• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliyim, yalnızım

canım...öncelikle kıskançlık ve gereksiz sıkma konusunu aşmaya çalış herşey kendiliğinden çözülür...seninde üniversite okuduğunu, işin olduğunu eve kapanıp kalamayacağını, kendi başına bişeyler yapman gerektiğini anlatmaya çalış...eşinle konuştun mu hiç ??? yani baskılarını kabul etmek yerine seni mutsuz ettiğini anlatmayı denedin mi???

öncelikle özgürlüğünü geri almalısın başka bişey yapmana gerek yok...

Son düzenleme:
Senden çok seni sıkan eşinin psikoloğa gitmesi şart.Hayatı çekilmez hale getirmemeli. :// Birlikte gidin ,ona yol göstersinler.

bence eşini karşına al ve hissettiklerini aynen öyle aktar
ben artık kafayı yemek üzereyim de
biraz seninle vakit geçirsin gezin tozun henüz yeni evlisiniz siz
kendi kendine halletmeye çalışma

esinle oturup konustunmu bunları kusura bakma canım ama bunlar psikologa gidecek kadar buyuk sorunlar degil sonucta evlenmeden once 6sene birlikteligin olmus onu tanıyacak kadar zamanın olmus yani ufak tefek seyleri kendine dert etme kıskanclıgının degisecegini sanmıyorum ama arkadas edine bilirsin kendini oyalayacak seylerle ugras otur esinle konus anlat umarım sıkıntılarından kurtulursun

canım seni çok iyi anlıyorum,bi arkadaşımda aynı sorunları yaşıyor.
eşinin modelindeki erkeklerin kafa yapısını biliyorum, karşısına geçip hissettiklerini anlatmaya kalksan mutlaka üste çıkar ve seni susturur.
hezaman yaptığı şeylerin bi açıklaması vardır,ama seni sıktığını bunalttığını kabul etmez,en iyisi kabullenmek fazla takma sonuçta mutsuz olan sen olursun.
Allah sabır versin tatlım.

evleneli 2 sene olmadı daha. kocamla üniversite 2. sınıfta çıkmaya başladık. 6 sene çıktık. sonra da evlendik. ben onu çok seviyorum, o beni çok seviyor. eşimin memleketinde yaşıyoruz. ikimiz de türkçe öğretmeniyiz. ben bekarken de 3 sene burda yaşamıştım. eşim vandaydı. o da memleketine geldi tayinle. eşimin ailesi çok iyi. bize hiç karışmazlar. şimdi sorun ne o zaman diyeceksiniz. görünürde sorun yok ama bazen boğulacak gibi oluyorum, çok sıkılıyorum. burada hiç arkadaşım yok, eşim de gezmeyi sevmiyor. zaten çok kıskanç, ben de tek başıma gezemiyorum. üniversiteden beri beni sıktı, sıktı, sıktı. artık nefes alamıyorum.facebook açmak istiyorum, izin vermiyo.kıyafetlerime karışıo vs. psikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama burada özel psikolog yok. hastanede psikiyatriste gittim hap verdi ama ben hap değil, içimdekileri dökmek, sorunlarıma bir çıkış yolu bulmak istiyorum. derdimi anlatabileceğim hiç kimse yok. sürekli mutlu aile imajı çizmek zorundayım çünkü. bu arada çocuğum da yok. bana yardımcı olup, ablalık yapar mısınız?

insanlar çıkarken mutlaka bazı yönlerini saklarlar,gizlerler.isterseniz günün 24 saati birlikte olun ortak bir yaşamınız olmadığı için birbirinizi tanımanız imkansız olur.evlenincede işte o bilinmeyen yönleri ister istemez tek tek çıkar meydana.sizin eşinizde böyle yapmış baskın olmak için hesap açmana,kendi başına dolaşmana izin vermiyor amaç baskın olmak.bu konuyu sakın okulda öğretmen arkadaşlarınıza ve eşinizin memleketinde yaşadığınız için komşulara vs açmayın derim.ailenizden biri size yardımcı olsa yanınıza gelip kalsalar biraz rahatlasanız olmaz mı acaba.umarım herşey yoluna girer

evleneli 2 sene olmadı daha. kocamla üniversite 2. sınıfta çıkmaya başladık. 6 sene çıktık. sonra da evlendik. ben onu çok seviyorum, o beni çok seviyor. eşimin memleketinde yaşıyoruz. ikimiz de türkçe öğretmeniyiz. ben bekarken de 3 sene burda yaşamıştım. eşim vandaydı. o da memleketine geldi tayinle. eşimin ailesi çok iyi. bize hiç karışmazlar. şimdi sorun ne o zaman diyeceksiniz. görünürde sorun yok ama bazen boğulacak gibi oluyorum, çok sıkılıyorum. burada hiç arkadaşım yok, eşim de gezmeyi sevmiyor. zaten çok kıskanç, ben de tek başıma gezemiyorum. üniversiteden beri beni sıktı, sıktı, sıktı. artık nefes alamıyorum.facebook açmak istiyorum, izin vermiyo.kıyafetlerime karışıo vs. psikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama burada özel psikolog yok. hastanede psikiyatriste gittim hap verdi ama ben hap değil, içimdekileri dökmek, sorunlarıma bir çıkış yolu bulmak istiyorum. derdimi anlatabileceğim hiç kimse yok. sürekli mutlu aile imajı çizmek zorundayım çünkü. bu arada çocuğum da yok. bana yardımcı olup, ablalık yapar mısınız?

canim bence psikologa gitmek icin adim atman bile büyük bir sey.. 6 yillik bi iliskide mutlaka biliyordun esinin huyunu bunu bilerek evlendin, degismesini istemek zor olabilir, kendimden biliyorum :50: yokmu hic güvenebilecegin arkadasin felan, bence iyi bi arkadas dost her seyin ilacidir..

üniversitede de biliyodum, eşimin huyunu tabi ama, o zaman benm memleketimde okuyoduk. ben ailemle kalıyodum, zaten zor görüşüoduk. onun gezmeyi, tozmayı bu kadar sevmediğini anlayamadım. şimdi eşim 3 gün evden çıkmasa sıkılmaz. hele yazın okul tatil olduğunda beraber 3 gün dışarı çıkmadığımızı biliyorum. onunla çok konuştum. açıklaması şu: insanlar evlenince her istediklerini yapamazlar. ben salonda sigara içmek istiyorum ama ev kokmasın diye yapmıyorum, her gece arkadaşlarımla çıkmak istiyorum ama yapmıorum. her gece içki içmek istiyorum ama yapmıyorum. ya da sen facebook aç, ben de bütün kızları eklicem, medeni hali bekar yazcam v.s.
üff ya aslında burdada tam açılamıom. psikoloğa gidip heeer şeyi ilk anlardan itibaren ayrıntılı olarak anlatmak istiyorum ama imkanım yok işte. mesela ben sigara içmezdim ama eşimle çıkmaya başlayınca tek tük içmeye başladım. şimdi eşim bana karışıo. belki iyi niyetle ama ben bunu özgürlüğüme yapılmış bir darbe olarak görüyorum. sçma ama sigara içen evli bayanları bile kıskanmaya başladım, eşleri izin veriyo diye

üniversitede de biliyodum, eşimin huyunu tabi ama, o zaman benm memleketimde okuyoduk. ben ailemle kalıyodum, zaten zor görüşüoduk. onun gezmeyi, tozmayı bu kadar sevmediğini anlayamadım. şimdi eşim 3 gün evden çıkmasa sıkılmaz. hele yazın okul tatil olduğunda beraber 3 gün dışarı çıkmadığımızı biliyorum. onunla çok konuştum. açıklaması şu: insanlar evlenince her istediklerini yapamazlar. ben salonda sigara içmek istiyorum ama ev kokmasın diye yapmıyorum, her gece arkadaşlarımla çıkmak istiyorum ama yapmıorum. her gece içki içmek istiyorum ama yapmıyorum. ya da sen facebook aç, ben de bütün kızları eklicem, medeni hali bekar yazcam v.s.
üff ya aslında burdada tam açılamıom. psikoloğa gidip heeer şeyi ilk anlardan itibaren ayrıntılı olarak anlatmak istiyorum ama imkanım yok işte. mesela ben sigara içmezdim ama eşimle çıkmaya başlayınca tek tük içmeye başladım. şimdi eşim bana karışıo. belki iyi niyetle ama ben bunu özgürlüğüme yapılmış bir darbe olarak görüyorum. sçma ama sigara içen evli bayanları bile kıskanmaya başladım, eşleri izin veriyo diye

o gezme konusunda ben de cok sikayetciyim canim evet haklisin, ayni evde yasamadigin sürece bu tarz huylari bilemiyoruz.. zaten disarda görüsüyoruz evlenene kadar.. ama kiskanclik huyunu biliyordun muhtemelen, bak mesela benimki de hic kiskanmaz.. gecen bi olay oldu onu anlattim haberi olsund iye.. hic tepki vermedi :37::37::37: dedim yani yuh bu nasil adam... facebook konusunda da cok erkek böyle arkadasimin esinin kendisinin var ama kiza izin vermiyor..

