- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
kızlar ben de haziranda evleneceğim, hapla korunmayı düşünüyorum hatta yarına aile planlamasına randevu aldım ama acaba jinakoloğa mı gitsem. hangisi daha iyi olur ne fark eder acabaCADIARZU
canim bence jinekolaga git. tek bi tane dogum kontrol hapi yok ki,cesit cesitler
en uygununu doktor bulur bence.
aile planlamasinda kimler calisiyor bilmiyorum ama ben bu konuda ilk önce doktora güvenirim.
bu arada ben dogum kontrol hapimdan cook memnunum
simdiye kadar tek bi yan etkisi bile olmadi. cok mutluyum :) cok korkmustum cünkü
gecen sefer gibi olucak diye
Türkiyede var midir hic bilmiyorum tatlim. Ben yurtdisinda yasiyorum. En dogal ve en yan etkisiz yöntem:CüvCüv:
Ben "Persona"yla korunmayi düsünüyorum
Gerci pek korunma denmez, persona ufak bi bilgisayar, iliskiye girmeden idrarini test ediyor ve sana hamile kalabilirsin veya kalamazsin bugün diyor.
Ek olarak prezervatif kullaniriz sanirim.
Hap kesinlikle istemiyorumboshayallersmile
bahsettigin sey nasil bisey? güvenilirmi?
nerden aliyosun?
ve fiyati ne kadar pahalimi?
cevap verirsen memnun olurum canim
1.5 yıllık evliyiz en başından beri prezarvatif kullandık,şuan 5aylık hamileyim istediğim anda hemen hamile kaldım. hap olsaydı belki bu kadar hızlı haöile kalamazdım..
ben de senin gibi düşünüyodu benim de düğünüm 24 temmuzda ama zaman yaklaşınca haldır haldır araştırmaya başladım geç kalmak da istemiyorum şimdiden de çok ama çok sıkıldımya benm de 8 ağustosta düğünüm ama hiç bu konuyu bu şekilde enine boyuna düşünmemiştim, ama bu aralar bir kadın doğuma gidip neymiş ne değilmiş kendim için bi görüş alayım, bence çok önemli bir konu açmışsınız, bu açılardan hiç düşünmemiştim, hap alırım deyip geçiyordum...
bu arada evlenecek olan arkadaşlara da allah kolaylık versin her açıdan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?