Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Evet o kizacaklardan biri benim sanirim...:) teee konyalara gelin geldim ben hic buhran basacsk bisi yok bi bakiosun ki sen bi aile olmussun hayat super :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Huh huu:KK55:
29. gunumuz ve ailece ilk seferimize cikiyoruz :)) sans dileyin..
Esim cemiyete ugrayacak ben kv de duracam az sonra kizcemizle gezecez,evtipi anakucagi bakacaz,sonra eveee :))
Aksamada duguneee esimlee:KK52:
Yanaklari gorelim :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Hosgelmissinizzzz :)

Umidini kaybedersen elinde ne kalacak kuzum..
Oyle dusunme ne olur..
Hayirlisiyla saglikla gelecek insallah minigin..

Uyu uyu ne guzel :KK66:
Ama insanoglu iste o zamanda cok uyku sıkıyor insani :KK66:
Ben bu aksam dugune gidiyorum :KK52:
Dugun deyince aklima sen geliyorsun artik :))

Gunaydiinn kizcee,senindeee :)
Al bendende o kadar :) ezberlediklerimi yapiyorum :KK9:

Hayirli olsun,umdugundan daha guzel daha mutlu olsun insallah hersey :)
Herseyi oluruna birak yeter :)

Bir de kendi ailenle mi yakin olacaksiniz anlamadim ben :)

Evet tatlim. Kendi ailem 2. Katta ben 5. Katta olacagim :)

Esim cemiyete ugrayacak ben kv de duracam az sonra kizcemizle gezecez,evtipi anakucagi bakacaz,sonra eveee :))

Ohhhh cekirdk ailemiz gezmelere gidiyoorrr yasasinnn.. Darisi basimiza..hayalimdeki tablo :KK66: ,masallh size..

huhuuuu günaydınlarrrrr :KK16:
hemen bişey sorayım size yumurta -hiç pişirilmemiş kabuklu-dolapta kaç hafta dururrr?

Guunaaaydıııınnn pazar sendromunuz bol olsuuunn:KK16:

Ahaha anladigima bakar misin yahu:KK9: bende diyorum ki niye tasincaklarki evleri yakin nasilsa:KK9: nen ikisinede uzagimm bi ara dusunmustum tasinmayi ama sonra vazgectim:KK53:

asoşşş sen pazar sendromu deyince yarın işe gidiceğimi fark ettim:KK5:
sanki hep böyle evde yayılıcakmışım gibi geliyordu :KK5:

Sabah sabah gözlügüm kırıldı ya ben yandım yarın nasıl çalışacağım pcye bakarken gözlerim çok ağrıyacak sonra baş ağrısı tutacak ve günü pert bir şekilde bitireceğim :KK50:

majorr seni haftasonu burda görmek ne güzelll :KK16:
yarın sabah bi gözlükçüye bıraksan akşama kadar yapar kii :KK52:
benim de gözlerim 5 numara :KK53:
ama lens takıyorum evde de gözlük...lens veya gözlük olmadan yaşayamam :KK50:
Günaydın kızlar.
20 haziranda bende yeni evliler kervanina katilacagim inşallah.
Beni de araniza alinnnn..zira birsürü duyguyu bir arada yaşıyorum. Konu da açmıştım bunla ilgili.
Stresliyim sikintiliyim :/ napcm nasil olcak nasil alisacagim of off..

canım hoşgeldin aramıza...
hepimiz o dönemlerden geçtik...bizim de annemlerle aramız 10 dk ve
eşimle evlenmeyi 7 sene beklememe rağmen balayına ağlayarak gitmiştim :KK9:
şimdi gülüyorum...çünkü damlaçikolata da demiş biz aile olduk...sanki yıllardır evliyiz gibi geliyor:nazar:
sen de çabucak alışırsın kiii :KK52:
Hosgelmissinizzzz :)

Umidini kaybedersen elinde ne kalacak kuzum..
Oyle dusunme ne olur..
Hayirlisiyla saglikla gelecek insallah minigin..

Uyu uyu ne guzel :KK66:
Ama insanoglu iste o zamanda cok uyku sıkıyor insani :KK66:
Ben bu aksam dugune gidiyorum :KK52:
Dugun deyince aklima sen geliyorsun artik :))

Gunaydiinn kizcee,senindeee :)
Al bendende o kadar :) ezberlediklerimi yapiyorum :KK9:

Hayirli olsun,umdugundan daha guzel daha mutlu olsun insallah hersey :)
Herseyi oluruna birak yeter :)

Bir de kendi ailenle mi yakin olacaksiniz anlamadim ben :)

yaşasınnn PLOJO bu gün düğüne gidiyorrrr:21:
kurtlarını dökersin artık :KK76:
Sezen de büyüdü gezmeler gidiyorrr:KK55:
bu arada çok uyuyorum yazınca şimdi pişman oldum:18: senin uyuyamadığın bu günlerde yazılır mı yahu :KK31:
artık seneye ben uyuyamazken Sezeni uyku düzeni oturur sen de burda bana nispet yaparsın:KK9:

hemen bişey sorayım size yumurta -hiç pişirilmemiş kabuklu-dolapta kaç hafta dururrr?

