• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ve ciddi sorunlarım var ne yapmalıyım ?

Ebru AB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
95
-19
1
27
İyi günler ne yapacağımı bilmiyorum belki burdan bana yol gösterecek birlerini bulurum ben 5 yıl nişanlı kaldım eşimle severek evlendim ilk sevgilim eşim onu o kadar çok seviyordum ki oda hep beni kimse bir daha böyle sevemez derdi. Daha yeni evlendik geçen ağustosta hep kavga ediyoruz sonra sorunları konuşmadan hiç birşey yokmuş gibi davranıyorduk bununla ilgili şikayetlerimi söyledim ama belli bir süre sonra yine aynıydı ben öğretmenim eşimde bir manav dükkanı işletiyordu deprem bölgesinden yazıyorum deprem olunca biz eşimin kız kardeşi gile gittik eşimin ailesi hep oradaydı depremden dolayı annemlerin yardıma ihtiyacı vardı bende arkadaşlarıma ulaştım ve onlar da bir komutana ulaştı komutan telefon numarası ile benim olduğum yere geldi durumu anlattım komutana ve annem gilin konum bilgilerini attım onlara yardım götürdü o arada komutan nerede çalıştığımı sordu sahada olması gereken bir kurumda çalışıyorum söyledim öğrencilerim üzerine sorular sordu cevapladım eşimin ailesi askeri araç geldi diye sorun çıkardı ama sonra konuyu kapattık aradan bir haftaya yakın zaman geçti ve annem gilin erzağı bitmişti her yeri aradım ama erzak ulaşamadı bende komutanı aradım oda o bölgeye bakmadığını bana döneceğini söyledi akşam sekiz sularında döndü annem gilin bölgesine gidemeyeceğini ama yetkili bir hanımefendiyi erzak deposuna götüreceğini benimde o hanımefendi ile götürüp annem gil için erzak alabileceğimi söyledi ben bunu eşime söylediğimde kardeşinin yanında bana neden sana özel davranıyor gibi kelimeler kullanarak kızdı ve numarasını silmemi istedi bende komutana gelmeyeceğimi söyledim ve numarasını sildim aradan bir kaç gün geçtikten sonra bir yabancı numaradan aradım çalıştığım için size geri döneceğim diye mesaj yazdım ben öğrenci aileleri sandım sonra bir gün geçti ve bu numara gece bana mesaj attı saat gece 12 de unuttunuz mu beni aramayı yazmıştı bende hayır unutmadım sizi arayacağım yazdım o esnadan eşim işsiz kaldığı için samimi olduğum bir abla ile konuşuyordum yazan kişinin profiline bakamadım sonra konuşunca o komutan olduğunu anladım öğrencilerime eşya ayarlamak istiyorum dedi bende ihtiyaçları söyledim ve eşim sizden rahatsız olduğunu söyledi sizinle görüşemem ama şu kuruma bırakabilirsiniz öğrencilerim alacak dedim iş ile ilgili evraklardan dolayı önemsiz mesajları siliyordum karışmasın çok konuşmalar diye çok yoğunduk çünkü sonra komutan tamam kusura bakmayın dedi en sonda bana iyi ki sizin gibi biri ile tanıştım yazdı bunun sebebi konuşurken öğrencilerime olan ilgimdi bende teşekkür ederim asıl ben iyiki sizi tanımışım dert ortağı oldunuz dedim konuşma bitti adam herşeyi silmiş zaten adam evliydi bu arada çünkü benim öğrencilerime yardım etmek istemesinin sebebinin çocuğu olduğunu söyledi depremde bize birşey olsaydı benim kızımda sizin yanınıza gelecekti dedi felan eşim bu konuşmayı gördü ve bütün ailesinin yanında bana bağırdı hakaret etti saldırdı komutanı arayıp hakaret etti kardeşine bana laf söylemesine izin verdi ve beni kardeşinin eşi ile annemlerin yanına gönderdi sonra komutanlığa gidip olay çıkardı bana onu aldatmışım muamelesi yaptı yaptırdı sonra bana ben sen beni aldattın demedim o konuşmanın sonu oraya gidecekti sen aldatmazdın ama adam sana öyle yazacaktı sen benim sözümü çiğnedin diyor deprem olmuş adam enkazda çalışıyor boş zamanında iyilik yapmaya çalışıyor bu zamanda kim bunu düşünür ya ben ne yapmalıyım herkese karşı ne duruma düştüm üstelik bunları söylerkende hatla kendinin haklı olduğunu söylüyor benim değişmemi söylüyor bana bir boşanacağız diyor bir sana bundan sonra bu yok şu yok diyor ne yapmalıyım bilmiyorum ailemin durumuda çok karışık aslında kendi başıma halletmeliyim ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.

