- 13 Mayıs 2015
- 17
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi Actress_34
10 günlük evliyiz ama sanki 10 yıllık evli gibiyiz ki 10 yıllık evilerde bile cinsellik son derece aktifIsteksizlik varsa büyük sorun.
Esinizde bi cinsel rahatsizlik söz konusu.
Ilac deneyin istek attirici fln zor mesele kac aylik evlisiniz
Ooo daha cok yeniymissiniz. Tatile çıkın belki iyi gelir esin kafasi dağılır10 günlük evliyiz ama sanki 10 yıllık evli gibiyiz ki 10 yıllık evilerde bile cinsellik son derece aktif
Çünkü daha önce hiçkimseyle birlikte olmadıgını söylemişti en son bi kadın vücüdunu çok uzun zaman önce yıllar önce görmüşKızlık zarımı bulamadı derken???
İyide bunun onunla bir ilgisi yok kiÇünkü daha önce hiçkimseyle birlikte olmadıgını söylemişti en son bi kadın vücüdunu çok uzun zaman önce yıllar önce görmüş
Ama biz nişanlılık dönemindeyken böyle degildi buluştugumuz zamanları bana sürekli dokunmak istiyordu hatta beni bi kaç kere eve bile cagırmıştı yanlız kalmak için ben gitmemiştim tabi o zamanlar daha heyecanlı daha arzuluydu bana karsı dün gecede konuştuk düzelmezse doktora gidexicegini ona güvenmemi bu durumun beni mutsuz etmesine izin vermeyeceğini söyledi sadece biraz zaman istiyorBunu sadece ihtimal dahilinde söylüyorum ama eşiniz gizli eşcinsel olabilir mi? Belki kendisi biliyordur ama sosyal baskıdan ötürü bunu açığa çıkarmıyordur. Belki de farkında ama yine sosyal ve ailesel beklenti ve baskılardan ötürü evlendi ve bu sebepten ötürü de siz bir kadın olduğunuz için sizinle cinsel anlamda bir şey yaşayamıyor.
Maalesef sorun ciddi canım bi an önce tedavi için ikna etmelisin ablamda esiyle bu sorunu yasiyo ve ilk zamanlar senin gibi alttan aldi ama 3 sene oldu hala ablam bakire senin eşinle ablamin eşi birebir aynı anlattıklarinda eniştemi gördum ve o doktora gitti ilaç kullandi ama fayda etmedi devamini da getirmedi üstune düşmüyo ablam konuşmaktan bıktı hala kıyamıyo eşine onu üzmek istemiyo ama boyle nereye kadar gitcek ki bu arada eşin sıgara iciyosa birakmaliMerhaba arkadaslar yeni evliyiz hala bakireyim eşim cinsel isteksizlik yaşıyor bi kaç denemede bekaret zarımı bulamadı ve organı o sürecte pasif hala geldi daha önce çok fazla kadınla birlikteliği olmamış bi kaç denemede basarısız olunca bu durum onu etkilemiş banada mahcup kalıyor bazen oluyor ki bana yaklaşıyor ben ona karsılık verince de yorgunum hastayım dizi bakıyorum diye reddediyor bazen tenime bile dokunmuyor hatta 1 gün boyunca bile beni öpmediği oluyor beni arzulamıyormusun dediğimdede senlik bi sıkıntı yok sen çok harikasın diyor hem yaklaşıp sonra geri cekiliyor doktora gidelim dediğim dede reddediyor geçici oldugunu söylüyor ne yapmam lazım severek evlendik cok iyi anlaşıyoruz aramızdaki tek sorun bu onun dısında evliliğimiz gayet iyi kendimede bakıyorum pasaklı gezmiyorum beni arzulasın diye güzel kokular sürüyorum etkilemeye calışıyorum evlenmeden önce beni hep arzuladıgını söylüyordu evlendikten sonra böyle oldum diyor ben bi kaç denemede onu hiç rencide etmeden anlayışla yaklaştım sorun degil olabilir baska zaman deneriz dedim ama cinsel hayatımız yok bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
Ama biz nişanlılık dönemindeyken böyle degildi buluştugumuz zamanları bana sürekli dokunmak istiyordu hatta beni bi kaç kere eve bile cagırmıştı yanlız kalmak için ben gitmemiştim tabi o zamanlar daha heyecanlı daha arzuluydu bana karsı dün gecede konuştuk düzelmezse doktora gidexicegini ona güvenmemi bu durumun beni mutsuz etmesine izin vermeyeceğini söyledi sadece biraz zaman istiyor
Ten uyumu derkenAcaba ten uyumunuz mu yok ?
