İyi günler ne yapacağımı bilmiyorum belki burdan bana yol gösterecek birlerini bulurum ben 5 yıl nişanlı kaldım eşimle severek evlendim ilk sevgilim eşim onu o kadar çok seviyordum ki oda hep beni kimse bir daha böyle sevemez derdi. Daha yeni evlendik geçen ağustosta hep kavga ediyoruz sonra sorunları konuşmadan hiç birşey yokmuş gibi davranıyorduk bununla ilgili şikayetlerimi söyledim ama belli bir süre sonra yine aynıydı ben öğretmenim eşimde bir manav dükkanı işletiyordu deprem bölgesinden yazıyorum deprem olunca biz eşimin kız kardeşi gile gittik eşimin ailesi hep oradaydı depremden dolayı annemlerin yardıma ihtiyacı vardı bende arkadaşlarıma ulaştım ve onlar da bir komutana ulaştı komutan telefon numarası ile benim olduğum yere geldi durumu anlattım komutana ve annem gilin konum bilgilerini attım onlara yardım götürdü o arada komutan nerede çalıştığımı sordu sahada olması gereken bir kurumda çalışıyorum söyledim öğrencilerim üzerine sorular sordu cevapladım eşimin ailesi askeri araç geldi diye sorun çıkardı ama sonra konuyu kapattık aradan bir haftaya yakın zaman geçti ve annem gilin erzağı bitmişti her yeri aradım ama erzak ulaşamadı bende komutanı aradım oda o bölgeye bakmadığını bana döneceğini söyledi akşam sekiz sularında döndü annem gilin bölgesine gidemeyeceğini ama yetkili bir hanımefendiyi erzak deposuna götüreceğini benimde o hanımefendi ile götürüp annem gil için erzak alabileceğimi söyledi ben bunu eşime söylediğimde kardeşinin yanında bana neden sana özel davranıyor gibi kelimeler kullanarak kızdı ve numarasını silmemi istedi bende komutana gelmeyeceğimi söyledim ve numarasını sildim aradan bir kaç gün geçtikten sonra bir yabancı numaradan aradım çalıştığım için size geri döneceğim diye mesaj yazdım ben öğrenci aileleri sandım sonra bir gün geçti ve bu numara gece bana mesaj attı saat gece 12 de unuttunuz mu beni aramayı yazmıştı bende hayır unutmadım sizi arayacağım yazdım o esnadan eşim işsiz kaldığı için samimi olduğum bir abla ile konuşuyordum yazan kişinin profiline bakamadım sonra konuşunca o komutan olduğunu anladım öğrencilerime eşya ayarlamak istiyorum dedi bende ihtiyaçları söyledim ve eşim sizden rahatsız olduğunu söyledi sizinle görüşemem ama şu kuruma bırakabilirsiniz öğrencilerim alacak dedim iş ile ilgili evraklardan dolayı önemsiz mesajları siliyordum karışmasın çok konuşmalar diye çok yoğunduk çünkü sonra komutan tamam kusura bakmayın dedi en sonda bana iyi ki sizin gibi biri ile tanıştım yazdı bunun sebebi konuşurken öğrencilerime olan ilgimdi bende teşekkür ederim asıl ben iyiki sizi tanımışım dert ortağı oldunuz dedim konuşma bitti adam herşeyi silmiş zaten adam evliydi bu arada çünkü benim öğrencilerime yardım etmek istemesinin sebebinin çocuğu olduğunu söyledi depremde bize birşey olsaydı benim kızımda sizin yanınıza gelecekti dedi felan eşim bu konuşmayı gördü ve bütün ailesinin yanında bana bağırdı hakaret etti saldırdı komutanı arayıp hakaret etti kardeşine bana laf söylemesine izin verdi ve beni kardeşinin eşi ile annemlerin yanına gönderdi sonra komutanlığa gidip olay çıkardı bana onu aldatmışım muamelesi yaptı yaptırdı sonra bana ben sen beni aldattın demedim o konuşmanın sonu oraya gidecekti sen aldatmazdın ama adam sana öyle yazacaktı sen benim sözümü çiğnedin diyor deprem olmuş adam enkazda çalışıyor boş zamanında iyilik yapmaya çalışıyor bu zamanda kim bunu düşünür ya ben ne yapmalıyım herkese karşı ne duruma düştüm üstelik bunları söylerkende hatla kendinin haklı olduğunu söylüyor benim değişmemi söylüyor bana bir boşanacağız diyor bir sana bundan sonra bu yok şu yok diyor ne yapmalıyım bilmiyorum ailemin durumuda çok karışık aslında kendi başıma halletmeliyim ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evliyim ve ciddi sorunlarım var ne yapmalıyım ?