Gerçekten eğitim fakültesi mezunu musunuz? Yoksa biçki-dikiş, makine vs gibi bölümlerden misiniz? Yoksa aöf çocuk gelişim mi? Yoksa tamamen alakasız bölüm olup ücretli öğretmen misiniz ? Dil ve anlatım çok kötü. Noktalama işareti yok, akıcı bir anlatım yok. Sağda solda öğretmenim demeyin bari; insanlar yıllarını veriyor o unvana sahip olmak için.
Tekrar açıklama yapmak istemiyorum arkadaşlar lütfen benim yerime kendinizi biraz koymaya çalışır mısınız yazdıklarımı okumuyorum cümle kurmaya çalışmıyorum aklımda dönen şeyleri yazıyorum depremdeyim alt üst olmuşum her açıdan sosyal psikolojik maddi manevi aile her açıdan en dipteyim

Siz kolayca affederseniz emin olun sonsuza kadar başınıza kalkılacak. Boşayın gitsin. Yok boşamam diyorsan da iyi bir süründür. Uzun mesajlar atma kestir at. Ben olsam görmezden gelirim kudursun.
Ailesine rezil ederken iyiydi.
Affetmemek için şehir değiştirmeye çalışıyorum tamamen gitmeyi düşünüyorum o burda ben burda olmaz

Affetmemek için şehir değiştirmeye çalışıyorum tamamen gitmeyi düşünüyorum o burda ben burda olmaz
Uzun uzun cevaplar vermişsin onu biraz kısalt. Başından at. Kendini değerli bi b.k sanmasın. Çok sinirlendim bu konuya. Eğer olay tamamen böyleyse yaşanılan felaket yetmiyor gibi başınıza ottan sudan gayrisini getirmişler.

feyksende canın sagolsun ama olay olalı cok olmuş sen halen muhatapsın, uzun uzun mesaj atıyosun.. simdi can havliyle yazıyo gbi konusuyosun olay 2 günlükmüş gbi ama şubat yazıyo o attıgın ekran görüntüsünde.. can güvenliğin tehlikedeyse uzaklastrma kararı cıkart bi önce sonrası anlasmasada avulat muhatap olacak ver vekaleti o uğrassın. İşinde var cık ayrı eve hatta ŞÖNİM e basvur vs

Annengil aç kaliyor , kocan kıskanıyor diye onların bir sure daha aç kalmasına izin veriyorsunuz !!

Hatayı burda yapmissiniz beni oraya kocam goturmuyorsa komutanın arabasına biner yine erzak götürürüm....onca hakaret etmiş size ne yapsam diyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun ...

Eşiniz haksız abartmış ama bana yardımdan çok komutanla sohbet ediniş dikkatimi cekti bide eşin kıskandığıni bildiği halde adam evli bir bayana asla o saatte mesaj atmaz iyiki tanıdım demez

Öğretmen hanım beynim yandı.konunuzdan bir şey anlaşılmıyor ki.kim kime ne dedi,ne yaptı.okuyamadım üzgünüm.dün de yazdım neden kadınlar kendilerine hayatı zehir eden tipler için ölüp bitiyor anlamış değilim.🤦‍♀️

Boşanacağım ama benimle boşanmayı kabul eder mi bilmiyorum

Boşanmak, sevgili olalım mı?? Gibi bir teklife ve onaya tabi değildir. Adliyeye gidersiniz, maddi durumunuz yoksa devletten avukat istersiniz vekalet verirsiniz. Avukata size yaşattıklarını anlatırsınız ve dava açılır. Bu kadar. Gerisi adalet. O nun kabulünde değil yani. Nekadar sindirilmişsiniz o çok sevdiğiniz ve sizi çok seven eşiniz tarafından.

Annem yaşlı beni zor arıyor
Askeri personelin tlf nasıl ulaştınız?
Kızılay ve diğer kuruluşlar sahadayken askeriyeden yardım alabilmek büyük başarı üstelik depremden günler sonra tekrar aynı kişi yardımınıza koşmuş bravo demek istedim.
Eşiniz arasaydı bu komutanı sizin adınızı vererek durumu anlatsaydı bukadar sorun yaşamaz evliliğiniz sarsılmazdı.
Çünkü evli erkeğin kadını aramasından eşin seni aldatıyor yorumu çıkaran kadınlarız bizi

Yani senin fazla samimiyetinde yanlış, komutanın da aynı şekilde, hele eşin... Bilemedim ya ilk yardımdan sonra tekrar yazmışsınız sonra trip atar gibi gelmeyecem yazmışsınız. Ne bileyim ben olsam eşime tamam ayıp artık bu defada yardımı alayım silerim numarasını. Yahut o kadar delleniyorsa eşin o konuşsaydı ya komutanla en başından. Ne kadar ayıp baskına gitmiş gibi.. Kısacası ben sevmiyorum fazla samimiyetleri ya..

