• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni geldim araniza, banada yardim edermisiniz?benimde bebegim olmuyor...

aşıya gelince bulunduğun ülkede uygulama yöntemi farklı olabilir.bir zararı olacağını sanmıyorum.ama hamilelikte sakıncalı olabiliyor.ben de erkek doktor tercih etmiyorum.ama senin durumunda farklı.çok seçim şansın yok gibi.önemli olan sağlığın ve doğru teşhis.içimden bir ses seni boş yere üzüyorlar diyor..

gerekirse erkek de olsa başka bir doktora git canım.eğer ağrın çok şiddetli ve dayanılmaz bir ağrıysa ve tedavi olamadıysan,çözüm bulamadıkları için laporoskopi kolaylarına geliyo olabilir.yaşadığım tecrübeye dayanarak kaç yaşında olduğun hasta geçmişin,tahlillerin (hormon,kan) eşinin testleri(sperm),çocuk için uğraştığın süre,hiç tedavi görüp görmediğin,yumurta takibi,klomen vs..hepsine bakılması gerekir.acil bir durum gerekmedikten sonra hiç bir doktor laporoskopi önermez.üzülme bence.en azından bir problem yok şuan.

canim acikcasi agrim dayanilmaz degil arada bir kasigimda batar oluyor o kadar..canim ben daha iki defa gittim doktora enfeksiyonum oldugu söyleniyor ama ilac falan vermiyor..anlayamadim bir turlu su gercekki cok ilgili ve alakali bir doktor degil..esimle karar verdik zaten baska bir doktora gidecegiz..sadece bu aralar ara kanamalarim oluyor..ve idrar hissi ama lavoboya gittigimde idrarim olmuyor sizlama falan oluyor:17::17:neden oldugunu anlayamadim ama baska bir doktora gidecegiz insallah.2 yillik evliyim henuz daha yeni tedavi olmak nedenini ögrenmek istedik gider gitmez laparoskopi dediler..ama karar verdim olmayacagim:16:

aşıya gelince bulunduğun ülkede uygulama yöntemi farklı olabilir.bir zararı olacağını sanmıyorum.ama hamilelikte sakıncalı olabiliyor.ben de erkek doktor tercih etmiyorum.ama senin durumunda farklı.çok seçim şansın yok gibi.önemli olan sağlığın ve doğru teşhis.içimden bir ses seni boş yere üzüyorlar diyor..

banada öyle geliyor murebducum..bende tercih etmiyorum erkek doktor ama insallah diger bayan doktor randevu verir..yoksa erkek doktora gitmek zorunda kalacagim:14::14::14:
canim bu arada desteklerin icin cok tesekkur ederim :16::16:rabbim ebeden razi olsun:16::16:sanada hayirli evlatlar versin:29::29::29:

canim acikcasi agrim dayanilmaz degil arada bir kasigimda batar oluyor o kadar..canim ben daha iki defa gittim doktora enfeksiyonum oldugu söyleniyor ama ilac falan vermiyor..anlayamadim bir turlu su gercekki cok ilgili ve alakali bir doktor degil..esimle karar verdik zaten baska bir doktora gidecegiz..sadece bu aralar ara kanamalarim oluyor..ve idrar hissi ama lavoboya gittigimde idrarim olmuyor sizlama falan oluyor:17::17:neden oldugunu anlayamadim ama baska bir doktora gidecegiz insallah.2 yillik evliyim henuz daha yeni tedavi olmak nedenini ögrenmek istedik gider gitmez laparoskopi dediler..ama karar verdim olmayacagim:16:

öncelikle geçmiş olsun canım. kesinlikle farklı bir doktora daha görün. gerekirse tekrar ultrason yapsın. hormonlarına bakılsın.folikül takibi yapılsın. moralini bozma, biçok bayanda olabilen şeyler bunlar. çok depresif gördüm seni. öncelikle silkelen ve kendine gel, tamam mı canım.

öncelikle geçmiş olsun canım. kesinlikle farklı bir doktora daha görün. gerekirse tekrar ultrason yapsın. hormonlarına bakılsın.folikül takibi yapılsın. moralini bozma, biçok bayanda olabilen şeyler bunlar. çok depresif gördüm seni. öncelikle silkelen ve kendine gel, tamam mı canım.

desteklerin icin cok tesekkur ederim atlanta:70:allah razi olsun:16:16:daha ilk defa bebek istegi icin gidelim dedik,ben hormon tahlili yumurta takibi yapar diye beklerken laparoskopi demesi beni korkuttu:18:sanirim endisem ondan..
hersey allahtan allah dilerse olur dilemezse onlar,hastaliklar..vs hepsi sebepler sadece.rabbim ol derse olur..
kurani kerimdede buyuruyor..hicbir kadin bizim taktirimiz olmadan gebe kalamaz buyuruyor..herseyin bir vakti saati var..vakti saati gelince olacaktir insallah..ama hep biliyoruz gönul öyle demiyor iste:14:
rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin insallah..sanirim sende bebek istiyorsun dimi??allah gönlune göre versin canim:16::16::16:

selam garip formlari gezerken konunla karsilastim ve yazmak istedim
buyuk ihtimal enfeksiyon kapmissin idrar yolu enfeksiyonu.
kendini surekli idrara sikisik gibi hissediyorsan büyük ihtimal sistit denilen bi enfeksiyon var internetten arastir istersen belirtilerini falan. bende yakalanmistim o hastaliga.
kendini cok sicak tutmalisin idrar yolu enfeksiyonu bebek olmasinida önlüyor.korkma önemli bisi yoktur insallah hemen bi jinekologa gitmelisin buraya yazdiklarinin aynisini onada anlat insallah kisa zamanda care bulursun ama sakin ihmal etme.ilerlemesin rahatsizligin.

