• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok fedakarlık yaptım.

Nonamedetected

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
9
1
1
34
Herkese merhaba, boşanmış anne babanın çocuğuyum, dokuz ay içerisinde tanışıp nisanlanip evlendim. Eşimle aramızda 9 yaş var. Akrabalar vesilesiyle tanistirildik. Büyük bir şehirden, küçük bir şehre inanıp güvenip sevdiğim için geldim hem de tüm sosyal çevremi, işimi, annemi, 5 sene başkan yardımcılığı yaptığım yardım platformunu her şeyi eşim için terkettim geldim. Eşim tam olarak bana gösterdiği, inandirdigi gibi biri çıkmadı ufak tefek ama canımı sıkan yalanları var, mide bulandırıyor. Nişanlıyken verdiği neredeyse hiçbir sözü tutmadı, 4 aydır bir evde hapis hayatı yaşıyorum. Bir kere gezmeye gittik sadece. Evlendiğimizin onuncu günü ailesiyle akraba ziyaretine başka bir şehre gitti geldi, ailesi benim burda yalnız olduğumu bilmelerine rağmen hiçbir şekilde destek olmadılar. Öldün mü kaldın kaldın mı diye bir kere bile arayıp sormadılar. Altınlarımi verdim araba aldı eşim. Cinsellik ilk ay vardı ben soğuduğum için artık yok. Ağır bir depresyon içinde kendimle, yalnızlığımla, eşimin ailesine düşkünlüğüyle, her gün intiharı düşünerek kendimce mucadele ettim. Ama artık yapamıyorum. Bu şehirde yapamadığımi bir ay sonra gideceğimi söylememe rağmen , ilişki rezil bi durumdayken çocuk istiyor
. Benim ciddiyetimi mi anlamadı? Yorum ve düşüncelerinize ihtiyacım var.

N e çocuğu ben mutsuzum lazm !dalga mı geçiyorsun tokatını tam anlamıyla anlatamamışsınız.
Birkere bunu basa basa söyleyin.
Ya çekidüzen ya geldiğim yere giderim demeniz lazım.

sen ne intihar ediyorsun ya :)
çek git kendi hayatını yaşa.
senden sonra onlar hayatlarına devam edecek...
sen öldüğünle kalırsın.
oysa kendi hayatını yaşamaya başlarsan fark yaratmaya başlarsın.
hayat kısa çekme dert tasa :)
valla bak.
at o düşüncelerini kafandan.
muhtaç da değilsin kimseye herkes hata yapar.
hatayı sürdürmek en büyük hata :)

Çocuk falan düşünme. Hatta düzelecek gibi değilse arkana bakmadan kaç :KK57: Sevgi saygı yoksa bu evlilik için birşey yapamazsın zaten.

Büyük bir şehirden, küçük bir şehre inanıp güvenip sevdiğim için geldim hem de tüm sosyal çevremi, işimi, annemi, 5 sene başkan yardımcılığı yaptığım yardım platformunu her şeyi eşim için terkettim geldim.
Çok büyük hata.
İntiharı düşünecek bir şey yok, bir yolunu bulup bunlara geri döneceksin.

Neden 1 ay sonra
Adama 1 ay sonra gideceğim dediysen muhtemelen inanmamıştır
Kararlıysan 1 ayı bekleme, ayrıca şu zaman gideceğim demenede gerek yok.
Kendin hazır olduğunda git.

Bırakın o kendı hayatında aılesıyle devam etsın. Zaten kucuk de olsa yalanlarının olması hıc hos dııl ama tabıı kı bu ayrılma nedenı dııl ama bellı kı cok mutsuzsunuz.

Ayrılmazsanız 1 sene sonra bebegınle evde hapıs hayatı dıye konu acarsınız. Ne guzel ısınız varmıs yardım kuruluslarında aktıf olacak kadsr sosyalmıssınız kendı hayatınıza donun sılkelenın

Esin icin hayatindan vazgecmissin ve yebi hayat hoşuna gitmemis. Nornal bu kadar buyuk fedakarliklar yapip pisman olmak.

Esin icin hayatindan vazgecmissin ve yebi hayat hoşuna gitmemis. Nornal bu kadar buyuk fedakarliklar yapip pisman olmak.

Peki neden eve kapattınız kendinizi eşinizmi iZin vermiyor çalışmanıza ? Yada dışarı çıkmanıza ? Ailesi ilgilenmiyorsa daha iyi boşverin başınıza bela olmalarından iyidir, bazı şeyler de bizlerin elinde aslında bakış açımızla ilgili..

Neden 1 ay sonra
Adama 1 ay sonra gideceğim dediysen muhtemelen inanmamıştır
Kararlıysan 1 ayı bekleme, ayrıca şu zaman gideceğim demenede gerek yok.
Kendin hazır olduğunda git.

Ya bir iş bulursun ya da kendi işini benim yaşadığım şehre taşırsın diye böyle bir teklifte bulundum. Varsa sevgi bir şeyler yapar insan dedim. Her gün eriyorum ben burda. En fazla bir ay daha dayanabilirim dedim.

Peki neden eve kapattınız kendinizi eşinizmi iZin vermiyor çalışmanıza ? Yada dışarı çıkmanıza ? Ailesi ilgilenmiyorsa daha iyi boşverin başınıza bela olmalarından iyidir, bazı şeyler de bizlerin elinde aslında bakış açımızla ilgili..

Hayat standartlarimin çok altında bir iş ayarladı ama kaldiramadim zaten ite kaka benim gönül rizami almadan soktu beni ise ama 1 ay anca dayanabildim ayrıldım işten. Oradan bir iki kişiyle arkadaş oldum ayda bir belki görüşüyoruz. Küçük yer olduğu için herkesi tanıyor. Biriyle bi şey konuşmaya kalksam geri dönüşü eşimden alabilirim diye korkuyorum.

Muhtemelen sizi kendi dünyasına iyice bağlamak için istiyor çocuğu. Aman sakın ha yapmayın, gerekirse ondan habersiz korunun.
Biraz daha süre verebilirsiniz düzelmesi için, konuşun açık açık ben bunlardan rahatsızım bize bir süre veriyorum bu süre içinde düzelme olmazsa bu iş yürümez diyin.

Yok öyle kadını nikahına alınca herşeyi koyvermek ilgilenmemek.

İntihar gibi şeyleri de aklınızdan çıkarın lütfen bu durumları ilk yaşayan siz değilsiniz son da olmayacaksınız, yapmanız gereken kendi hayatınız için mücadele etmek. Gerekirse ayrılıp yepyeni bir hayata başlayabilirsiniz

Back
X