Arzulamadıgına pasif hale geldigine hatta evlendikten sonra böyle oldu dedigine göre aklıma ilk bu geldi
Sigara kullanıyor maalesef üstelik çok fazla kullanmaya başladı şu sıralarMaalesef sorun ciddi canım bi an önce tedavi için ikna etmelisin ablamda esiyle bu sorunu yasiyo ve ilk zamanlar senin gibi alttan aldi ama 3 sene oldu hala ablam bakire senin eşinle ablamin eşi birebir aynı anlattıklarinda eniştemi gördum ve o doktora gitti ilaç kullandi ama fayda etmedi devamini da getirmedi üstune düşmüyo ablam konuşmaktan bıktı hala kıyamıyo eşine onu üzmek istemiyo ama boyle nereye kadar gitcek ki bu arada eşin sıgara iciyosa birakmali
Ten uyumu gayet acık bi tabir aslındaTen uyumu derken
Bana dokunuyor mesela belime dokunuyor daha sonra elini belimden cekip üstümü kapatıyor bunun sebebide beni tahrik etmemek çünkü bunu yapınca ben birlikte olmak isteyeceğim, ama biz evlenmeden önce bunu yapıyordu yaptıgı sırada devam ediyordu ne değişti onu anlamaya calışıyorumTen uyumu gayet acık bi tabir aslında
Size dokundugunda dokunmaya devam etmeyi hatta dokunmadıgındada dokunmak istemesini gerektirecek kadar arzulaması
Sigara zaten başlı başına iktidarsızlık sebebi ablamin eşi de kullaniyo ve birakmiyo da zor bi durum ben bile çok kafamı takıyorum ablamı düsünemiyorum yani bebek sahibi olmak istiyo ama daha o işi yapamadılar ki çocuk yapsınlar simdi aklima geldi yine canım sıkildı ablan sonuçta canın kanınSigara kullanıyor maalesef üstelik çok fazla kullanmaya başladı şu sıralar
Acık olucak ama evlenmeden önce sanırım hiç sevişmediniz yani cırılcıplak değildiniz bi ihtimal olarak söyledim belki sizi o sekilde arzulamıyordurBana dokunuyor mesela belime dokunuyor daha sonra elini belimden cekip üstümü kapatıyor bunun sebebide beni tahrik etmemek çünkü bunu yapınca ben birlikte olmak isteyeceğim, ama biz evlenmeden önce bunu yapıyordu yaptıgı sırada devam ediyordu ne değişti onu anlamaya calışıyorum
Canim bu isteksizlik degil iliski deneyimi olmadigi icin ne yapacagini bilmiyor bunlari bizde yasadik esimle ve kotusu bende vajinismus sorunu yasadim organi icime alamadim kasildim o zamanlarda esimde bundan da etkilendi ve sertlik olmadi cok zor zamanlar gecirdik ama baktik ki biz bilmiyoruz ne yapacagimizi ama cok sukur kisa zamnda sorunumuzu cozume ulastirdik. Sana tavsiyem esinden ilk adimi bekleme o anda esin sertlestiginde sen ust pozisyona gec ve kontrol sende olsun bir kere olsa esinin kendine guveni gelecektirMerhaba arkadaslar yeni evliyiz hala bakireyim eşim cinsel isteksizlik yaşıyor bi kaç denemede bekaret zarımı bulamadı ve organı o sürecte pasif hala geldi daha önce çok fazla kadınla birlikteliği olmamış bi kaç denemede basarısız olunca bu durum onu etkilemiş banada mahcup kalıyor bazen oluyor ki bana yaklaşıyor ben ona karsılık verince de yorgunum hastayım dizi bakıyorum diye reddediyor bazen tenime bile dokunmuyor hatta 1 gün boyunca bile beni öpmediği oluyor beni arzulamıyormusun dediğimdede senlik bi sıkıntı yok sen çok harikasın diyor hem yaklaşıp sonra geri cekiliyor doktora gidelim dediğim dede reddediyor geçici oldugunu söylüyor ne yapmam lazım severek evlendik cok iyi anlaşıyoruz aramızdaki tek sorun bu onun dısında evliliğimiz gayet iyi kendimede bakıyorum pasaklı gezmiyorum beni arzulasın diye güzel kokular sürüyorum etkilemeye calışıyorum evlenmeden önce beni hep arzuladıgını söylüyordu evlendikten sonra böyle oldum diyor ben bi kaç denemede onu hiç rencide etmeden anlayışla yaklaştım sorun degil olabilir baska zaman deneriz dedim ama cinsel hayatımız yok bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum