Selamlar, bende bu tarz bir durum yaşamaktayım. İlk gebeliğimi Aralık ayında 5 haftalık kalbin atmaması nedeniyle kürtajla sonlandırmak durumunda kaldım. Gerekli zamanı tanıdık ve tekrardan 9 Mayıs da idrar testinde çift çizgiyi gördüm ve aile hekiminde kan tahliliği yaptırdım. Beta hcg 680 cıktı fakat test yaptırdıgım gün akşam agrım ve az miktarda kanamam olması kaynaklı acile gittim ve tekrar test yaptırdım değer 470lere indi. Doktoruma danıştıgımda farklı lablar olması kaynaklı farklılık olabileceğini bildridi ve testi tekrarladı ancak çıkan değer 380 di. Düşük olduğunu belirtti ve 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Kanamam çok az derecede peceteye silmem durumunda kırmızı renkli ve kahverengi tonlarda lekeleme görmekteyim sızı derecesinde de karnımda ağrılar var çok rahatsız etmiyor. Doktorun yönlendirmesi ile trambofili ve eşli kromozom analizi testi verdik. Ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Bir yanım ya düşük değilse diyor ama diğer yanımda sağlıksız bir gebelik ve tekrar kürtaj gerekirse diye korkuyor. Eğer düşükse ne kadar zamanda sıfırlanır beta hcg 2 haftalık gebelik gibi düşünülebilir şuan. Çarşamba günü tekrar bir test vererek kontrol ettirmeyi düşünüyorum. Bu tarz süreç yaşayanlarınuz varda aranızda beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim.