Yine bu tarz kıskanclık güven ya da kompleks sorunları mıydı?Evet alacağım merak etmeyin çocuk yok açıkçası önceden yaşanan sorunlardan dolayı korunuyordum
Gitmedim konuştuğu komutan bizi barıştırmak için beni çağırıyor ben barışmak istemiyorum amaNoldu peki askeriyede?
Psikolojisi normal değil sanırım, en kısa yoldan kurtulmanın yoluna bakın derim.Kendi isteyerek iyi bir askerdi sevilirdi yani
Şu an işsizdi yanlış okumadıysam. Askerliği yüklü sermayesi,güvencesi olan gönül rahatlığıyla bırakır ama öyle de bir durum yok anlaşılan. Neden bırakmak istedi?Kendi isteyerek iyi bir askerdi sevilirdi yani
Ne dedilerBeni askeriye ye çağırdılar
Evet bunun farkındayım bana evi boşaltıyorum deyip bir tek eşya bile çıkarmamış toplamış dalga geçer gibi de resimlerimizi geri dizmişValla çok güzel yazmışsınız boşanmayacak gözünü korkutuyor eve dönünce de gör sen baskıyı seyret
Deprem bölgesinde görevli bir asker mi barıştırmak için çağırıyor? Yardım, yağmacı,enkaz,asayiş arasında.Gitmedim konuştuğu komutan bizi barıştırmak için beni çağırıyor ben barışmak istemiyorum ama
Ailevi sebeplerden ötürü babasının iş yerini devralıp işletmeye başladıŞu an işsizdi yanlış okumadıysam. Askerliği yüklü sermayesi,güvencesi olan gönül rahatlığıyla bırakır ama öyle de bir durum yok anlaşılan. Neden bırakmak istedi?
Beni askeriye ye çağırdılar
Yavrum eğlenecek başka birilerini bul ya. Böyle saçmalık görmedim ben. Uydur uydur sen daha. Romantik sürprizler de yaparlar size orada. Adamların işi gücü yok bi de barıştıracaklar. Bi git yaGitmedim konuştuğu komutan bizi barıştırmak için beni çağırıyor ben barışmak istemiyorum ama
Harikasınız iyi ki korunmuşsunuz böyle dengesizler önce tedavi olsunEvet alacağım merak etmeyin çocuk yok açıkçası önceden yaşanan sorunlardan dolayı korunuyordum
Evet inanması güç ama eşiniz seviyor ailesi kardeşi özellikle engel oluyor sizi bir araya getireyim böyle bir sebep ile boşanmayın dedi bende başka nasıl bir sebep boşanmak için yeterli olur dedimDeprem bölgesinde görevli bir asker mi barıştırmak için çağırıyor? Yardım, yağmacı,enkaz,asayiş arasında.
Size mesaj atan komutan da orada mıydıGitmedim konuştuğu komutan bizi barıştırmak için beni çağırıyor ben barışmak istemiyorum ama
Namusuna laf edeceğine ihtimal veriyor muydun? Onu yapan gider aldatır da ne var yani, çok mu zor? Şu an issizmis, senin paranla bile gider aldatır istese. Neyine ihtimal vermiyorsun, ağzıyla söyleyen adamin?Bir ay olacak yakında ilk bana boşanacağız dedi sonra boşanmayacağız dedi ama bana ben sana bunu ödeteceğim gibi konuşuyor seni aldatacağım da dedi buna ihtimal vermiyorum
Gerçekten yemin ederim ki ya neden yakan söyleyeyim ya arayan adam komutansa tabi ama beni komutanlığa çağırdi üstelik eşimin kardeşinin evine bile gitti adam sağolsun eşim anlatırken biraz özelimi de serdiği için bence adam çok ilgilendi barışalım istediYavrum eğlenecek başka birilerini bul ya. Böyle saçmalık görmedim ben. Uydur uydur sen daha. Romantik sürprizler de yaparlar size orada. Adamların işi gücü yok bi de barıştıracaklar. Bi git ya
Bilmiyorum ki gitmedim gidersem eşim kesin gelirSize mesaj atan komutan da orada mıydı
Oluyor bu tarz trajikomik şeyler inanması güç ama.Yavrum eğlenecek başka birilerini bul ya. Böyle saçmalık görmedim ben. Uydur uydur sen daha. Romantik sürprizler de yaparlar size orada. Adamların işi gücü yok bi de barıştıracaklar. Bi git ya
Evet haklısın belki biraz içimde sindirebilmek için küçültmeye çalışıyorumNamusuna laf edeceğine ihtimal veriyor muydun? Onu yapan gider aldatır da ne var yani, çok mu zor? Şu an issizmis, senin paranla bile gider aldatır istese. Neyine ihtimal vermiyorsun, ağzıyla söyleyen adamin?
Kendi sicilini temiz tutmak ceza almamak için yapmak zorunda bırakılmıstır muhtemelen.Gerçekten yemin ederim ki ya neden yakan söyleyeyim ya arayan adam komutansa tabi ama beni komutanlığa çağırdi üstelik eşimin kardeşinin evine bile gitti adam sağolsun eşim anlatırken biraz özelimi de serdiği için bence adam çok ilgilendi barışalım istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?