Son düzenleme:
selam garip formlari gezerken konunla karsilastim ve yazmak istedim
buyuk ihtimal enfeksiyon kapmissin idrar yolu enfeksiyonu.
kendini surekli idrara sikisik gibi hissediyorsan büyük ihtimal sistit denilen bi enfeksiyon var internetten arastir istersen belirtilerini falan. bende yakalanmistim o hastaliga.
kendini cok sicak tutmalisin idrar yolu enfeksiyonu bebek olmasinida önlüyor.korkma önemli bisi yoktur insallah hemen bi jinekologa gitmelisin buraya yazdiklarinin aynisini onada anlat insallah kisa zamanda care bulursun ama sakin ihmal etme.ilerlemesin rahatsizligin.

ne iyi ettin yazmakla canim hosgeldin:29:bana kan ve idrar tahlilinse enfeksiyon var dediler..ama cok sagol google teyzeden bir sistit'i arastirayim insallah:29:bebek olmasini önluyormu:53::53:
bu aralar burda yeni yil dönemi oldugu ve tatil oldugundan doktorlar randevu vermiyor:13:ama insallah aldigimda gidecegim canim:29:

gunaydin kizlar:62::62::62:ne guzel bir gun degilmi:6:burda karlar eridi:8:bugunde gezmeye gidecegim ohh sefam olsun demiiii:1::1::1:

bende durumlar ayni,doktoru arayip laparoskopi olmak istemedigimizi söyledik:20::20:
baska bir doktora gidecegizz,istedigim bir doktor var ama cok yogun randevu vermiyor..insallah alabilirim dee giderimmm:71::71::16:

gunaydin kizlar:62::62::62:ne guzel bir gun degilmi:6:burda karlar eridi:8:bugunde gezmeye gidecegim ohh sefam olsun demiiii:1::1::1:

bende durumlar ayni,doktoru arayip laparoskopi olmak istemedigimizi söyledik:20::20:
baska bir doktora gidecegizz,istedigim bir doktor var ama cok yogun randevu vermiyor..insallah alabilirim dee giderimmm:71::71::16:

günaydın canımm öncelikle allah sabır versin sana tavsiyem iyi bir doktor öncesinde bol bol dua hakkınızda hayırlısı....
arkadaşım var aşılama yaptı en son olmadı stres çok etkiler şikayetlerine bakılırsa sistit olmuşsun sanırım önce onun tedavisini ol bu gebeliği etkileyebilir....

Son düzenleme:
günaydın canımm öncelikle allah sabır versin sana tavsiyem iyi bir doktor öncesinde bol bol dua hakkınızda hayırlısı....
arkadaşım var aşılama yaptı en son olmadı stres çok etkiler şikayetlerine bakılırsa sistit olmuşsun sanırım önce onun tedavisini ol bu gebeliği etkileyebilir....

amin canim cok sagol destegin icin:71::71:

rahatsizligimin neden ve sebebini bende bilmiyorum canim,su an yeni yil dönemi oldugu icin malesef burda doktorlar randevu vermiyor..
beklemedeyiz yanii..bu asamada da esim keciboynuzu pekmezi iciyor..bende sogan suyuna baslayacagim sifa rabbimden tabiii

randevu alir almaz kadindogum uzmanina gidecegiz insallah:48::48:

kizlarr öyle cok moralim bozuk kiiii anlatamam:14::14::14::14:

kimle konussam bebek sorar..altinda dedikodu yapacak sebepp arar irdeler:22::22:
artik kimse ile görusmek ve konusmak istemiyorum:14::14::14:
akrabalarimi bile telefonla aramak istemiyorum:14::14:

yokmu daha birseyler sözunden nefret ediyorum:22::22:

neden bu insanlar böyleee kiii,sanki bebek olunca saklayacagiz daa söylemeyecegizzz:22::22:

bende bebegim olsun istiyorum..bende anne olmak istiyorum..

benimle beraber evlenenlerin cocuklari yasina giriyor yada hamilee:14::14::14:

imali sözlerden,cevremden herseyden sIkIldim artikk:14::14::14:

yanliz bir adaya gidip kafami dinlemek istiyorum:14::14:

rabbim vermiyor imtian ediyorsa suc benimmiiiiii:14::14::14:
sabirli olmam icin beni destekliyecekleri yerde yerip asaliyorlarr:14::14::14:

Back