama malesef olmadı....

yumurta tembelliği var diyo doktor ama
klomen filan işe de yarıyo
ne biliyim ben anlamadım ya kısmet galiba...

sende başla bakalım belki işe yarar.

ya ben onu çok kullanmak istemiorum. yan etkileri varmış. bi ay deneyim bakayım. aşılama yapsalar sonrasında keşke. sonki onla olcak gibi hissediorum :)

7 eylül.

My Ovulation Chart

bak böle tablo yaptın mı. böle ii gibi. ya baş dönmesi bel ağrısı yumurtalık ağrısı . hepside yalan işte de neyse. geçen aydan sonra inanmıcaktım güya belirtilere

şimdi 25 i ile 28 i arasında yumurtaladın mı yani????

evet evet inanma hiç bi belirtiye
ben bu ay belirti aramıyom pek gögüsler dışındaaa:KK52::KK52:

benimde 8 yada 10 eylül :)):KK19:

dedim ya 3 tane hamile haberi aldım ne acı bizim için yaaa
sevinmek istiyorum o kişiler için sevinemiyorum
konuşamıyorum sevinçlerine ortak olamıyorum
iş arkadasımın kardeşi hamile nasıl sevincli bana anlatıyo
hı hayırlı olsun diyorum anlıyo tabi benim sevinemediğimi ama içimden gelmiyo...

hı hayırlı olsun diyorum anlıyo tabi benim sevinemediğimi ama içimden gelmiyo...

:) ay düşünsene benim yeğen için gelio dediler ona bile sevinemedim. bi durgunluk oldu. ağladım ağlıcam. neyse ertesi gün atlattım Allah tan. iyi niyetliler soruyorum hamilelik nasıl falan diye de. bir iki hatta birarkadaşım var. hissiyatım böle kesin bişi yok da. hamile kaldı diye ayrı bi havası bana karşı üstünlüğü varmış gibi davranıyor. ona hiç sormuyorum :) bi kere sohbet ederken ben sormadan başladı anlatmaya. kalbini dinlemiş falan. güzel heyecan tutmasın içinde tamam da benim de içim cız etmşti ama. biraz daha hassas olabilirdi. artık sormuyorum.

o artı gibi şekil varya. o ara yumurtlamış oluyorum. ne zaman test yapcan. batlar yakın. birlikte yapalım ki ben kendimi durdurabileyim

:) ay düşünsene benim yeğen için gelio dediler ona bile sevinemedim. bi durgunluk oldu. ağladım ağlıcam. neyse ertesi gün atlattım Allah tan. iyi niyetliler soruyorum hamilelik nasıl falan diye de. bir iki hatta birarkadaşım var. hissiyatım böle kesin bişi yok da. hamile kaldı diye ayrı bi havası bana karşı üstünlüğü varmış gibi davranıyor. ona hiç sormuyorum :) bi kere sohbet ederken ben sormadan başladı anlatmaya. kalbini dinlemiş falan. güzel heyecan tutmasın içinde tamam da benim de içim cız etmşti ama. biraz daha hassas olabilirdi. artık sormuyorum.

o artı gibi şekil varya. o ara yumurtlamış oluyorum. ne zaman test yapcan. batlar yakın. birlikte yapalım ki ben kendimi durdurabileyim

evet canım ben olsam bende sevinemez aksine üzülürdüm kendim için .. neyse zaten sonra geciyo....

evet bende hiç kimseye sormuyorum zorla anlatıyolar bende pek oralı olmuyorum
diyordur ay üzüldü filan diye evet konuşmak istemiyorum
kayınvalidemle görümcem eltim filan deli oluyo
hiç bebekle ilgili konuşmuyorum ama laf açılsada anlatsam diye can atıyolar
onlar olup olmadıgını bilmiyolar ama tabi tahmin ediyolardır..
ama onlarla konuşacagmı hiç sanmıyorum
eşime diyorum sen söyle bana sormasınlar diye
niye bu kadar kasıyorum bilmiyorum ama
sanırım kendime yediremiyorum kısır gelin olmayı....

canım 8 yada 10 unda yaparım diye düşünüyorum sanırım tabii o zaman kırmızılanırız yaa:KK31:

evet canım ben olsam bende sevinemez aksine üzülürdüm kendim için .. neyse zaten sonra geciyo....

evet bende hiç kimseye sormuyorum zorla anlatıyolar bende pek oralı olmuyorum
diyordur ay üzüldü filan diye evet konuşmak istemiyorum
kayınvalidemle görümcem eltim filan deli oluyo
hiç bebekle ilgili konuşmuyorum ama laf açılsada anlatsam diye can atıyolar
onlar olup olmadıgını bilmiyolar ama tabi tahmin ediyolardır..
ama onlarla konuşacagmı hiç sanmıyorum
eşime diyorum sen söyle bana sormasınlar diye
niye bu kadar kasıyorum bilmiyorum ama
sanırım kendime yediremiyorum kısır gelin olmayı....

canım 8 yada 10 unda yaparım diye düşünüyorum sanırım tabii o zaman kırmızılanırız yaa:KK31:

bu ay tedavi falan bişi oldu mu. ay benim hayatımda iyice belirsiz oldu. eylül belirleyecek biraz. artık ciddi bi tedavisi olsun istiyorum. aman ne bilim. karşığım gene. kısırlık lafını ağzıma bile almıyorum. bazen bazı kişlere olmuyor diyorum o kadar. ya bayramda kurbanda yani kaplıcaya mı gitsek. benim tam yumurtlamaya denk gelio. sıcak ve kaplıca ii geliomuş

ben 8 inde yapcam test malum bat olmazsa . aynı gün yapalım :) sen istanbulda mıydın

bu ay tedavi falan bişi oldu mu. ay benim hayatımda iyice belirsiz oldu. eylül belirleyecek biraz. artık ciddi bi tedavisi olsun istiyorum. aman ne bilim. karşığım gene. kısırlık lafını ağzıma bile almıyorum. bazen bazı kişlere olmuyor diyorum o kadar. ya bayramda kurbanda yani kaplıcaya mı gitsek. benim tam yumurtlamaya denk gelio. sıcak ve kaplıca ii geliomuş

Evet Allah korusun bende kısır değilimde Allahtan bi kez hamile kalmışlıgım var başaramasamda :KK9: dogurmayı... işte insan gurur yapıyo...
ben suanda hayıt hapı içiyorum sadece 2 . aydayım
3 ay içilmesi lazım en az forumdaki arkadaşlardan duyarak aldım :KK1:
bi yan etkisini görmedim öyle de söyliyim....

valla ne güzel olur ya bi kaplıca iyi gelir aslında neden olmasın yaa ama bizde gitcez para yok
o yüzden tedavi bile olamıyoruz
işte bi kaç ay gittim klomen igne filan zorlanıyoruz yani....
aşılama düşünüyorz yılbaşından sonra tabi gene durumlar düzelmicek nasıl yapıcaz bilmiyorum.... :26:

sende klomenden başlarsın inşallah klomen igne filan iyi gelirde daha fazla ugraşmazsın.
eger imkanınız varsa gidin derim kaplıcaya
şifanın nerden geleceği belli olmaz...

ben 8 inde yapcam test malum bat olmazsa . aynı gün yapalım :) sen istanbulda mıydın

evet tamam 8 inde yapalım
varsa benimde cıkar heralde
zaten benimde bat 8 cıkıyo hesapladıgımda ama ben 10 una kadar süre veriyorum ... :KK31:

ama ondan önce yapmak yok birbirimize destek olalım
zira evde bi dünya test var gg den almıştım :KK1:

ben izmitteyim canım..

X