İyi günler ne yapacağımı bilmiyorum belki burdan bana yol gösterecek birlerini bulurum ben 5 yıl nişanlı kaldım eşimle severek evlendim ilk sevgilim eşim onu o kadar çok seviyordum ki oda hep beni kimse bir daha böyle sevemez derdi. Daha yeni evlendik geçen ağustosta hep kavga ediyoruz sonra sorunları konuşmadan hiç birşey yokmuş gibi davranıyorduk bununla ilgili şikayetlerimi söyledim ama belli bir süre sonra yine aynıydı ben öğretmenim eşimde bir manav dükkanı işletiyordu deprem bölgesinden yazıyorum deprem olunca biz eşimin kız kardeşi gile gittik eşimin ailesi hep oradaydı depremden dolayı annemlerin yardıma ihtiyacı vardı bende arkadaşlarıma ulaştım ve onlar da bir komutana ulaştı komutan telefon numarası ile benim olduğum yere geldi durumu anlattım komutana ve annem gilin konum bilgilerini attım onlara yardım götürdü o arada komutan nerede çalıştığımı sordu sahada olması gereken bir kurumda çalışıyorum söyledim öğrencilerim üzerine sorular sordu cevapladım eşimin ailesi askeri araç geldi diye sorun çıkardı ama sonra konuyu kapattık aradan bir haftaya yakın zaman geçti ve annem gilin erzağı bitmişti her yeri aradım ama erzak ulaşamadı bende komutanı aradım oda o bölgeye bakmadığını bana döneceğini söyledi akşam sekiz sularında döndü annem gilin bölgesine gidemeyeceğini ama yetkili bir hanımefendiyi erzak deposuna götüreceğini benimde o hanımefendi ile götürüp annem gil için erzak alabileceğimi söyledi ben bunu eşime söylediğimde kardeşinin yanında bana neden sana özel davranıyor gibi kelimeler kullanarak kızdı ve numarasını silmemi istedi bende komutana gelmeyeceğimi söyledim ve numarasını sildim aradan bir kaç gün geçtikten sonra bir yabancı numaradan aradım çalıştığım için size geri döneceğim diye mesaj yazdım ben öğrenci aileleri sandım sonra bir gün geçti ve bu numara gece bana mesaj attı saat gece 12 de unuttunuz mu beni aramayı yazmıştı bende hayır unutmadım sizi arayacağım yazdım o esnadan eşim işsiz kaldığı için samimi olduğum bir abla ile konuşuyordum yazan kişinin profiline bakamadım sonra konuşunca o komutan olduğunu anladım öğrencilerime eşya ayarlamak istiyorum dedi bende ihtiyaçları söyledim ve eşim sizden rahatsız olduğunu söyledi sizinle görüşemem ama şu kuruma bırakabilirsiniz öğrencilerim alacak dedim iş ile ilgili evraklardan dolayı önemsiz mesajları siliyordum karışmasın çok konuşmalar diye çok yoğunduk çünkü sonra komutan tamam kusura bakmayın dedi en sonda bana iyi ki sizin gibi biri ile tanıştım yazdı bunun sebebi konuşurken öğrencilerime olan ilgimdi bende teşekkür ederim asıl ben iyiki sizi tanımışım dert ortağı oldunuz dedim konuşma bitti adam herşeyi silmiş zaten adam evliydi bu arada çünkü benim öğrencilerime yardım etmek istemesinin sebebinin çocuğu olduğunu söyledi depremde bize birşey olsaydı benim kızımda sizin yanınıza gelecekti dedi felan eşim bu konuşmayı gördü ve bütün ailesinin yanında bana bağırdı hakaret etti saldırdı komutanı arayıp hakaret etti kardeşine bana laf söylemesine izin verdi ve beni kardeşinin eşi ile annemlerin yanına gönderdi sonra komutanlığa gidip olay çıkardı bana onu aldatmışım muamelesi yaptı yaptırdı sonra bana ben sen beni aldattın demedim o konuşmanın sonu oraya gidecekti sen aldatmazdın ama adam sana öyle yazacaktı sen benim sözümü çiğnedin diyor deprem olmuş adam enkazda çalışıyor boş zamanında iyilik yapmaya çalışıyor bu zamanda kim bunu düşünür ya ben ne yapmalıyım herkese karşı ne duruma düştüm üstelik bunları söylerkende hatla kendinin haklı olduğunu söylüyor benim değişmemi söylüyor bana bir boşanacağız diyor bir sana bundan sonra bu yok şu yok diyor ne yapmalıyım bilmiyorum ailemin durumuda çok karışık aslında kendi başıma halletmeliyim ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok garip geldi bana konunuz. İnanamadim açıkçası.
Siz öğretmensiniz ama eşiniz sizi kardeşinin eşi ile aile evinize gönderebiliyor. Komutan gece yarısı size mesaj atıyor. Hem de depremin etkili olduğu bir bölgede.

Back
X