canim idrarda yanma var diyorsun bana enfeksiyon kapmissin gibi geldi ama insallah Rabbim gönlüne göre verir bide su batmalar... bendede sürekli oluyor ama bebek falan yok
smer testi oldum canim birsey yok enfeksiyon var dediler ama yine kadindogum uzmanina yönlendidiler hafta ici gidecegiz bakalim hayirlisi olsun.rabbim gönlune gore versin canimhepimize hayirli evlatlar nasip etsin
selamun aleykum arkadaslar dun uye oldum foruma..2 yillik evliyim..esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebek sahibi olmadikmalesef adetlerim duzensizz..3,4 gun gecikmeli olur birde son gunlerde hic kesilmeyen kahverengi akintim var..kasiklarimda sanci..esimle birlikte olduktan sonra kanama,aci sol kasigimda batar var.idrar yaparken yanma var..birde sanki tuvalet ihtiyacim var gibii ama tuvalete gidince yok,sizlama oluyor sizce neden?
burda cok guzel dostluklar kurmusunuz kizlar benide araniza alir ve yardim edermisiniz?
bayram gununu bu sikayetlerden dolayi hastanede gecirdim4 tane doktor muayne etti tahliler vs bilirsiniz..önce fitiktan suphelendiler sonra sorunun kadin dogum ile alakali olabilecegini dusunup kadin doktoruna gitmemi istediler...bu hafta ici kadin doktoruna gidecegim..insallah birsey cikmaz cok korkuyorum:18:
doktora gitmisken bebek istedigimizi ve olmadigida söyleyecegim..bu konuda cok tecrubesizim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
sizce neler yapmaliyim beni bilgilendirirmisiniz?:26::26:
canım yumurtalık kisti olabilir.. sendeki belirtilerin bir kısmı bende de vardı.. üstelik benimde bebeğim olmuyordu.. bende ki kist çikolata kisti.. gebeliği engelleyen de kistmiş.. şu an hamile kalmaya çalışıyorum.. bir kez aşılama yapıldı tuttu ama bebeğim 4 hafta 3 günlükken düştü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah kalırsın hamile canım
canım ben laporoskopi oldum.ama benim kistim vardı ve alınması gereken bir kist olduğuna karar verdi doktorlar.alınmadan patoloji yapmadan emin olamadılar.patolojiden sonra evet almakla doğru bir karar vermişiz dedi doktor.şimdi senin kistin yok.bir problem göremedi ama laporoskopi dedi.biraz saçma açıkçası.nedensiz laporoskopi mi olur?canım bence sen başka bir doktora daha git.gerekirse rahim filmi çektir. kistim olduğu halde biraz daha büyüsün, zırt pırt ameliyat olmaz diye ertelediler.iki üç ay bekledim.doktorunu gözüm tumadı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?