Yeni gelinin salon perde seçimine yardım eder misiniz.. :)

ozznurrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
2
0
6
35
Bursa
Merabalar..Düğünüm eylülde inşallah mobilyalarımızı alıp o dertten kurtulduk.ama perdelerde daha renk seçiminde takıldım modeli şöyle dursun :) salonum için yardım istiyorum sizlerden koltuk takımıma nasıl bişeyler gider acaba,şimdiden teşekkürler.. :)

İlk defa konu açtığımdan fotograf yükleyemedim :) üçlü koltuklarım pudra rengi iki tane tekli koltuğumsa mor renk..hangi renkler hem çok göz yormaz hemde şık durur?

İlk defa konu açtığımdan fotograf yükleyemedim :) üçlü koltuklarım pudra rengi iki tane tekli koltuğumsa mor renk..hangi renkler hem çok göz yormaz hemde şık durur?

Salonda ki hangi eşyanızı vurgulamak istiyorsanız ona göre renk seçimi yapın. Örneğin pudra rengi koltuklarınızı ön plana çıkartmak istiyorsanız perde fonlarınız tekli koltuklarında renginde yapın. Yok mor rengi yani tekli koltukları vurgulamak istiyorsanız perdeleri pudra rengi seçin.

Tabi bu renk ve model görmeden yapılan yorum. Koltukların resmi olsaydı daha iyi fikirler verebilirdik.

Salonda ki hangi eşyanızı vurgulamak istiyorsanız ona göre renk seçimi yapın. Örneğin pudra rengi koltuklarınızı ön plana çıkartmak istiyorsanız perde fonlarınız tekli koltuklarında renginde yapın. Yok mor rengi yani tekli koltukları vurgulamak istiyorsanız perdeleri pudra rengi seçin.

Tabi bu renk ve model görmeden yapılan yorum. Koltukların resmi olsaydı daha iyi fikirler verebilirdik.

Merhabalar, arkadaşında dediği gibi resimleri görmek lazım, madem göremiyoruz elimizden geleni yapalım :) siz bu siteye bakın bi, beğendiğiniz şeylerin linkini koyun en azından, resim olmasa bile, ben ve arkadaşlar sizi bu şekilde yönlendirebiliriz.
Linkler: Stor perde - Zebra Perde - Fon Perde - Kruvaze Perde - İp perde bunlar size yardımcı olacaktır, sitede fiyatlar çok uygun, güvenilir bir site, Brillant yetkili sitesidir, takip edicem, hoşçakalın

Back
X