Nuran İzmir'in neresinde oturacaksinAnkaradayim.İzmir e tasinicam.Cok sağolun.Online olduğu için dedim.
Ben bizzat 9 yıldır asistte çalışıyorum internet kısmında zaten pandemiden beri evden çalışıyoruz. Birimden birime değişiyo benim olduğum kısımda mesela bana çağrı düşmüyo şikayeti olan müşterilere ben geri dönüş yapıyorum günde 20-25 müşteriyle görüşüyorum. Sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar izinli. Hemde evden çalışma olduğu için mesai içinde yemeğimi de temizliğimi de yapıyorum. Prim sistemiyle asgari ücretin de üzerinde oluyo maaşlar. Şimdi bi de hamileyim çocuk doğduktan sonra da inşallah yardımcısız devam edicem çalışmaya. Tabii bu şartlara belirli yıl geçtikten sonra ve yüksek performanstan sonra ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca bulunduğum lokansyonda da illa torpille alınacak diye bi kural yok ben üniversite okurken öylesine başvurmuştum. Ehliyet alıp çıkacaktım işte 9 yıl oldu benim
Banada yardımcı olabilseniz keşke ben trabzonda yaşıyorumTrabzondaysanız yardımcı olurum tabi
Trabzondaysanız yardımcı olurum tabi
online bir şekilde oluyor matematik genel kültür soruları var klavye testi ve kişilik analizi soruları var.asisstin sınavı baya bi zordu.ben çok zorlandım açıkcası ve okadar çabama rağmen geçemedim sınavıMerhaba sınav nasıl oluyor ne soruyorlar yardımcı olursanız sevinirim
Trabzondaysanız tabii olurumTurkcell e girersiniz.Bana da yardımcı olun.
Çok acı ama gerçek artık torpilsiz hiçbir şey olmuyor . torpilden zaten sıra gelmediği için herkes torpil bulmaya çalışıyor zincirleme halka oluşmuş artık bu düzen . Ayrıyetten herkesin ihtiyacı var işe bende dahil olmak üzere herkes ekmek derdinde nereye gitsen herkes referans istiyor .artık iş bulmak işe girmek çok zorTorpille girdiğini açıkça söylüyorsunuz ve bir deneyin diyorsunuz çoğu öyle giriyordur . Ayrıca deneyin diyorsunuz torpilden sıra mı gelir acaba.?
Eee evden çalıştıktan sonra bir işe yaramaz ki.iatersen evden atomu parçala.O evden çıkmadan can sıkıntın geçmez.bu arada bu tarz konular benim feministlik damarlarımı çok fena kabartıyor ve hırslandırıyor.yıl olmuş 2023 hâlâ ortalık bir erkek için hayatını feda eden kadınlardan geçilmiyor.tersine örnekler de olsa tamam diyeceğim ama yok.bir de erkeklere karı, kız işlerine düşkün falan derler tam tersi aslında.bizim ülkenin kadınları kadar erkek düşkünü millet yoktur heralde.erkek olmak varmiş ohh ne ala memleket.sen eski düzen devam et,üstüne bir de yuva kur.ülkenin kadınlarında çok ciddi bir kendine değer verme sorunu var.kocayı buldun ya gerisi o kadar önemli değil
Çok zor maalesef .teşekkür ederimhayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hangisi sizin için en iyisi ise onu nasip etsin işe alışan bi insan için boşta kalmak çok zor.
Assistt diye. yaz oturduğun şehirde varmı assisttin birimiTam adı ne acaba asisste yazıyorum kariyere çıkmıyor nasıl başvuru yapacağım
Çorum’da oturuyorum baktım yok sanırım ya ben lisans mezunuyum çalışmak istiyorum ama KPSS den atanamıyorum maalesef. Home office olsa muhteşem olacakAssistt diye. yaz oturduğun şehirde varmı assisttin birimi