- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.168
- 598
Tezatlık burda zaten hiç cevremde karsılasmadıgım bi durumberaber alkol olan çiftler genellikle sohbet de ederler. eşine sormaya utanıyormuş?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tezatlık burda zaten hiç cevremde karsılasmadıgım bi durumberaber alkol olan çiftler genellikle sohbet de ederler. eşine sormaya utanıyormuş?
Bunu düşündüm evetEşin sen uyurken seninle cinsel ilişkiyemi girdi yani![]()
Kızlar sabah uyandım beyaz akıntı geldi sulu ve yoğun. Gece bir şey olmadı diye hatırlıyorum.
Korkum eşim gece içime boşalmış olabilir mi de sabah o mu geldi? Yardım edin lütfen yoksa normal akıntı mı
Kızlar sabah uyandım beyaz akıntı geldi sulu ve yoğun. Gece bir şey olmadı diye hatırlıyorum.
Korkum eşim gece içime boşalmış olabilir mi de sabah o mu geldi? Yardım edin lütfen yoksa normal akıntı mı
Valla ben tahmin ettim ama kendi kuruntum diye düşündüm.Bir şüphem var yardım edin uykuda kıza zorla sahip olsa kız hisseder mi?
Ya bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?www.kadinlarkulubu.com
bu manyakla aynı kişi ...
biriniz Cimer'e istismar diye şikayet edebilir mi ?
Valla ben tahmin ettim ama kendi kuruntum diye düşündüm.![]()
Arayıp forumda böyle bi konu mu var diyoruz nasıl edicez abi? Bu arada çok geçmiş olsun size de.Lütfen biri Cİmer'e şikayet etsin, evli değil gece misafirliğe gittiği yerde tecavüze uğradı diye....
Eski konuları bilmem ama cümleleri iyi okuduğum zaman erkek üye mi değil mi anlaşılıyor yahu!Valla ben tahmin ettim ama kendi kuruntum diye düşündüm.![]()
Kadın mıymış nolmuş ya ben anlayamadım bi tuhaflık var amaArayıp forumda böyle bi konu mu var diyoruz nasıl edicez abi? Bu arada çok geçmiş olsun size de.
Link bırakmış canım kazen abi. Adı bile aynı nerdeyse.Kadın mıymış nolmuş ya ben anlayamadım bi tuhaflık var ama
Orda da detay vermemiş nolmuş ya bana da özelden msj attı yardıma ihtiyacı olan bir bayan da olabilirLink bırakmış canım kazen abi. Adı bile aynı nerdeyse.
Böyle durumları siz bildirmiyor musunuz bayan şuan pasif hesabı nasıl yardım edicez nasıl iletişime geçicez belki de kimseye anlatamıyor derdini burada paylaştı bu tarz şeyler başına gelenler genelde söylemekten korkarlarmış diye duymuştum. Bilgi verin de kadın olarak üzerimize düşen neyse biz yapalım?Lütfen biri Cİmer'e şikayet etsin, evli değil gece misafirliğe gittiği yerde tecavüze uğradı diye....
sen sormaya çekiniyorsun adam rızanı almadan neler yapıyor ohoo. Eğer yaptıysa korkunç bir şey bu.Yeni evliyiz çok çekiniyorum
Ben hala meseleyi ve iki konu arasındaki bağlantıyı tam anlamadım. Anlatabilir misiniz? Çok kafa karıştırıcı.Okudum geçmiş konuyu yarısına kadar iyi ki banlanmış!
Kızlarımızı, oğullarımızı da iyi yetiştirmek gerektiğimizin farkına bir kez daha vardım.
Buraya konu açmak yerine annesiyle paylaşabilirdi. Ya annesi yok ya da annesiyle sağlıklı bir iletişimi yok. Annenle paylaşamadıysan bir sağlık kurumuyla iletişime geçebilirsin.....
Yazılacak öyle çok şey var ki EĞİTİM ŞART diye boşuna diretmiyorum.
Eski konusunun linkini yukarıda yönetici bırakmış okursanız anlarsınız biraz okudum benBen hala meseleyi ve iki konu arasındaki bağlantıyı tam anlamadım. Anlatabilir misiniz? Çok kafa karıştırıcı.
Konu sahibi takıntılı bir şekilde uyurken birisinin kendisine bir şeyler yaptığını düşünüyor, cinsellikli şeyler yani . Misafirliğe gittiğim ev diye sormuştu herhalde istediği yönde cevap alamayınca bir de kocam yapmış mıdır diye soruyor . Ya başına bir şey geldi açıklamak yerine böyle bir kılıfa sokmaya çalışıyor ya da bu işi sonu birilerine ıftiraya kadar gidecek ki iki türlü de korkunçBen hala meseleyi ve iki konu arasındaki bağlantıyı tam anlamadım. Anlatabilir misiniz? Çok kafa karıştırıcı.
Bence takıntılı biri eski konusunu okudum ben yazdıklarından onu anladımKonu sahibi takıntılı bir şekilde uyurken birisinin kendisine bir şeyler yaptığını düşünüyor, cinsellikli şeyler yani . Misafirliğe gittiğim ev diye sormuştu herhalde istediği yönde cevap alamayınca bir de kocam yapmış mıdır diye soruyor . Ya başına bir şey geldi açıklamak yerine böyle bir kılıfa sokmaya çalışıyor ya da bu işi sonu birilerine ıftiraya kadar gidecek ki iki türlü de korkunç