• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENI EVLIYIM ABLALAR ACİL YARDIM :(

Zeeynooloojii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
6
1
1
27
Merhabalar :) 1 buçuk aylık evliyim utanarak bahsedeceğim birazcık eşim 1 günde 5 kez birlikte olmak istedi henüz genciz de oldu reddetmek istemedim sonraki gün de biraz naylon karışımlı iç çamaşırı giymiştim vajinal kaşıntım başladı bir günde. Sonrasında tahriş gibi şeyler belirdi vajina girişimde. Ve eşimle birlikte olamıyoruz 3 gündür ıslanamıyorum ve acıyor giriş kısmı kaşıntı kremi ve fitil aldım krem işe yarıyor ama fitil kullanamıyorum denedim pembemsi kan bulaştı zorladığım için . Ne yapmalıyım neden kaynaklı bilmiyorum .

Siz yine de bi doktora sorun ama bence ilişkiye biraz ara verin. Bol su için, iç çamaşırında pamuktan vazgeçmeyin ve sık değiştirin, ıslak kalmasın. Bir de günlük ped kullanmayın. İlk zamanlarda olması normal diye biliyorum. Geçmiş olsun

Merhabalar :) 1 buçuk aylık evliyim utanarak bahsedeceğim birazcık eşim 1 günde 5 kez birlikte olmak istedi henüz genciz de oldu reddetmek istemedim sonraki gün de biraz naylon karışımlı iç çamaşırı giymiştim vajinal kaşıntım başladı bir günde. Sonrasında tahriş gibi şeyler belirdi vajina girişimde. Ve eşimle birlikte olamıyoruz 3 gündür ıslanamıyorum ve acıyor giriş kısmı kaşıntı kremi ve fitil aldım krem işe yarıyor ama fitil kullanamıyorum denedim pembemsi kan bulaştı zorladığım için . Ne yapmalıyım neden kaynaklı bilmiyorum .
Canim seks dışında sadece sevismek güzeldir sekse ara verin 😂 çaresi bu

Bal yiyen baldan bıkar demişler bu kadar fazla yapmak ileriki zamanlarda isteksizlik yapcak hep aynı şeyi yapıyormuş gibi gelcek ayrıca cildini bu kadar tahriş ettirme daha kötü olabilir

4 aylık evliyim toplam 5 kere birlikte olduk vajinismustan dolayı 😁
Bulmuş da yıpratmış arkadaş 🤢🤢😁

Muhtemelen tahriş oldu oda iyileşmeye başlayınca kaşıntı yapıyor.
Mantar da olabilir.
En iyisi doktora gitmek

Back