- Konu Sahibi Ebru AB
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Sessizce izle sen kendini ifade etmişsin.Zaten eşin onu aldattığını düşünmüyor bence onu dinlememen çok kızdırmışBir ay olacak yakında ilk bana boşanacağız dedi sonra boşanmayacağız dedi ama bana ben sana bunu ödeteceğim gibi konuşuyor seni aldatacağım da dedi buna ihtimal vermiyorum ama onu tanıyamıyorum sonra eşyalarımı alacağım ben dedi geçen cuma bugün eve gittiğimde almamış evi toplayıp eşyaların üstünü örtmüş şuan konuşmuyoruz
Aynen gerçekten yemin ederim gün boyu müftük valilik belediye atamadığım yer kalmadı hepsi kayıt aldı ama erzak gelmedi annem gil çok zordaydı annem erzak için saat başı aradıBide bu durumda kadını suçlu bulmayın tabi komutanı arıyacak o durumda Allah aşkına konuyu başka boyuta taşımayın lütfen. Depremden bahsediyoruz…!!!!
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.885
- 448
Bunca çirkin olaydan sonra, hakaretlere ve iftiralara uğradığı gibi herkese rezil edecek kadar ruh hastası manyak bir koca için '' ne yapmalıyım? '' diye soran konu sahiplerine ne desek boş gerçekten. Zira boşanılması gerektiğini kendine saygısı olan her kadın bilir. Devam etme niyetindesiniz belli ki. Bence hiç kafa yormayın.İyi günler ne yapacağımı bilmiyorum belki burdan bana yol gösterecek birlerini bulurum ben 5 yıl nişanlı kaldım eşimle severek evlendim ilk sevgilim eşim onu o kadar çok seviyordum ki oda hep beni kimse bir daha böyle sevemez derdi. Daha yeni evlendik geçen ağustosta hep kavga ediyoruz sonra sorunları konuşmadan hiç birşey yokmuş gibi davranıyorduk bununla ilgili şikayetlerimi söyledim ama belli bir süre sonra yine aynıydı ben öğretmenim eşimde bir manav dükkanı işletiyordu deprem bölgesinden yazıyorum deprem olunca biz eşimin kız kardeşi gile gittik eşimin ailesi hep oradaydı depremden dolayı annemlerin yardıma ihtiyacı vardı bende arkadaşlarıma ulaştım ve onlar da bir komutana ulaştı komutan telefon numarası ile benim olduğum yere geldi durumu anlattım komutana ve annem gilin konum bilgilerini attım onlara yardım götürdü o arada komutan nerede çalıştığımı sordu sahada olması gereken bir kurumda çalışıyorum söyledim öğrencilerim üzerine sorular sordu cevapladım eşimin ailesi askeri araç geldi diye sorun çıkardı ama sonra konuyu kapattık aradan bir haftaya yakın zaman geçti ve annem gilin erzağı bitmişti her yeri aradım ama erzak ulaşamadı bende komutanı aradım oda o bölgeye bakmadığını bana döneceğini söyledi akşam sekiz sularında döndü annem gilin bölgesine gidemeyeceğini ama yetkili bir hanımefendiyi erzak deposuna götüreceğini benimde o hanımefendi ile götürüp annem gil için erzak alabileceğimi söyledi ben bunu eşime söylediğimde kardeşinin yanında bana neden sana özel davranıyor gibi kelimeler kullanarak kızdı ve numarasını silmemi istedi bende komutana gelmeyeceğimi söyledim ve numarasını sildim aradan bir kaç gün geçtikten sonra bir yabancı numaradan aradım çalıştığım için size geri döneceğim diye mesaj yazdım ben öğrenci aileleri sandım sonra bir gün geçti ve bu numara gece bana mesaj attı saat gece 12 de unuttunuz mu beni aramayı yazmıştı bende hayır unutmadım sizi arayacağım yazdım o esnadan eşim işsiz kaldığı için samimi olduğum bir abla ile konuşuyordum yazan kişinin profiline bakamadım sonra konuşunca o komutan olduğunu anladım öğrencilerime eşya ayarlamak istiyorum dedi bende ihtiyaçları söyledim ve eşim sizden rahatsız olduğunu söyledi sizinle görüşemem ama şu kuruma bırakabilirsiniz öğrencilerim alacak dedim iş ile ilgili evraklardan dolayı önemsiz mesajları siliyordum karışmasın çok konuşmalar diye çok yoğunduk