5 yıllık nişanlılık sürecinde hiç mi tanımadınız? Aşırıya kaçan kıskançlık,dar görüş bişeyler bişeyler. Ben de bunu düşünüyorum. Az uz süre değil.Bakıcı anne değil onlar bakım personeli ama ben öğretmenim arkadaşlar konu mesleğime nasıl geldi bilmiyorum ama hepsi doğru benim ise yıllarca hayatımda olan adamın bana yaşattığı şey karşısında boşlukta kalmış olmam dışında düşünebildiğim konu kalmadı
Telefona doğru bakamıyorum bile düşünme çerçevem bile yok olmuş hayatım kalbim hepsi yıkıldıHayla mı?? Hemde engelliler öğretmeni o puanda bi yere bu dilbilgisyle nasıl yerleştin nasıl atandın tövbe bismillah
Teşekkür ederimYani herkes yazıma dikkat etmeyebilir, liseye giden kızım geçen pontolon yaziyor.Okulu da baya iyi puanla kazandığı proje okul.
Evet yılın bir ayı görüşebiliyorduk ve açıkçası hiç öyle kıskanç değildi benim kurumum biraz daha ekstra zaman ayırman gereken bir kurum hiç sorun etmezdi ya da bana göstermedi bilmiyorum5 yıllık nişanlılık sürecinde hiç mi tanımadınız. Aşırıya kaçan kıskançlık,dar görüş bişeyler bişeyler. Ben de bunu düşünüyorum. Az uz süre değil.
Bence çocuğunuz olmadığı için şükretmeli dimdik ayakta durmalısınızBakıcı anne değil onlar bakım personeli ama ben öğretmenim arkadaşlar konu mesleğime nasıl geldi bilmiyorum ama hepsi doğru benim ise yıllarca hayatımda olan adamın bana yaşattığı şey karşısında boşlukta kalmış olmam dışında düşünebildiğim konu kalmadı
TanımlarBakıcı anne değil onlar bakım personeli ama ben öğretmenim arkadaşlar konu mesleğime nasıl geldi bilmiyorum ama hepsi doğru benim ise yıllarca hayatımda olan adamın bana yaşattığı şey karşısında boşlukta kalmış olmam dışında düşünebildiğim konu kalmadı
Özür için yazmadım kusura bakmayın sert olduysa gerçekten özür dilerim sadece bütün bedenimi bağlamışlar gibi hissediyorum hareket edemiyorum ne yapmam gerekiyor onu bile bilmiyorum biliyorum ama ya yanlışda diyorum bu adamı ben sevdim ben seçtim ve sonucu bu oldu ya bu defa da yanlış yaparsamTamam öğretmen hanım özür dilerim
Evet gerçekten bu konuda haklısınız en büyük şansım hayatımdan çıkarsa bir daha görmem gerekmeyecekBence çocuğunuz olmadığı için şükretmeli dimdik ayakta durmalısınız
Eski yönetmelik bu şuan bakım personeli olarak geçiyorTanımlar
MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;
a) Bakıcı anne/bakım elemanı: Çocuk evlerinde çocukların gelişiminden ve bakımından sorumlu personeli
Konuyla alakasiz ama Bakıcı anne demiş bakanlık
İyide ne beklediniz konu sahibinden; çok doğru diyorsunuz yarın hemen dilekçemi vereyim demesini mi . Tabiki düşünüp taşınacak arkasından atlı kovalamıyor ki,Miçmaya tek gönderemeyecek kadar güven duymayan adamin yanında,
Aile Bakanliginda calistigini iddia eden - içinde yalniz çocuk esirgeme degil kadına şiddet biriminin de yer aldığı kurumda - kendini ifade edemeyen saha çalışanı öğretmenim,
4.kez yaziyorum okumuyorsunuz , bu kurumda olup şiddet görüyorsunuz dedim. Güven olmayan ilişkiyi niye ittirip duruyorsunuz? Saygı sevgi yok hala miymiy gibi ayni şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Toplamak ve bir karar vermek cok mu zor. 100 kişi aynı şeyi yazdı. Ama siz boşanmayı göze alabilecek bir kadın değilsiniz. O yuzden iyi geceler diliyorum
Aile Bakanlığında çalışıyorsunuz destek almanızı öneririm zaten şuan aşırı üzüntüden sağlıklı da düşünemiyor olabilirsiniz psikolojik destek alın kendinizi yıpratmayın inanın değmez yanlış yaparsanız da yaparsınız hepsi biz insanlar için ama inanın böyle bir adam için boşanmak yanlış değil yahu ailelere kadar varana kadar size nasıl saygısızlık yaparÖzür için yazmadım kusura bakmayın sert olduysa gerçekten özür dilerim sadece bütün bedenimi bağlamışlar gibi hissediyorum hareket edemiyorum ne yapmam gerekiyor onu bile bilmiyorum biliyorum ama ya yanlışda diyorum bu adamı ben sevdim ben seçtim ve sonucu bu oldu ya bu defa da yanlış yaparsam
Görmemişim kusura bakmayın boşanacağım zaten ben sadece dediğiniz gibi kurum içinde gördüğüm örnekler doğrultusunda onun bana sonra zarar vermesini önleyebilmek adına nasıl bir yol izleyebilirim bunu bilmiyorumMiçmaya tek gönderemeyecek kadar güven duymayan adamin yanında,
Aile Bakanliginda calistigini iddia eden - içinde yalniz çocuk esirgeme degil kadına şiddet biriminin de yer aldığı kurumda - kendini ifade edemeyen saha çalışanı öğretmenim,
4.kez yaziyorum okumuyorsunuz , bu kurumda olup şiddet görüyorsunuz dedim. Güven olmayan ilişkiyi niye ittirip duruyorsunuz? Saygı sevgi yok hala miymiy gibi ayni şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Toplamak ve bir karar vermek cok mu zor. 100 kişi aynı şeyi yazdı. Ama siz boşanmayı göze alabilecek bir kadın değilsiniz. O yuzden iyi geceler diliyorum
11 sayfadaki tüm yorumları okuyup yazdıysanız teşekkür ederim size deİyide ne beklediniz konu sahibinden; çok doğru diyorsunuz yarın hemen dilekçemi vereyim demesini mi . Tabiki düşünüp taşınacak arkasından atlı kovalamıyor ki,
Çok teşekkür ederim istesemde veremem çünkü deprem bölgesindeyiz bu durum içinde hiç bir hakim bu davaya bakmazİyide ne beklediniz konu sahibinden; çok doğru diyorsunuz yarın hemen dilekçemi vereyim demesini mi . Tabiki düşünüp taşınacak arkasından atlı kovalamıyor ki,
Boşanmak istemeyip eğer barışma yoluna giderlerse şayet eşiyle birlikte çift terapisine gitme şartı koşarak barışmalıÇocugunuz olmadiği için bosanmanizi öneririm, boşanmak istemiyosaniz destek alin
Boşanacağım ama benimle boşanmayı kabul eder mi bilmiyorumÇocugunuz olmadiği için bosanmanizi öneririm, boşanmak istemiyosaniz destek alin
Siz o evlerde kalamıyor musunuz geçici bir süre, hani evinize gitmek istemiyorsunuz, ailenizin yanına da sigamadiniz sanirimEski yönetmelik bu şuan bakım personeli olarak geçiyor
Nasıl yani deprem bölgesinde şuan hakimler çalışmıyor muÇok teşekkür ederim istesemde veremem çünkü deprem bölgesindeyiz bu durum içinde hiç bir hakim bu davaya bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?