evet dogru evlenince her istedigini yapamiyorsun ama bence eslerin güveniyle anlasmasiyla ilgili.. benim de benzer sorunlarim oldugu icin cok iyi anlyiorum seni.. insallah bigün cözüm buluruz...

o gezme konusunda ben de cok sikayetciyim canim evet haklisin, ayni evde yasamadigin sürece bu tarz huylari bilemiyoruz.. zaten disarda görüsüyoruz evlenene kadar.. ama kiskanclik huyunu biliyordun muhtemelen, bak mesela benimki de hic kiskanmaz.. gecen bi olay oldu onu anlattim haberi olsund iye.. hic tepki vermedi :37::37::37: dedim yani yuh bu nasil adam... facebook konusunda da cok erkek böyle arkadasimin esinin kendisinin var ama kiza izin vermiyor..

evet dogru evlenince her istedigini yapamiyorsun ama bence eslerin güveniyle anlasmasiyla ilgili.. benim de benzer sorunlarim oldugu icin cok iyi anlyiorum seni.. insallah bigün cözüm buluruz...

inşallah canım. dilerim herkes mutlu, huzurlu olur. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Evet güzelim ama ögretmen oldugun halde sikiliyorum demissin.inan ben simdi Almanyadayim.Türkiyedeyken ögretmendim.benim esimde kolay kolay kimseyle görüsmezdi.ama yinede calistigim icin bu benim icin bir avantajmis.bunu sonradan anladim.burada isimi birakktigim icin esimin bu hali dahada batar oldu bana.inan yalnizligin ve sikilmanin ne demek oldugunu gördüm.boulmanin cildirmanin dört duvarin ne oldugunu gördüm.Ben calisirken sikilmanin s sini bilmezdim.calismak cok güzel ve insanin ruh sagligi icin mükelmmel bir seymis.onu anladim ben.inan özgürlügün kisitlanmasini ne demek oldugunu ben coook iyi bilirim.bence biraz pozitif bakmaya calis canim..

Evet güzelim ama ögretmen oldugun halde sikiliyorum demissin.inan ben simdi Almanyadayim.Türkiyedeyken ögretmendim.benim esimde kolay kolay kimseyle görüsmezdi.ama yinede calistigim icin bu benim icin bir avantajmis.bunu sonradan anladim.burada isimi birakktigim icin esimin bu hali dahada batar oldu bana.inan yalnizligin ve sikilmanin ne demek oldugunu gördüm.boulmanin cildirmanin dört duvarin ne oldugunu gördüm.Ben calisirken sikilmanin s sini bilmezdim.calismak cok güzel ve insanin ruh sagligi icin mükelmmel bir seymis.onu anladim ben.inan özgürlügün kisitlanmasini ne demek oldugunu ben coook iyi bilirim.bence biraz pozitif bakmaya calis canim..

benim de durumum ayni seninle, almanyadayim ben de, trde ögrt. okuyordum, biraktim geldim ve geldikten sonra anladim neyin ne oldugnu.. demekki yalniz degilmisim...

Oncelikle sana verilen haplari kezinlikle kulanma. Dedigin gibi sana haplar degil bir arkadas gerekiyor. Keske kocan senin en buyuk arkadasin olabilseymis orda. Kocan gezmeyi sevmiyor diye, senide gezdiremez anlamina gelmez. Bence konusup bir birinizi anlamaniz gerekiyor. Kocanin seni sevdigini soyledin ama anlasilan kendini senden daha cok seviyor. Morelini bozmak icin soylemiyorum, zadece kocanin gozlerini artik acmazsi icin diyorum cunku seni bukadar mutsuz etmeye hakki yok. Acaba sen buna cokmu yuz verdin? yada soyle sorayim, ondan korkuyormusun ne? kendini ezdirme bence! benim nisanlimda giyim, cevrem herseyime karisiyorduki ben cok direndim aynen seninkisi gibi facebook acmamdand rahatsizdi. Oyle bir yola geldiki, facebook acmamida o teklif etmisdi.
anlasilan orda tek basiniza olmaniz, isine yaramis. Bence onu biraz taniyorsaniz ona kulacaginiz bir salahiniz olmalidir. Iste bunlar: yemek olabilir, kusersiniz bir kac saat, cinselik... fallan kadinliginizdan biraz yararlanin derim ama tozunu kacirmadan.