çünkü sonra komutan tamam kusura bakmayın dedi en sonda bana iyi ki sizin gibi biri ile tanıştım yazdı bunun sebebi konuşurken öğrencilerime olan ilgimdi bende teşekkür ederim asıl ben iyiki sizi tanımışım dert ortağı oldunuz dedim konuşma bitti adam herşeyi silmiş zaten adam evliydi bu arada çünkü benim öğrencilerime yardım etmek istemesinin sebebinin çocuğu olduğunu söyledi depremde bize birşey olsaydı benim kızımda sizin yanınıza gelecekti dedi felan eşim bu konuşmayı gördü ve bütün ailesinin yanında bana bağırdı hakaret etti saldırdı komutanı arayıp hakaret etti kardeşine bana laf söylemesine izin verdi ve beni kardeşinin eşi ile annemlerin yanına gönderdi sonra komutanlığa gidip olay çıkardı bana onu aldatmışım muamelesi yaptı yaptırdı sonra bana ben sen beni aldattın demedim o konuşmanın sonu oraya gidecekti sen aldatmazdın ama adam sana öyle yazacaktı sen benim sözümü çiğnedin diyor deprem olmuş adam enkazda çalışıyor boş zamanında iyilik yapmaya çalışıyor bu zamanda kim bunu düşünür ya ben ne yapmalıyım herkese karşı ne duruma düştüm üstelik bunları söylerkende hatla kendinin haklı olduğunu söylüyor benim değişmemi söylüyor bana bir boşanacağız diyor bir sana bundan sonra bu yok şu yok diyor ne yapmalıyım bilmiyorum ailemin durumuda çok karışık aslında kendi başıma halletmeliyim ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
- 1 Aralık 2022
- 168
- 143
- 23
- 25
Sert tepki ver yarın git dilekçeni ver yiyorsa yapsın. Sana bi tavsiye vereyim sevmek çok boş bir kavramdır İnan bana sadece acı veriyor sevdiğin adam gün geliyor bi sözüyle herşeyi bitiriyor keşke sevmeseydim kelimesi çok acıtıyor bundan dolay çok takılıp kalma eğer bitecekse de bitsin en hayırlısı olur sizin için.Evet çok seviyorum ama boşanmaktan başka çare bırakmadı bırakmıyor bana resmen seni aldatacağım ben daha sen dur dedi
Hayır annem gile mesafemiz çok uzaktı aracım yoktu ve orda söyledim eşime defalarca annem gilin erzağı yok diye kaç kere söyledim hatta dayın gil orda deyince senin annen değil tabi senin için hava güzel dedim beni oraya götür dedim ama yokKusura bakmayin ama erzak alabileceginiz halde eşiniz kiskaniyor diye gidip almayip, ailenizi bu sogukta yemek aratiyorsaniz en buyuk problem sizde. Hadi esiniz sizi kiskandi kendi neden gidip almadi soylenilen yerden? Nasil rahat rahay oturabildiniz.
Sizin sakinliginizden dolayi demek ki ailesinin ihtiyaci yokmus diye dusunmuştum acikcasi dalga gecmiyorum
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
Size ve ailenize destek olmayan kocaninda sizin ailenize yardım için uğraşan birine engel koyması sizinde buna onaylayip engellemeniz bu durumda ben mantıkta göremedim yani bilemiyorum ben yanlış düşünüyorum sanırım benim ailemde deprem bölgesindeydi bizde bir şey yoktu ama eşimin ailesinin evi yıkılacak yani üç aylık hamile olmama rağmen çıktım geldim eşimi yanlız birakamam dedim insanlara iş konusunda yardımım olmadı ama manevi desteğim oldu demek istediğim eşinizin mantığında hata var insan kötü günde belli olur yaniBen de bunu söyledim bana yanında dayın var diyor adam bulamamış ki anneme beni arattırıyor diyorum ama hayal haklı muamelesi yapıyor
Hayır boşanacağım ama nasıl olacak deprem var daha bir yıl olmadı bir boşanalım diyor bir yok diyor ne yapacağım bilmiyorumBunca çirkin olaydan sonra, hakaretlere ve iftiralara uğradığı gibi herkese rezil edecek kadar ruh hastası manyak bir koca için '' ne yapmalıyım? '' diye soran konu sahiplerine ne desek boş gerçekten. Zira boşanılması gerektiğini kendine saygısı olan her kadın bilir. Devam etme niyetindesiniz belli ki. Bence hiç kafa yormayın.
