Yeni evliyim çok fedakarlık yaptım.

Son olarak eşimden duyduğum şey : "Keşke gelemeseydin." (keşke kendi şehrinden buraya tasinmasaydin.) benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Sizin de bir isiniz var, adamin da. Ustelik siz buyuk sehirdesiniz, daha cok imkan sizin oldugunuz yerde. Bir de yalniz yasayan bir anneniz var.

Mantikli olan, onun sizin sehrinize tasinmasi degil mi?. Ama evlilik icin her seyden vazgecen hep kadinlar. Peri masallarina inaniyoruz sanirim. Evlilik oyle guzel bir hayal ki, halihazirda elimde olanlari tepmeye deger.
Ee bu kadar fedakarlik yapinca adamlar da hakli olarak kendilerini bir halt saniyorlar, benden oyle kolay vazgecemez diyorlar.

Intihar cok sacma bir dusunce. Adamsiz guzel bir hayatiniz varmis zaten, yine olur. Yok evlilik elzem ise, yeniden de evlilik yapilir. Olmek hic bir seye care degil.

Eger mutsuzsan simdi baskalari icin degil KENDIN ICIN fedakarlik yap ve gercekten yurumeyecegini dusunuyorsan bosan feda ettiklerine geri dön...

Son olarak eşimden duyduğum şey : "Keşke gelemeseydin." (keşke kendi şehrinden buraya tasinmasaydin.) benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Biz yapılması gerekeni söylesek uygulayacak misiniz? Sanmiyorum. Depresyondan kurtulmak için once ruhunuz iyilessin tedavi olun ardından bir karar verirsiniz

Çocuk Dünya'ya getirme sorunların üstüne bir sorun daha eklersin hem de çok büyük bir sorun .

9 ay kısa bir sure keşke bir süre daha tanısaydın .

Ama olan olmuş artık bundan sonrası için daha dikkatli ol

Klasik erkek . Anladığım kadarıyla erkeklerin her türlü pisliği yapmaya cesareti var ama boşanmaya gelince yemiyor. Sırf sen gidemeyesin diye çocuk istiyor. İnanma derim baştan bitmiş gibi evlilikte daha fazla yıpratma kendini.

İntihar falan kim için yalancının teki için mi ? Değer mi ? Gayet güzel bir hayatında varmış bekarken dön ve eski hayatını yeniden kur

neden en zorunu seçiyorsunuz?
intihar en zoru
herşeyi bırakıp başka bir yerde başka bir hayatı kurmak en zoru.
siz önce kendinizin ne istedigine karar verir eşinizin ne söyledigine degil.
bazı erkekler vazgeçilemez olduklarını zannedip hayatta yuvarlanarak yaşar hale gelmiş..
evet yeni insanlar yeni mekanlara alışmak zordur ama başta nasıl bir duygu ile başlarsanız sonrası öyle devam eder düzelmiş olanlar nadir hatta sayılıdır.
çocuk düşünmeyin zamanı onunla geçiririm diyip masumlugu kendi zor hayatınıza yama yapmayın

bir anda şehir ve yaşam değişikliği ve eşinizden de gerekli desteği göremeyince ruhsal olarak bunalıma girmişsiniz. eşinizle son kez bunları konuşun. kalbinizdeki kırgınlıklarınızı anlatın.ve gerekirse bir uzman yardımı alın.ama sakın sakın şuanda çocuk yapmayı düşünmeyin. eğer bu evliliği sürdüremeyeceğinizi anlarsanız çocuğun varlığı herşeyi daha da zorlaştırır. sanırım henüz 4 aylık evlisiniz. aslında bazı şeyler için çok yeni. eger bu adamı seviyorsanız ve sevildiğinize inanıyorsanız acele karar vermeyin derim.

O kadar inanmıyorum, o kadar soğudum ki bi an önce çekip gitmek istiyorum. Tahammül edemiyorum. Duramıyorum. Nefret ediyorum. Şimdi bana vicdanı sorumluluk yüklemeye çalışıyor. Gece kötü olmuş fln ilgi bekliyor benden. Beni bırakma bilmem ne diyor. İçimde zerre acıma duygusu olmadı. Bi korkum var kendine bi şey yapar mı

bu şehre taşınırken planınız ne idi

ben de ailemin yaşadığı şehirden başka şehre geldim ama önce işimi buldum sonra

hatta benimle aynı yere iş görüşmesine gelen 2-3 hatun vardı hepsi de daha düğün olmadan işini ayarlama derdinde idi

o işi beğenmedi iseniz başka iş ararsınız

oturup kaderimmiş deyip evde beklenmez ki

"Evlendiğimizin onuncu günü ailesiyle akraba ziyaretine başka bir şehre gitti geldi, ailesi benim burda yalnız olduğumu bilmelerine rağmen hiçbir şekilde destek olmadılar. "