Arkadaşlar, yanlızlık çekenlerle, umutlarını yaşayamanlarla, bir dost sırdaş arayan derdini paylaşmak isteyenlerle... 0536 669 49 61 lütfen arayın

Olur hemen arariz..yasimiz 13 ya, hemen tanimadigimiz bir numara
güvenimizi kazanir, derdimize deva olur.
Ucmadan evvel hoscakalin bir de.

Ne oldu bir gelisme var mi? belki sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim.. Istedigin herseyi birden yapamazsin, açikliyorum mesela giyimine karisiyorsa yavas yavas istedigin kiyafetlere yonelebilirsin, pantalon çok mu dar uzerine uzun giyersin çizme giyersin iyice gozu pantalona alisinca normal ustlerini giyersin batmaz gozune... altina yuksek topuk mi giyceksin ilk asamada platform tarzi goze çok batmayanlardan giyersin sonra normal topuk alirsin... kisa etek mi istiyorsun git gite kisalacak sekilde yapacaksin ha kesinlikle surdan yukari olmaz diye kurali mi var herkesin açik giyinecegi bir ortam olur (dugun falan) zaten herkes oyle giyinecek kimse beni farketmez bile altina çorap giycem hatta için rahat edecekse sort, boxer tarzi bisey de giyebilirim de birde elbiseyi ballandira balladira anlat çok begendim bayildimmm falan ben açikligini degil kumasini rengini durusunu çok sevdim de ki sana kiyamasin hevesini kirmayim desin oyle oyle sonra gozu alisinca etek de kisalir, belki ilk basta neden kisa aldin der sen de internetten sparis et ya da ailenden biri alsin... Facebook'a gelince eger esinin memleketinde yasiyorsan bunu one sur ben ailemle ordaki arkadaslarimla gorusmek istiyorum de onlar benim canlarim çok seviyorum çok ozluyorum burda çok yalnizim de zaten oyle resim falan yayinlamayi dusunmuyorum de soz bak canini sikan bisey olursa kapaticam de ikna et... gezme konusunda bence ozel gunlerinizde (dogum gunu, tansima gunu, evlilik yildonumu, kutluyorsaniz sevgililer gunu...) ona surprizler hazirla mesela : sinema bileti al, evde guzel bir masa hazirla suslen ve kolundan tut sinemaya git ordan çikinca evde romantik bir aksam yemegi, 2. kez evde degil restoranda olur o yemek ama yavas yavas olsun diye... bastan zorlamamak lazim eger olurda buna laf ederse duygularini anlat ben senin dogum gunun için o kadar ugrastim yaptim seni mutlu etmek için sen ise boyle yapiyosun falan falan utansin pisman olsun... sonra gunluk hayat için sunu almam lazim bunu almam lazim diye çik veya çikin, arkadas bul kendine bir iki evine gelsin kocana anlat çok mutlu oldum çok iyi bir kiz falan falan diye sonra sen gidecegin zaman laf etmesin ki ederse hep o gelecek degil gitmezsem gelmez bir arkadasim oldu ondan da olucam neyim ben hepis mi psikolojim bozulacak... kavga et kus (yeter yaaa) sonra o arkadasla alisveris yaparsin vs vs... uzun lafin kisasi çevremde gorduklerim ve YAVAS YAVAS ALISTIRA ALISTIRA BAZEN MANTIK BAZEN "DUYGU SOMURUSU" ile en psikopat erkekler bile degisiyor... Hatta o erkekler gezmeden zevk almaya baslayabilir ya da bazi yerlerde Şık ve guzel esleriyle gurur duyabilirler...