şimdi gülüyorum...çünkü damlaçikolata da demiş biz aile olduk...sanki yıllardır evliyiz gibi geliyor:nazar:

bu arada çok uyuyorum yazınca şimdi pişman oldum:18: senin uyuyamadığın bu günlerde yazılır mı yahu :KK31:
artık seneye ben uyuyamazken Sezeni uyku düzeni oturur sen de burda bana nispet yaparsın:KK9:

Siviticim yumurtayi cok bekletilmesi yanlisi diilim ben en fazla 1 hafta diyorum..zatn cabuk tuketilir buzde protein delisi bi kocam var ve pasta borek cok yaparim ben. Cok tuketmiyorsaniz alim sayisini azaltin canim. Nolur nolmaz.

Siviticim yumurtayi cok bekletilmesi yanlisi diilim ben en fazla 1 hafta diyorum..zatn cabuk tuketilir buzde protein delisi bi kocam var ve pasta borek cok yaparim ben. Cok tuketmiyorsaniz alim sayisini azaltin canim. Nolur nolmaz.

ben normalde çok almam da babam ben yiyim diye 30 tane çift sarılı almış..
tabi canım bişey istemeyince yiyemedik kaldı:KK5:
neyse artık riske atıp yemiyelim çok sağol canımm:KK52:

Evet tatlim. Kendi ailem 2. Katta ben 5. Katta olacagim :)

Olsun yanyana ya da altliustlude olabilirdiniz gb dusun :)
Simdi tuhaf geliyordur ama alistiginizda iyi ki diyebileceginiz bisy :)

Ohhhh cekirdk ailemiz gezmelere gidiyoorrr yasasinnn.. Darisi basimiza..hayalimdeki tablo :KK66: ,masallh size..

Sagol kizcee,darisi basiniza :)
Bi bakmissin geziniyorsunuz zaman cabucak geciyor :)

En fazla 15 gun derler ama 10 yeterli bence :)
Yahu niye pisman oluyorsun,olsun :)
Zaten cok uyuyuncada ozluyorum :)

Arabadayiz annemde kuzenimin ceyiz sermesine gidiyor yolumuzun tersi aslinda ben surdan binerim minibuse diyor esimde durursam inersin majko diyor annemde atlarim diyor :KK9::KK9:
Cok alemler:KK9:
(Majko anne demek buarada :KK9:)

En fazla 15 gun derler ama 10 yeterli bence :)
Yahu niye pisman oluyorsun,olsun :)
Zaten cok uyuyuncada ozluyorum :)

Arabadayiz annemde kuzenimin ceyiz sermesine gidiyor yolumuzun tersi aslinda ben surdan binerim minibuse diyor esimde durursam inersin majko diyor annemde atlarim diyor :KK9::KK9:
Cok alemler:KK9:
(Majko anne demek buarada :KK9:)

insanın annesiyle eşinin iyi anlaşması paha biçilmez bir şey :KK16: :KK16:

Görümce bu hafta kartepe'ye gidiyor çalıştığı firmanın ordada fabrikası var. Diyorum ki neden kv yokken göndermediler acaba :s
Allahimmm hic de demiyo basbasa birakayim annemde yokken demiyo gicikk:KK47:

Günaydın bebeğim iyilik senden naber :KK52: bu telefon bende 2 senedir var şeker yeni değil :)
Kizz amayaa ile karistirdim senii:KK9::KK9:

Gunaydin kizcelerrr...

Gunaydinnn canimm:KK16:

Günaydın kızlar.
Beni de araniza alinnnn..zira birsürü duyguyu bir arada yaşıyorum. Konu da açmıştım bunla ilgili.
Hosgwldin canimm:KK16: valla uzun suredir taniyosan cok kolay alisirsin ben bi kere bile aglamadimm:KK9: simdi coook uzagim aileme ama esimin yaninda cok mutluyum:KK16:

Istanbulda yaşıyorum canim.
25 yasindayim. Ogretmenim. Nisanlim elazigli. Ailesi orda yaşıyor. Kendisi burada ablasiyla kalıyor. Buraya atandi makina muhendisi -denetci kendisi.
Ve belki ailesinden uzakta olanlar cok kızacak bana ama biz evlendigimizde ayni sitede ayni blokta ve uc kat yukarida oturacagiz :)
Buna rağmen buhranlar basiyo beni :KK43:
Bide ayni siteye ic guvey aliyo gibi olmuss:KK9:sen niye uzuluyosun canimm ne guzell ailenle hep yanyana olacaksiin:KK16:

Sezoss gezmeyee gidiyooorrr:emir_bebek::nazar:buyumuste carsi pazar gezecekk:KK9:
Ayrica annenle esinede masallah canimm:nazar::nazar:

Canimm pazar gunleri ertesi gunu aklimdan cikmiyoki:KK9: gidene kadar kafama takarim:KK53:neyse az kaldi sukurr:nazar:
Bu arada 5 numara miii:KK53: bisi diyimmi bende 3 yasindan 12 yasima kadar 4numara gozluk taktimm tam ameliyat olacaktim ankarada deprem oldu biz bi sene ankaraya gidemedik:KK53:ve gittigimizde bu cocugun gozleri dizelmis dediler:KK53:doktor soka girdi asiatanlarini felan cagirdi :KK52: ve o gun bugumdur gozluksuzum:KK9:

Hosgwldin canimm:KK16: valla uzun suredir taniyosan cok kolay alisirsin ben bi kere bile aglamadimm:KK9: simdi coook uzagim aileme ama esimin yaninda cok mutluyum:KK16:

Bide ayni siteye ic guvey aliyo gibi olmuss:KK9:sen niye uzuluyosun canimm ne guzell ailenle hep yanyana olacaksiin:KK16:

Ne bileyim ben. Sabah uyandigimda annemin bu saate kadar yatilir mi demesini kardeslerimin kavga gurultusunu duymadan uyancm. Babamin kalk kizim sucuklu yumurta yaptim demesini duymcm artik. :KK43: annem esarplarini yika utule gotureceklerni ayarla dedi gecen gun. Oyle zoruma gitti ki. Yapamam bosaltamam dedim dolabimi.
Sonra aglaya aglaya bosalttim. Kardesimn ve babamin hediye ettigi kiyafetler gecti elime. Ic ceke çeke agladim. Kendimi cok kotu hissediyorum.

Ne bileyim ben. Sabah uyandigimda annemin bu saate kadar yatilir mi demesini kardeslerimin kavga gurultusunu duymadan uyancm. Babamin kalk kizim sucuklu yumurta yaptim demesini duymcm artik. :KK43: annem esarplarini yika utule gotureceklerni ayarla dedi gecen gun. Oyle zoruma gitti ki. Yapamam bosaltamam dedim dolabimi.
Sonra aglaya aglaya bosalttim. Kardesimn ve babamin hediye ettigi kiyafetler gecti elime. Ic ceke çeke agladim. Kendimi cok kotu hissediyorum.

Bu seferde esinsiz yatamayacaksin bi yere gittiginde aklin hep esinde olacak. Bende ozluyorum bekar gunlerimi ama esimle oldugum her ana sukurler olsun:nazar: alisirsin canim bol bol gidersin yanlarinaa:KK16:

avatarımı bulamadım yahuuuuu.... sanırım işteki pc de kayıtlı... şimdilik bunla idare ediveriyim bariii.....

hoşgeldiinnnn
nasıldı tatil dinlendinmii ?? erken gelmişsinizz yarn da vardıı :)

süperdi tek kelimeyle.... yeğenim madem üçüncü balayına çıktınız bu sefer bebeksiz dönmeyin dedi ama sanırım bu işi beceremiyoruz biz :KK1: bi de eşimin arkadaşları ile gittik biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı.... tatilimin bi bölümünü "Allahım nolur şu adamcığıma kendi çocuklarıyla da ilgilenme tadını yaşat" diye dua ederek geçirdim resmen :KK1: kocamın çocuk havuzunda ve en minicik su kaydırağından kayarken çekilmiş resimleri var :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Rabbim inşallah o günleri de gösterir de kendi yavrucaklarıyla da böyle kakari kikiri eğlenebilir, eğlenebiliriz tez vakitte inşallahhhh......

