gerekirse erkek de olsa başka bir doktora git canım.eğer ağrın çok şiddetli ve dayanılmaz bir ağrıysa ve tedavi olamadıysan,çözüm bulamadıkları için laporoskopi kolaylarına geliyo olabilir.yaşadığım tecrübeye dayanarak kaç yaşında olduğun hasta geçmişin,tahlillerin (hormon,kan) eşinin testleri(sperm),çocuk için uğraştığın süre,hiç tedavi görüp görmediğin,yumurta takibi,klomen vs..hepsine bakılması gerekir.acil bir durum gerekmedikten sonra hiç bir doktor laporoskopi önermez.üzülme bence.en azından bir problem yok şuan.
aşıya gelince bulunduğun ülkede uygulama yöntemi farklı olabilir.bir zararı olacağını sanmıyorum.ama hamilelikte sakıncalı olabiliyor.ben de erkek doktor tercih etmiyorum.ama senin durumunda farklı.çok seçim şansın yok gibi.önemli olan sağlığın ve doğru teşhis.içimden bir ses seni boş yere üzüyorlar diyor..
canim acikcasi agrim dayanilmaz degil arada bir kasigimda batar oluyor o kadar..canim ben daha iki defa gittim doktora enfeksiyonum oldugu söyleniyor ama ilac falan vermiyor..anlayamadim bir turlu su gercekki cok ilgili ve alakali bir doktor degil..esimle karar verdik zaten baska bir doktora gidecegiz..sadece bu aralar ara kanamalarim oluyor..ve idrar hissi ama lavoboya gittigimde idrarim olmuyor sizlama falan oluyorneden oldugunu anlayamadim ama baska bir doktora gidecegiz insallah.2 yillik evliyim henuz daha yeni tedavi olmak nedenini ögrenmek istedik gider gitmez laparoskopi dediler..ama karar verdim olmayacagim
öncelikle geçmiş olsun canım. kesinlikle farklı bir doktora daha görün. gerekirse tekrar ultrason yapsın. hormonlarına bakılsın.folikül takibi yapılsın. moralini bozma, biçok bayanda olabilen şeyler bunlar. çok depresif gördüm seni. öncelikle silkelen ve kendine gel, tamam mı canım.
selam garip formlari gezerken konunla karsilastim ve yazmak istedim
buyuk ihtimal enfeksiyon kapmissin idrar yolu enfeksiyonu.
kendini surekli idrara sikisik gibi hissediyorsan büyük ihtimal sistit denilen bi enfeksiyon var internetten arastir istersen belirtilerini falan. bende yakalanmistim o hastaliga.
kendini cok sicak tutmalisin idrar yolu enfeksiyonu bebek olmasinida önlüyor.korkma önemli bisi yoktur insallah hemen bi jinekologa gitmelisin buraya yazdiklarinin aynisini onada anlat insallah kisa zamanda care bulursun ama sakin ihmal etme.ilerlemesin rahatsizligin.
gunaydin kizlarne guzel bir gun degilmi burda karlar eridi bugunde gezmeye gidecegim ohh sefam olsun demiiii
bende durumlar ayni,doktoru arayip laparoskopi olmak istemedigimizi söyledik
baska bir doktora gidecegizz,istedigim bir doktor var ama cok yogun randevu vermiyor..insallah alabilirim dee giderimmm
günaydın canımm öncelikle allah sabır versin sana tavsiyem iyi bir doktor öncesinde bol bol dua hakkınızda hayırlısı....
arkadaşım var aşılama yaptı en son olmadı stres çok etkiler şikayetlerine bakılırsa sistit olmuşsun sanırım önce onun tedavisini ol bu gebeliği etkileyebilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?