Sunu da belirteyim ki evlenmemis olsaydin restini çek kabul etmiyorsa ayril, gitsin kendine bir kole bulsun derdim ama evlenmissiniz çoktan berabersiniz onu degistirmeye çalismalisin ki degisecektir emin ol... Ayrica esin kiskançliktan ziyade egoist, kendi sigara içiyorsa sana karismamasi lazim ki sagligini dusundugu içinse beraber birakalim teklifiyle gelmeli seni birakmaya motive etmek için, sana destek olmak için, birde face için bekar yazarim falan demis ya o da hiç adil degil ne alaka ?! senin facebooktan erkek arayacagini mi imha ediyor yani çok ayip, bunu firsat bilip kavga edip içini dokecektin, seni neyle suçluyor??? benim bir arkadasimin esi de istemiyormus facebook açmasini adamin kendi face'i var ama esine eger istiyorsan kapatirim benim de olmasin demis esi de yok kalsin senin uni arkadaslarin falan var onlarla baglarin kopmasin demis...

sonuna kadar savas yol yakinken ozgurlugunu kazan ve bu duruma çare bulmadan da çocuk yapma derim... hadi guzel haberlerini bekliyoruz...

mrb cnm. bendede kıskanc bı koca var. hemde asırı kıyafetıme kadar karısır. tek basıma bı yere gndermez. ama kendı cook gezdırır . eglenmeyede alısverısıde tatıllerede. blkıde tek gondermemesı bnı bu yuzden bunalmamstr ama bastn bende cok bunaldm gzdrsede arkadasıma anneme gtcm ılla beklıom bırı gotursun dıye. kocam bıde okuyodu bız evlendıgımzde 17 yasında evlendk oda bende. kaynanayla oturuyrm. skur ıyılr. karısmazlr ama zor bende bu sebepden bunaldm. ama sukur et her zmn halıne. rbbme sıgın . dua et cnm. bıde kocan kendı gezıomu. ? bazı erkekler evlendkden snr baska oluolar ıstedıgın kdr alttan al dedıgm dedık oluyo. ama duygu somurusu yapark onun gozune gırmeye calıs. ck rhtmıs gb davran blkı zmnla degısır. ve sen ogretmensın okuladamı o bırakıyo yksa aynı okuldamısnz?

Son düzenleme:
esinin ailesinin iyi oldugundan bahsetmissin, acaba onlarin bir yardimi dokunamaz mi?
yani veya ne kadar icli disli olmak cok iyi olmasa da en azindan esinin kiz kardesi varsa arasira onlarla falan ciksan? belki esin buna ikna olur
hic cikmayip evde oturmaktan iyidir
benim esim de biyere gideceksem bisey demez, mesela arkadasimla x yerde x saatte buluscaz dersem sorun yok
ama canim skldi biraz gezicem desem hemen baslar "gitmesen olmaz mi yalniz basina cikma sunu yapma bunu gorme buraya gitme nereye gitceksin napcaksin" sayar da sayar
ben de kaynanami ararim bazen gorumcemin isi yoksa onu ararim, aramiz cok iyi esimin ailesiyle, onlarla olunca hic akli da kalmiyo hem, ben de boyle bi cozum buldum simdilik, cunku istanbulda arkadasim yok desem yeridir, binde bir gorustugum bir iki arkadasim var sadece

Her evlilik ve her kisilik kendine ozeldir tipki kiyafetlerimiz,zevklerimiz,beklentilerimiz gibi...Esler arasinda iletisimsizlik dogaldir ama problem olmaya baslayinca duvarlar kurmaya sebep olur.Calisip calismadigini yazmamissin yazdiysan da ben fark edememis olabilirim.Meslegini yapamamak insani verimsizlige iter. Evinde ufak talebelere ders verebilirsin.Bugun maddi yonu iyi olup cocuklarina egitim aldirmak isteyen bir suru aile var.Facebook'un olmasa da olur...Zaten dunyada facebooktan intiharlarin arttigi soyleniyor neden mi?? cunku insanlar daima mutlu resimlerini paylasiyorlar facebookta mutsuz bireylerde vay be!demek ki yeryuzunde bir mutsuz ben kalmisim galiba deyip intihara meylediyorlar...Arkadas gruplarina girmelisin.Kurslara gitmelisin ama erkek sinek dahi olmayanlar cinsinden ...neden mi ilk yillarda erkeklerde tuhaf bir kiskanclik oluyor coluk cocuga karisinca bitmiyor ama azaliyor..Halk egitimin kurdela nakisi sergisine gitmistim hayran oldum emekli olunca gidecegim::))):)))Ufak durumlar icin canini uzme arada bir kendinden mutsuzlari dusun...Esi aldatanlari...eve ugramayanlari...Kaynanasiyla yasayip bir ekmegi bogazindan demir leblebi gibi gecirenleri...Tatlim kesinlikle hobi edin...Kitap oku ve denemeler yaz...bebek dusun ama adami iyi tart...Vesselam

Son düzenleme:
Back