avatarımı bulamadım yahuuuuu.... sanırım işteki pc de kayıtlı... şimdilik bunla idare ediveriyim bariii.....
süperdi tek kelimeyle.... yeğenim madem üçüncü balayına çıktınız bu sefer bebeksiz dönmeyin dedi ama sanırım bu işi beceremiyoruz biz
bi de eşimin arkadaşları ile gittik biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı.... tatilimin bi bölümünü "Allahım nolur şu adamcığıma kendi çocuklarıyla da ilgilenme tadını yaşat" diye dua ederek geçirdim resmen
kocamın çocuk havuzunda ve en minicik su kaydırağından kayarken çekilmiş resimleri var
Rabbim inşallah o günleri de gösterir de kendi yavrucaklarıyla da böyle kakari kikiri eğlenebilir, eğlenebiliriz tez vakitte inşallahhhh......
bu arada sakın ama sakın nedenini niçinini aramaya çalışma... bazı şeyler olur, çünkü öyle olması gerekir... neden neden neden diye yeme kendini, herşeyin bi vakti zamanı var... biliyorum söylemesi çok kolay gibi, ama inan tecrübeyle sabit..... daha iyi daha güvenilir bi doktora gidin, tüm tetkikleriniz yapılsın sonrasında üzülmen gerekecekse üzül elbette ama toparlan hem de çabucak..... hayat sürprizlerle dolu bunu unutma ve asla umutsuz olma.... sen şimdi tabirim için kusura bakma ama otomatiğe bağlamışsasına, olması gerektiği için, daha iyi sonuç verir diye... aklın sürekli çocukla meşgul olarak birlikte oluyorsun kocanla.... bunların etkisi çok büyük, inanamayacağın kadar.... ve biliyorum ki aklından çıkarman da çok zor.... bebişlerin ne zaman geleceğini sadece Rabbim bilir.... tedavilerde de bu böyle, ben zannediyodum ki tüp bebek yapıcaz ve hoooppp oluvericek.... öyle değilmiş, rahim de olup biteni görebilen bi teknoloji henüz yok, ve hiç de olamayacak.... tedaviyle veya tedavisiz, ne zaman geleceklerini onlar çok iyi biliyorlar..... Rabbime verdiğine de vermediğine de şükret; neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz..... hayırlı zaman da hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin Rabbim sana......
acaba söylesemiydin yaaaaa.... bizi abinle yalnız bıraksan bu gece diye.... baksana yüzsüzlükte öncü görümce.... "ben hiç bi iş yapmadım, hep major yaptı" diyebiliyo pişkince.....
aramıza hoşgeldin şekerim... anın tadını çıkarrrrr, strese sıkıntıya hiiiiiiçççç gerek yok, herşey olup bitiyo
ay ay ay koca kız olmuş da gezmelere de çıkmışşşşşşş.... sezoşu bol bol kokla canımcımmmmm
evet benim tel yeniiii.... alıştım alıştım, gerçi hala ayyyy bunun alarmı nerden ayarlanıyoduuu yaaaa falan yapıyorum arada ama, olcak o kadar.... hem bi sürü yeni resmim oldu telde.... bi teli benim yapan en önemli şey de bu zaten
annnemmmmm.... kız tam duygusala bağlamışsın ya sen; altı üstü 3 kat aşağıdalar.... söylersin babana arada çağırırlar sucuklu yumurtaya
hem annen de geç kalktığını anlarsa bi iki mırmırlanır.... hiç alışma zorluğu çekmezsin
damat düşünsün ayol
ayrıca koca candır kocasız yatak da haramdır.... bu sloganımı da unutma; bi süre sonra hayat felsefen olabilir..... çok çok çok mutlu olun emiiiii