bu arada sakın ama sakın nedenini niçinini aramaya çalışma... bazı şeyler olur, çünkü öyle olması gerekir... neden neden neden diye yeme kendini, herşeyin bi vakti zamanı var... biliyorum söylemesi çok kolay gibi, ama inan tecrübeyle sabit..... daha iyi daha güvenilir bi doktora gidin, tüm tetkikleriniz yapılsın sonrasında üzülmen gerekecekse üzül elbette ama toparlan hem de çabucak..... hayat sürprizlerle dolu bunu unutma ve asla umutsuz olma.... sen şimdi tabirim için kusura bakma ama otomatiğe bağlamışsasına, olması gerektiği için, daha iyi sonuç verir diye... aklın sürekli çocukla meşgul olarak birlikte oluyorsun kocanla.... bunların etkisi çok büyük, inanamayacağın kadar.... ve biliyorum ki aklından çıkarman da çok zor.... bebişlerin ne zaman geleceğini sadece Rabbim bilir.... tedavilerde de bu böyle, ben zannediyodum ki tüp bebek yapıcaz ve hoooppp oluvericek.... öyle değilmiş, rahim de olup biteni görebilen bi teknoloji henüz yok, ve hiç de olamayacak.... tedaviyle veya tedavisiz, ne zaman geleceklerini onlar çok iyi biliyorlar..... Rabbime verdiğine de vermediğine de şükret; neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz..... hayırlı zaman da hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin Rabbim sana...... :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Görümce bu hafta kartepe'ye gidiyor çalıştığı firmanın ordada fabrikası var. Diyorum ki neden kv yokken göndermediler acaba :s
acaba söylesemiydin yaaaaa.... bizi abinle yalnız bıraksan bu gece diye.... baksana yüzsüzlükte öncü görümce.... "ben hiç bi iş yapmadım, hep major yaptı" diyebiliyo pişkince.....
Günaydın kızlar.
aramıza hoşgeldin şekerim... anın tadını çıkarrrrr, strese sıkıntıya hiiiiiiçççç gerek yok, herşey olup bitiyo:KK1:

ay ay ay koca kız olmuş da gezmelere de çıkmışşşşşşş.... sezoşu bol bol kokla canımcımmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

evet benim tel yeniiii.... alıştım alıştım, gerçi hala ayyyy bunun alarmı nerden ayarlanıyoduuu yaaaa falan yapıyorum arada ama, olcak o kadar.... hem bi sürü yeni resmim oldu telde.... bi teli benim yapan en önemli şey de bu zaten :KK1:

annnemmmmm.... kız tam duygusala bağlamışsın ya sen; altı üstü 3 kat aşağıdalar.... söylersin babana arada çağırırlar sucuklu yumurtaya :KK1: hem annen de geç kalktığını anlarsa bi iki mırmırlanır.... hiç alışma zorluğu çekmezsin :KK1: damat düşünsün ayol :KK1: ayrıca koca candır kocasız yatak da haramdır.... bu sloganımı da unutma; bi süre sonra hayat felsefen olabilir..... çok çok çok mutlu olun emiiiii:KK54::KK54::KK54::KK54:

iyi geceler tatlışlarr :KK52:
bu ara uyumak konusuda Sezen'le yarışabilirim :KK9:
2-3 saat uyanık kalsam en az 1 saat uyuyorum ardından :KK9:
şimdi de yatarken rimelimi silmemişim eşim panik yaptırdı gözlerine ne olmuş eroinmanlar gibi olmuş diyor :KK9: :KK9:

evettt bugün biz geveze oldukkkk :KK8:
Sezen de seneye "hıı" dicek kiiii :KK52:

canımm hoşgeldinnn :KK52:
biz de seni özledikkk :KK8:

canım hiç ümitsizlenmeee..6 ay oldu daha deneyeli...
zor ama birazcık daha sabır :44:

kuzuu ben yanlış ifade etmişi heralde anneme taşınmıcaz kiii :KK52:
zaten doğumda annem bize yaşınır bi kaç haftalığına :KK9:

ben şey dedim..annemlerle aramız 10 dk ya eşim diyorki burda "nilüfer"diye bi ilçe var daha sakin daha güzel..
gel diyor nilüfere taşınalım..olmaz diyorum annemlerin de oraya taşınması lazım...
ki kardeşim üniversiteyi bitirmeden evi değiştiremez onlar :KK50:
sonuç diyorum bekle 3 sene annemlerle yakın evlere taşınalım yine :KK52:

ayyyy svitiiii seni alıntılamamışım sanırsammmm.... canım hoşgördükkkk.... kapıyı bi açtımmmm miiiiissss gibi temizlik kokuyo, gitmeden silip süpürmüş ve kapıyı kapamıştım.... nası hoşuma gitti anlatamam, keşke üşenmeyip ütülerimi de yapsaymışım, yoruldum ayol :KK1:

senin mercimek de büyümüş maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel ki sana fazla kilo aldırmadan depolardan idare ediyo.... :KK54::KK54::KK54::KK54:

avatarımı bulamadım yahuuuuu.... sanırım işteki pc de kayıtlı... şimdilik bunla idare ediveriyim bariii.....

süperdi tek kelimeyle.... yeğenim madem üçüncü balayına çıktınız bu sefer bebeksiz dönmeyin dedi ama sanırım bu işi beceremiyoruz biz :KK1: bi de eşimin arkadaşları ile gittik biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı.... tatilimin bi bölümünü "Allahım nolur şu adamcığıma kendi çocuklarıyla da ilgilenme tadını yaşat" diye dua ederek geçirdim resmen :KK1: kocamın çocuk havuzunda ve en minicik su kaydırağından kayarken çekilmiş resimleri var :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Rabbim inşallah o günleri de gösterir de kendi yavrucaklarıyla da böyle kakari kikiri eğlenebilir, eğlenebiliriz tez vakitte inşallahhhh......

bu arada sakın ama sakın nedenini niçinini aramaya çalışma... bazı şeyler olur, çünkü öyle olması gerekir... neden neden neden diye yeme kendini, herşeyin bi vakti zamanı var... biliyorum söylemesi çok kolay gibi, ama inan tecrübeyle sabit..... daha iyi daha güvenilir bi doktora gidin, tüm tetkikleriniz yapılsın sonrasında üzülmen gerekecekse üzül elbette ama toparlan hem de çabucak..... hayat sürprizlerle dolu bunu unutma ve asla umutsuz olma.... sen şimdi tabirim için kusura bakma ama otomatiğe bağlamışsasına, olması gerektiği için, daha iyi sonuç verir diye... aklın sürekli çocukla meşgul olarak birlikte oluyorsun kocanla.... bunların etkisi çok büyük, inanamayacağın kadar.... ve biliyorum ki aklından çıkarman da çok zor.... bebişlerin ne zaman geleceğini sadece Rabbim bilir.... tedavilerde de bu böyle, ben zannediyodum ki tüp bebek yapıcaz ve hoooppp oluvericek.... öyle değilmiş, rahim de olup biteni görebilen bi teknoloji henüz yok, ve hiç de olamayacak.... tedaviyle veya tedavisiz, ne zaman geleceklerini onlar çok iyi biliyorlar..... Rabbime verdiğine de vermediğine de şükret; neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz..... hayırlı zaman da hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin Rabbim sana...... :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

acaba söylesemiydin yaaaaa.... bizi abinle yalnız bıraksan bu gece diye.... baksana yüzsüzlükte öncü görümce.... "ben hiç bi iş yapmadım, hep major yaptı" diyebiliyo pişkince.....
aramıza hoşgeldin şekerim... anın tadını çıkarrrrr, strese sıkıntıya hiiiiiiçççç gerek yok, herşey olup bitiyo:KK1:

ay ay ay koca kız olmuş da gezmelere de çıkmışşşşşşş.... sezoşu bol bol kokla canımcımmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

evet benim tel yeniiii.... alıştım alıştım, gerçi hala ayyyy bunun alarmı nerden ayarlanıyoduuu yaaaa falan yapıyorum arada ama, olcak o kadar.... hem bi sürü yeni resmim oldu telde.... bi teli benim yapan en önemli şey de bu zaten :KK1:

annnemmmmm.... kız tam duygusala bağlamışsın ya sen; altı üstü 3 kat aşağıdalar.... söylersin babana arada çağırırlar sucuklu yumurtaya :KK1: hem annen de geç kalktığını anlarsa bi iki mırmırlanır.... hiç alışma zorluğu çekmezsin :KK1: damat düşünsün ayol :KK1: ayrıca koca candır kocasız yatak da haramdır.... bu sloganımı da unutma; bi süre sonra hayat felsefen olabilir..... çok çok çok mutlu olun emiiiii:KK54::KK54::KK54::KK54:
Ooo ne guzel olmus canim butun stresi attin geldiiiin:KK16:siraaa bebisteee:emir_bebek:darisi basimizaa:KK52: olur oyle canim yaa yeni almissin teli:KK9:tamda zamanjnda almissin teliii bol bol fotograf cekmissinizdir:KK16:

Ama çok tatlisin ki sen :) sloganin supermis bu arada. :)) :KK1:

Yine bi pazar daha bitiyor. ..
Sabah kalkar kalkmaz bebek mevlüdüne gittim geldim.eşimin buyuk dayısına gittik.geldik.. yemek bulaşık çamaşır derken anca yazıyorum.

Amaya haklısın ne diyim :KK43:

X