• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilerde adet düzensizliği

Hilarry96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
8
21
3
28
8 aylık evliyim. Düzenli olan reglim şu sıralarda ya 3 gün yada 4 gün gecikmeli oluyor. Rahim kendini mi hazırlıyor sizce eşim ve bende bir sorun yok diye biliyorum.Doğal kür var mı yada kullandığınız bitkisel bir ilaç yeni anne adayları, yeni evliler bilgi verebilir mi?Hem sohbet olsun🙂

Benim de evlendikten sonra düzensizlik başladı.
Sorun yok diye biliyorum derken, doktora gittiniz mi? Siz ve eşiniz.

8 aylık evliyim. Düzenli olan reglim şu sıralarda ya 3 gün yada 4 gün gecikmeli oluyor. Rahim kendini mi hazırlıyor sizce eşim ve bende bir sorun yok diye biliyorum.Doğal kür var mı yada kullandığınız bitkisel bir ilaç yeni anne adayları, yeni evliler bilgi verebilir mi?Hem sohbet olsun🙂
Bende 11 aylık evliyim çocuk düşünmeye başladığım için doktora gittiğimde adetimin evlendikten sonra düzensizleştiğini söyledim, yeni evlilerde bunun normal olduğunu söyledi bana

Bende 11 aylık evliyim çocuk düşünmeye başladığım için doktora gittiğimde adetimin evlendikten sonra düzensizleştiğini söyledim, yeni evlilerde bunun normal olduğunu söyledi bana
Ben de de öyle olmuştu yani benim normal de adet düzensizliği m vardı adetlerim düzene girmişti😁😁

Benim evlilik öncesi duzenliydi.Evlilik sonrasıda düzenli gitti ama çocuk düşündüğüm an gecikmeler başladı.Ya psikolojikti yada denge şaştı 😂

Bende daha 4 aylık evliyim. Benim reglimin saati bile şaşmaz Dı. Bende 2 gün önce olmaya başladım. Doktora sordum hormonların değişiyor bünyen gebeliğe hazırlanıyor dedi. Bu ay hamile kaldım cok şükür. 😍

Bende daha 4 aylık evliyim. Benim reglimin saati bile şaşmaz Dı. Bende 2 gün önce olmaya başladım. Doktora sordum hormonların değişiyor bünyen gebeliğe hazırlanıyor dedi. Bu ay hamile kaldım cok şükür. 😍
Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah isteyenlere de sağlıklı gebelik nasip etsin.

Benim evlilik öncesi duzenliydi.Evlilik sonrasıda düzenli gitti ama çocuk düşündüğüm an gecikmeler başladı.Ya psikolojikti yada denge şaştı 😂
Benimde oyle oldu. evlenmeden once düzenli 27 yada 28 gunde bir olurdu. evlendikten sonra 24 25 26 oyle ilerlerken ıkı aydır korunmayı bıraktık. geçen ay 29 oldu bu ayda 30 gune çıktı döngüm :110:

Benimde oyle oldu. evlenmeden once düzenli 27 yada 28 gunde bir olurdu. evlendikten sonra 24 25 26 oyle ilerlerken ıkı aydır korunmayı bıraktık. geçen ay 29 oldu bu ayda 30 gune çıktı döngüm :110:
Ben 4-5 ay denedim çocuk ve hep duzensizdi yani en kötü 4-5 gün hep gecikirdi

Ben 4-5 ay denedim çocuk ve hep duzensizdi yani en kötü 4-5 gün hep gecikirdi
Yarın doktor randevum var bakalım ne dicek. 24, 25 gunde bir olan adet gunlerim uzadı. bende ikisinde de gebelik mı var acaba diye sevindim :D
sizinde oldu sanırım gebelik hayırlı olsun inşallah sureciniz çok iyi gider 💕🙏

Yarın doktor randevum var bakalım ne dicek. 24, 25 gunde bir olan adet gunlerim uzadı. bende ikisinde de gebelik mı var acaba diye sevindim :KK70:
sizinde oldu sanırım gebelik hayırlı olsun inşallah sureciniz çok iyi gider 💕🙏
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️

Merhaba genelde doktorlar evlilik sonrası düzensizliğe balayı sisti diyolar bende de olmuştu 😊

Merhaba genelde doktorlar evlilik sonrası düzensizliğe balayı sisti diyolar bende de olmuştu 😊
Balayı sistiti farklı bi şey canım. Yeni evliler çok sık ilişkiye girdikleri için duş alıp temizlenmeden tekrar ilişki yaşıyorlar ve idrar yolları enfeksiyon kapıyor.:KK53:
Evlendikten sonra olan adet düzensizliği hormonlarla alakalı.

Balayı sistiti farklı bi şey canım. Yeni evliler çok sık ilişkiye girdikleri için duş alıp temizlenmeden tekrar ilişki yaşıyorlar ve idrar yolları enfeksiyon kapıyor.:KK53:
Evlendikten sonra olan adet düzensizliği hormonlarla alakalı.
Valla benim evlenmeden önce adetim her ay düzenli olurdu evlendim adet olmamaya başladım doktorum da balayı sisti demişti çok şaşırmıştım 😅

Valla benim evlenmeden önce adetim her ay düzenli olurdu evlendim adet olmamaya başladım doktorum da balayı sisti demişti çok şaşırmıştım 😅
Benim de öyleydi hep gecikiyordu. Aylar sonra düzen oturdu derken korunmayı bırakınca yine şaştı. Şuan normale tekrar döndü.
İlişki öncesi ve sonrası hemen çiş yapıp mesaneyi boşaltmak gerekiyormuş sistitten korunmak için.

Benimde reglim çok düzenliydi ne zaman çok istedik o zaman dengesi şaştı bende doktora gittim kist vs mi oluştu diye bu ay reglim gelirse 2.günü hormon testi vercem hormonlarına bakalım dedi doktor çünkü 😊 genel hiçbir sıkıntım yokmuş çok şükür

Back
X