Yeni evliyken meme büyütme ameliyatı olmak

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
602
281
33
Merhabalar, bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Maddi nedenlerden dolayı şu an hazır olabildim.Evlenmeden önce yaptırmak istemiştim ama nasip olmadı.Düğünden bir kaç ay sonra bu ameliyatı olmaya karar verdim.Evliyken bir sorun yaşar mıyım ya da ne kadar süre dikkatli olmam gerekiyor.Ne kadar süre yan yatmamalıyım.Eşimle mesafeli mi olmam gerekiyor.Daha önceden bunları tecrübe eden arkadaşlar yazarsa çok sevinirim, bu konuda çok tedirginim.Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba ben bugun ameliyat olalı 13 gün oldu henüz tam manasıyla yan yatamıyorum. Sanırım bir hafta sonraya falan yatarım gibi geliyor suan kendimi çok zorlamıyorum. Cinsel ilişki şuana kadar yaşamadık ona da yine bir hafta kadar daha yapmayız diye düşünüyorum sonrasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yani 3 hafta kendinize dikkat ederseniz sonrasında bir sorun yaşamazsınız yine de en doğru seyi sizi ameliyat eden doktorunuz söyleyecektir.

Bende yeni evlendim yaptırdım. Bir ay cinsel ilişki düşünmüyoruz, orgazm kasları sıkabilirmiş. Hatta 5 haftaya kadar yapmayın diyorlar

1ay kadar dikkat edersem sorun yaşamam umarım.Yine de doktora sorarım .Sağ olun.Bu arada geçmiş olsun ve de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…