Düğün Yeni evlilerrrr..Son dakika aklınıza gelen sizi en çok yoran şeyler nelerdi???

birkonuvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
72
49
88
Kızlarrr..Keşke şunu da yapsaydım dediğiniz ya da şunu unuttum diye koşturduğunuz sizi zorlayan şeyleri paylaşırsanız faydalanabiliriz:)

Kızlarrr..Keşke şunu da yapsaydım dediğiniz ya da şunu unuttum diye koşturduğunuz sizi zorlayan şeyleri paylaşırsanız faydalanabiliriz:)

Allahımmm, ne kadar stresliydi ya:) ama değmez.Son dk takı için kurdela yoktu:))) onu bence damatlığın cebine önceden koyun.Başkada birşey yoktu:)Zaten sen birşey yapmıyorsun, herşey planlı oluyor.Haa birde düğünde dans şarkımız 7 dk idi.Hepsini çaldı dj.Adama kes artık diye bağırasım geldi.Onada dikkat edin, koca salonda ortada 7 dk filan durmak istemezsen.Ben utanmıştım artık:)

aman Allah'ım.. 7 dk boyunca dans etmek :) bırakır giderdim herhalde.. teşekkür ederim canm, hiç ona dikkat etmemiştim..
slayt için doğru düzgün resimler bulursam yaptırıcam yoksa hiç düşünmüyorum :)

Düğününe şehir dışından gelecek ya da düğün salonunun tam yerini sana soracak arkadaşlarına daha önceden o gün onlarla ilgilenebilecek, gidip alabilecek ya da tarif edebilecek yakınlarının telefon numarasını ver. O kargaşada telefonuna bakamıyorsun, yanında olsa bile o heyecandan yol tarif etmek, organize etmek bunaltıcı oluyor.

2 düğünüm oldu 1.sinde çiçek atmayı unuttum :)
düğün mekanından paket satın alıyosanız tüm ayrıntıları konuşun. Bizim pakete araba süsletmesi ve kuaför de dahildi. Ama kuaförde porselen makyaj dahil değildi! tüm gelin başı ücretini ordan çıkarıyolar zaten. araba süslemesi dahildi. Ama paket programa dahil olan araba süslemesi iğrençti. yani paket avantajlı gibi görünüyor ama istediğin gibi değilse ayrıntılar dışarda yaptırıp ekstra ücret ödüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…