cümleniz ne demek

eşiniz ailesi ile akraba ziyaretine gidiyor siz neden gitmediniz

çoluk çocuk da olmadığına göre 10 günlük gelin neden eşinden ayrı kalıyor

eşinin aileisdne n beklentin olmasın hatta eşindne de

sen önce kendin ol sonrasını düşünürsün

birine bir şey anlatırsam cevabını eşimden alırım diyorsun da sohbet etmek genel geçer bir şeylerden konuşma neden sıkıntı olsun

hiç mi komşu yok

Bi korkum var kendine bi şey yapar mı

bence sağlıklı düşünemiyorsunuz

kendiniz için de intihar edeceğim diyorsunuz eşiniz için de kendine bir şey yapar mı diyorsunuz

kimse öyle kolay kolay kendine bir şey yapmaz

bir hastaneye gitseniz psikolog vs yönlendirseler bu durumu yaşayan ilk kişinin siz olmadığınıza dair konuşulsa vs belki toparlarsınız

Psikoloğa da psikiyatriye de gittim. Ciddi bir travma geçirdiğimi söyledi psikolog. Ben duygusal şiddete maruz kaldığımı düşünüyorum. İntihar düşüncesi, ölüm korkusu, yalnızlık, kimsesizlik, çaresizlik, korku,depresyon. Eşimin bana tavırları da bu düşüncemi destekliyor. Düşüncelerimin, isteklerimin onun için hiçbir önemi yok ve abartıyorsun diyor. Bunlar gibi bir sürü şey var.
Kendisinden bu kadar soğukmuş kendi bi an önce kolaylıkla bitsin istiyorum. Ortalıktan kaybolup izimi kaybettirmek istiyorum. Konuşsam anlayıp kabul edecek biri değil.

neden her seyi esten bekliyorsun

bakın travmanıza nasıl bir çözüm önerdi peki

eşim abarttığımı düşünüyor diyorsunuz

ben de yukarıda yazdım mesela herkesin intihar edeceğini düşünmeniz vs abartılı

eşiniz bir erkek ve ona göre bir elin yağda bir elin bağda derdin ne

kendinize hayat kurmalısınız acilinden

yeni şehirdesiniz çalışmıyorsunuz da

sabah kalkın sağdan başlayıp gezin

yarın soldan başlayıp gezin vs vs

ben büyük bir şehre taşınmıştım günde 11-12 saat çalışırdım yine de şehrin bir sürü yerini kendi kendime kaybolarak öğrendim

ya da bir hedef koyun kendinize

dil öğrenin KPSS çalışın kafanızı eşinizle o şehirle ailesi ile meşgul etmeyin

kafanız hep dolu olsun

gerekirse kendinize ödev verin kitap okuyun vs v s

Ayrılacağınıza inanmıyor, ayrılmamanızı garanti altına almak içinde bebek istiyor.
Eğer ayrılamakta ciddiyseniz bir an önce bunu yapmalısınız.

Ben hatayi sizde gordum. Herkes evlenince sehir ulke vs degistiriyor bazen. Bu bir fedakarlik degil ki? Evlenmeden once belli olur zaten bu. Ani bir degisim degil. Gidersiniz yasayacaginiz aehirde bir is ararsiniz. Bir yer olur anlasirsiniz karar verirsiniz su tarihte evlenecegim su tarihte ise baslayacagim dersiniz. Zamanla sosyal cevre de edinirsiniz. Adam beni getirdi burda eve hapsoldum diyorsunuz da ayaginizda zincir mi var?

Mutsuzsaniz,nefret ediyorsaniz elbette bosanin. Ama isimi sehrimi sosyal cevremi biraktim fedakarlik denecek bir durum yok. Kendine birsey yapmaz korkmayin. Yaparsa da yapsin size ne ayrildiktan sonra bir baginiz kalmiyor. Ve elbette ki cinsel sorunu olan,mutsuz bir evlilige de cocuk dogurmayin

herseyden vazgecmissin sen hatayi bastan yapmissin.evlenince pamuk prenses hayati yasanmiyor malesef evlilik cok ciddi bir karar.esini bukadar hayatinin merkezine koyma ve mutsuzsan bitir yada ailenin yanina tasinmayi teklif et.ben ailemin yaninda yim.kendi anne babamin binasinda oturuyorum ve cok memnunum
ailemsiz asla yapamam.esimide ogullari gibi gorurler iki kizim var.anane dede hastasi ikiside.en iyisi kendi ailen.kv den aile mi olur ya.tabi istisnalar vardir ama gelin herzaman hizmetci dir degismez hic.yapayanlizsin cok zor yasadiklarin hic olmazsa ailenin yanina git orda kal bir sure..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…