yeni evliyiz ve ilgisizlik :(

Sinirlerim bozuldu,Gecenin bir vakti yine uyku tutmadı sizlerle dertleşeyim,fikir alayım dedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içim içimi yiyor. Eşime birşey söylemiyorum ne trip ne kızma.. sadece kendimi paralıyorum.
7.ayın içindeyiz daha yeni evliyiz. Eşimin vardiyalı işi var, vardiyanın vermiş olduğu düzensizlikler yüzüne birbirimizle çok vakit geçiremiyoruz yürüyüş yapalım,biryerlere gidelim vs bunları yapamıyoruz hoş vakit olsa bile yorgunum diyoda neyse...bunlara alıştımda evdeyken de çok ilgisiz buda çok sinirimi bozuyor. Sürekli pc başında benimle çok konuşmuyor gece pc yi bırakıp benimle yatmıyor gecenin yarılarına kadar oturuyor,eve erken geldiği vakitler birşey yapalım dediğimde sıklıkla yorgunum diyor,yanımda taş çatlasın yarım saat oturur sigara içcem diyip pc yi alır mutfaga kaçar,seks hayatımızda neredeyse yok gibi.. evlilikler hep mi böyle yoksa bizdemi bir sorun var. Belkide bende bir sorun vardır. Çalışmıyorum iş arıyorum bütün gün tek başıma eve geleceği saati dört gözle bekliyorum tabiri caizse bir insana muhtaç gibi oda ilgisiz olunca üzülüyorum. Ona birşeyde demiyorum anlayışlı,sabırlı olmaya çalışıyorum. Ama gücüm tükeniyor.

aynı dert bende de var hatta dün tartıştum, oturmuş pc başına oyun oynuyor resmen gene, doğru düzgün muabbet etmiyoruz dedim hakkatan de öyle sonra gittim saat sekiz buçukta yattım resmen

bizim evde internet yok, teleofnuda cok elimize almıyoruz akşamları bu şekilde yaşamıyoruz nadıren oturup beraber dızı ızlıyoruz ama bızım ıcın hayat cocuk uyuduktan sonra baslıyor

bilgisayarda oynayıp gözlerini yorcağına 1 saat dışarı çıkıp temiz hava alsın beyni dinlenir....eşinle kibar kibar konuş..seninle vakit geçirmeyi özledim de..

benım bir arkadaş pc kumam derdi :)demiştide orada bulunan bır hanım kızdı doğru konuş hiç hoş değil,kadın kocasının yanında demişti

Tatlim artik yeni evlilerin bu tarz problemleri cok normal geliyor bana. Esinin önceki hayati nasildi, hep bilgisayarda duran bir insansa, yani günlük su kadar saati hep gecirirmisse simdi üzülme hic derim. Önceki aliskanliklari evlenince bitmiyor bitmemeli de. Benim esim bilgisayar oyunu oynar. Baslarda bos yere kavga etmisim. Anca alistim üc sene oldu. Tabi o da bana göre en azindan oynadigi saatleri düzenleri. Güven problemim kesinlikle yok. Ama ilgisizlikten sikayetim oldu ama baktim ki ben kafaya takmayinca onun bilgisayar oynayip benden kopmasi artik umurumda olmadi. Ben de kendime ayirdim artik zamani, yürüyüse cikarim mesela. Ben de bütün gün evdeyim, henüz calismiyorum. Bu zaten bizim icin bir promlem. Calisan insanlari anlamamiz zor oluyor. Ben calissam söyle bir yalniz kalayim kafa dinleyeyim derdim ama kesin diye düsünüyorum..

sizden kaçıyor olması dikkatimi çekti.
hani o pc de bişey saklamasa niye kaçsın.
ayrıca akşama kadar telefon başında akşam pc başında radyasyondan hasta olur.
bence bi arınma yaşaması lazım elektronikten.

Madem yorgun acin bi film uzanin kanepeye sarilarak izleyin..
Flort doneminizde nasildi?

Güzel giyin evde açık saçık giyin onu takma ....sen onu değil o seni kovalasın kendine başka meşguliyetler bul ilgilenme biraz özlesin pc ye yasak getir merak etsin seni aklı sende olacak şeyler yap is yerinde iken mesaj at .....pc deneler yapıyor bunlara bak belki bişey vardır yeni evli adam aklının sende olmadı lazım yoksa bi sorum var demektir pc yi karıştır eşimde aldı pc o da kalkmıyor şimdi başından ama şimdilik ses etmiyorum iki gün oldu hevesi alsın diyorum bi yandan da temizlik yapıyorum bana bulaşmasını istemediğim Den :) sen olmadan olur mu yeni evlisiniz .......[/QUOTE]

Canım soyle dıyeyım sana nasıl alısırsa oyle gıder.
Oncelıkle hıc sıkayetcı olma sureklı sıkayet edersen ınadına yapar bunlar :)
Daha da yapıcı olmaya bak ama bu yapıcılık hep sen cabala degıl cok zor cok ıyı bılıyorum ...
Ama kendıne ugraslar bul onunla ılgılenmeyı kes bak gor nasıl pesınden kosucak :)

vanim benim babamda vardiyali nisanlimda vardiyali ... geceleri uyuyamiyor ola bilir :/ Bu nisanlimdada babamdada öyle ... bay kus gibi sabaha kadar otururlar tv izlerler, internete girerler falan. bu cok normal. cünkü vücut mesela gece boyu calistimi alisir bu duruma sabahci oluncada uyuyamaz uykulu uykulu eve gelir... bu tür seyler normal.
Bence kendinizi paralamayin... kendinize göre bi hobby, yeni bir is falan arayin.
Ve en önemlisi sakince bi kocanizla konusun. Oda biraz özen gösterir bence.

üzgünüm ama ilgisini çeken başka şeyler var bence bu belirtiler onu gösteriyor, şunu da söyliyim siz işe girip çalışınca onun üzerindeki ilginiz azalınca durum değişecek tavsiyem kısa sürede işe girin kafanızı dağıtın sizin de kendinize ait özel alanınız olsun merak etsin sizi, böyle durum sıkıcı gerçekten

Benim eşimde yıllarca yalnız yaşamış.evlendikten sonra da bunu dvm ettirmeye çalıştı. İster istemez. Oyun oynuyodu sürekli.ama hep konuştum artık evliyiz ne yapacaksak beraber yapalım dedim.yeri geldi çok kızdım.bunun gibi bir sürü şey. ama geçti bunlar çok şükür. Alışma süresinde olur bunlar. Geçer umarım.

X