- 21 Temmuz 2018
- 7.110
- 21.371
- 348
Eşiniz rahatsız mi? Ne demek istemiyorum birdaha arama, napsın annenler aç mı kalsın? Hayır madem iletişim kurmanizi kıskanıyor (?!) kendisi iletişim kursaymış.
Ay insanlar ne derdinde eşiniz napiyor.
Siz askerin numarasını silince aileniz napti ne yedi insanlar? Ay sinir oldum eşinize ya. Boşanma dilekçesini gönderir, yedirirdim ona ailemi aç birakip beni herkesin icinde rezil (?) etmeyi.
Sizde iyi değilsiniz. Eşiniz istemiyor diye numarasını silip beni aramayın eşim istemiyor demek ne demek?
Siz askerin numarasını silince aileniz napti ne yedi insanlar? Ay sinir oldum eşinize ya. Boşanma dilekçesini gönderir, yedirirdim ona ailemi aç birakip beni herkesin icinde rezil (?) etmeyi.
Sizde iyi değilsiniz. Eşiniz istemiyor diye numarasını silip beni aramayın eşim istemiyor demek ne demek?
Evet deprem anında hayatta kalmaya çalışıyoruz ne düşünceler bunlar diyorum sen bilmezsin hiç kimse ile konuşmamışsın bana sor diyorSize ve ailenize destek olmayan kocaninda sizin ailenize yardım için uğraşan birine engel koyması sizinde buna onaylayip engellemeniz bu durumda ben mantıkta göremedim yani bilemiyorum ben yanlış düşünüyorum sanırım benim ailemde deprem bölgesindeydi bizde bir şey yoktu ama eşimin ailesinin evi yıkılacak yani üç aylık hamile olmama rağmen çıktım geldim eşimi yanlız birakamam dedim insanlara iş konusunda yardımım olmadı ama manevi desteğim oldu demek istediğim eşinizin mantığında hata var insan kötü günde belli olur yani
Eğer yapmazsam orda kavga çıkaracaktı yapacak hiç birseyim yoktu arkadaşlarımı arayıp onların aracılığı ile erzak sorununu çözmeye çalışmaya devam ettimEşiniz rahatsız mi? Ne demek istemiyorum birdaha arama, napsın annenler aç mı kalsın? Hayır madem iletişim kurmanizi kıskanıyor (?!) kendisi iletişim kursaymış.
- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Kişi kendinden bilir işi diyor yani haa?? Ben yapardım ondan o komutanda yapar sende yaparsın?? Tam fiyaskoEvet deprem anında hayatta kalmaya çalışıyoruz ne düşünceler bunlar diyorum sen bilmezsin hiç kimse ile konuşmamışsın bana sor diyor
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Asker eşiyim. Gece 12 de mesaj atmazlar. İyi ki tanıdım vs de demezler.Profesyonel olarak hitap, yazışma dilleri konuşmaları da daha resmidir.
Hepsinin dışında eşiniz saygısız ve kaba bi adam. Eşinizin ailesi ne hakla olaya müdahale edebilir?Aileniz zor durumdaysa eşiniz devreye girecek size yardım edecekti bencilin biriymiş. Bence bunca yaşanandan sonra oturun evliliğinizi gözden geçirin derim.
Hepsinin dışında eşiniz saygısız ve kaba bi adam. Eşinizin ailesi ne hakla olaya müdahale edebilir?Aileniz zor durumdaysa eşiniz devreye girecek size yardım edecekti bencilin biriymiş. Bence bunca yaşanandan sonra oturun evliliğinizi gözden geçirin derim.
