Yeni evliyim ağda sıkıntı

Allah muhabbetinizi arttırsın.

Biraz doğal olsanız? Her an eşinizin yanına taş bebek kıvamında çıkamazsınız. Bunun hamileliği var, hastalığı var.

Biraz rahat olun.

Azıcık da tüylü görsün, ormana bağlamayacaksınız ya....

Doğru tabi ama kendimi rahat hissetmiyorum hamilelik olunca yapacak bişey yok tabi

Evet o da titiz ve cok özenir o öyle olunca ben kendime daha çok takılıyorum

Jilet kullanarak kendinizi daha da sora sokuyorsunuz aslinda. Agda rutininize devam edin bence.

Bende ağdaya devam etmek istiyorum ama onun için biraz uzaması lazım onu bekleyemiyorum

Bu kadar hassasan maddi durumunda el veriyorsa lazere basla diyecegimde lazer icinde biraz uzatmak lazim yani bilemicem sana nasil bir cozum sunsam.. Evlilikte cinsellik, kadinda da kil tuy bitmez.

Evet
Bu kadar hassasan maddi durumunda el veriyorsa lazere basla diyecegimde lazer icinde biraz uzatmak lazim yani bilemicem sana nasil bir cozum sunsam.. Evlilikte cinsellik, kadinda da kil tuy bitmez.
e
Evet lazerde de dediğin gibi tüy bırakmak gerekiyor hem o sıkıntı birde yumurtalar a zarar veriyor diye duydum ondan da cekiniyorum valla bu tüy işi yordu beni

Evet
e

Evet lazerde de dediğin gibi tüy bırakmak gerekiyor hem o sıkıntı birde yumurtalar a zarar veriyor diye duydum ondan da cekiniyorum valla bu tüy işi yordu beni

yani çok saçma bukadar takıntılı olman bence tabi..jiletle 2 günde bir yada nebilim hergün eşin gelmeden uğraşacağına söle eşine bu böle olmuyacak beni idare et de ...ayda 1 hafta seni hafif tüylü görsün 3 hafta rahat et .. en azından eşin daha yumuşak bir tene kavuşacaktır ve razı olucaktır

Haklı olabilirsin Teşekkürler

Biraz çıkınca ağla ile al yine ..
Neden jilet?

Lazerden başka kesin sonuç yok malesef İmkanın varsa yaptrmalısın hem ilerde hamilelikye falan da çok kolay olur . Ama bnce o kadarda kendini yıpratma yaa iyi günde kötü gündr dedik dimi

Ben haftada 3-4 gun dediydımde şoka gırmıştı arkadaşlar :)
Senı gorseler ne derler acaba
Doğalına bırak bnde ılk zamanlar oyleydımm eşim çok tıtızdır bu konuda ama anlattım ağdayla alınması için azcık uzatmam lazım dedim. Gayet anlayışla karşıladı ama bn jiletle alıyorum o ayrı

Lazere basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…