- 20 Şubat 2022
- 298
- 162
- Konu Sahibi hemsirebiri
Merhaba arkadaşlar ben pcosluyum son adet tarihim 4 kasım. Reglimin 5. Günü (8 kasım) femara kullandım 16 kasımda 1 adet olan 19mmlik yumurtam iğne ile çatlatıldı. 30 kasımda çok silik bir gebelik testi ile şüphede kaldım. Daha sonra 1 aralıkta yaptım daha net bir çizgi gibiydi, 22 aydır beklediğim için bu çizgiyi ve ilk defa gördüğüm için kan verdim. 14.67 çıktı. Olabilir dedi hocam, yeni gelişiyor bekleyelim 4 gün sonra verelim. Olur dedim fakat 4 aralık gibi kanamam geldi az az ertesi gün daha çok geldi, dedim sıkıntı var bu işte. Zaten kanımı verecektim verdim ve 39.55 çıktı. Hocam sevindi ama kanamam var diyince progestana başlayalım hemen dedi ve sabah akşam içtim. 7 aralıkta kan ver dedi. Bugün verdim ve 101 çıktı. Ben kafamda bitirmiştim aslında, ağrılarım çok oldu ve kanadı baya. Doktor hanım gauet güzel gidiyor sen kanamyı kafana takma dedi yükseliyor belli ki. Rapor verdi 12sinde işe başlayacağım. Evde yat iş yapma dedi. Benim gibi olan var mı acaba? Sonrasında devam eden, doğum yapan?