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.885
- 448
Eşinizin ne dediğinin hiçbir önemi, değer yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Sizi rezil edip, iftira atmış farkında mısınız? Ne kadar aşağılayıcı bir durum.. Ne kadar utan verici. Bunları unutup aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız bu yobazla? Ben olsam evden ayrılır, numaramı değişirir, boşanma zamanını bekler zamanı geldiğinde hemen harekete geçerdim. Özür dilemesine fırsat vermeden iletişimi dahi koparırdım. Aynı evde 5 dk durmam. Ne demek napıcam? Ama dediğim gibi sizin kararsızlığınız boşanmamaktan yana olduğunu düşünüyorum öylese hiç kurcalamayın madem.Hayır boşanacağım ama nasıl olacak deprem var daha bir yıl olmadı bir boşanalım diyor bir yok diyor ne yapacağım bilmiyorum
Aynen öyle canım acıyor ben onu sevdim hiç bir beklenti olmadan yıllarca bekledim bana yaptıkları söyledikleri her zerreme işledi gerçekten ona değil onu bu kadar sevip hiç tanıyamamış olmama kızıyorumSert tepki ver yarın git dilekçeni ver yiyorsa yapsın. Sana bi tavsiye vereyim sevmek çok boş bir kavramdır İnan bana sadece acı veriyor sevdiğin adam gün geliyor bi sözüyle herşeyi bitiriyor keşke sevmeseydim kelimesi çok acıtıyor bundan dolay çok takılıp kalma eğer bitecekse de bitsin en hayırlısı olur sizin için.
Deprem de enkazda çalıştıkları için o saatte yazmıştır diye düşündüm ki anneme yardım götürdüğü zamanda gece 12 1 sularında anca götürmüştü o yüzden de art niyet olmadığını düşündümAsker eşiyim. Gece 12 de mesaj atmazlar. İyi ki tanıdım vs de demezler.Profesyonel olarak hitap, yazışma dilleri konuşmaları da daha resmidir.
- 21 Temmuz 2018
- 7.110
- 21.371
- 348
Esiniz kendisi niye iletişim kurmadı askerleEğer yapmazsam orda kavga çıkaracaktı yapacak hiç birseyim yoktu arkadaşlarımı arayıp onların aracılığı ile erzak sorununu çözmeye çalışmaya devam ettim
- 26 Mart 2018
- 28.446
- 127.955
- 598
Eşinizle kültür farkınız var sanırım, manav olduğuna göre muhtemelen üniversite mezunu değil. Hem kaba hem de aşağılık kompleksi var. Bu evlilik bu konu olmasa da yürümezdiAynen öyle canım acıyor ben onu sevdim hiç bir beklenti olmadan yıllarca bekledim bana yaptıkları söyledikleri her zerreme işledi gerçekten ona değil onu bu kadar sevip hiç tanıyamamış olmama kızıyorum
Boşanacağım işte konuda bana iftira atmadığını beni öyle bir konu ile yargılamadığını bunu yapmayacağımı zaten bildiğini konunun o adamın bana yazma dediği halde yazdığı olduğunu söylüyor ben bunu nasıl kanatlandıracağım bilmiyorumEşinizin ne dediğinin hiçbir önemi, değer yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Sizi rezil edip, iftira atmış farkında mısınız? Ne kadar aşağılayıcı bir durum.. Ne kadar utan verici. Bunları unutup aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız bu yobazla? Ben olsam evden ayrılır, numaramı değişirir, boşanma zamanını bekler zamanı geldiğinde hemen harekete geçerdim. Özür dilemesine fırsat vermeden iletişimi dahi koparırdım. Aynı evde 5 dk durmam. Ne demek napıcam? Ama dediğim gibi sizin kararsızlığınız boşanmamaktan yana olduğunu düşünüyorum öylese hiç kurcalamayın madem.
- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Of sormayın konuya odaklanamadım gerçekten. Hele ısrarla annem gil yazması gözlerimi kanattı. Ben bile yazarken elimden geldiğince dikkat ediyorsam bir öğretmende etmeli bence. En azından bu kadar bariz hatalar olmamalı.Ogretmenler bari noktalama isaretlerine dikkat etse..
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Tamamen kendinizi geri çekin asla iletişim kurmaya çalışmayın sadece sessiz kalın ve bu süreçte ne yapabileceğinizi düşünün. Ne yapmak istediğinize karar verin ...bakın bazı şeyler koptuktan sonra toparlanması zordur.ama suan sessiz kalıp düşünmek ve çekilmek en iyisi duruyor