Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım kabakların suyunu sıktın mı ondan olabilir?Birde zaten hafif ıslak olmaı lazım yoksa çok kuru olur,bişeye benzemez.

hmm doğru sıkmadım ondan olabilir, teşekkürler canım,

cssa bende 8. aydayım canım, eskidik biz artık naniknanik

Yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzz

Pinar'cim bana davetiye gelmedi :-D

Bu arada Mart in 14 unde bi uyemiz evlenecekti kimdi ? hani esimin dogum gunude )

Misraa'cim evet teyze olursun insallah bir gun bende sevindim yaa gerçekten içim rahat en azindan

Dirim'cim sistit ayri bebem, sistit iki dk ya bir wc ye kosuyorsun azicik geliyor tuvaletin ve yaniyor da yaniyor
mycose, yaradir, içten distan, ve yaniyor surekli kasiniyor, hatta kasiyinca da kaniyor :-(
fitil verdi birtane igrenç bisi daha kullanmadim ama vajinalmis offfffffff

kızlar ya ben perma yaptırmak istiyorum ama tavsiye etmeyen çok siz ne dersiniz

Saçını çokkkk yıpratır kesinlikle yaptırma derim cnm

hmmm, şimdi benim saçım uzun ve dalgalı eşim ısrarla kestirmemi istiyor, bende kıyamıyorum ama :çok üzgünüm: şimdi martın üçünde doğum günü, sürprüz yapıym istiyorum, perma yaptırsam hem kısa durur hemde kestirmemiş olurum diye düşünüyodum ama napıym ben fikri olan var mı acaba? :uhm:

EEE cnm zaten dalgalıymış saçın ne diye perma yaptıracaksın.Ben saçımı evlendikten 3 gün sonra nerdeyse kökünden kestirdim.Şu anda 4-5 cm boyları

ne tesadüf..ben de haziranda evlendim ve biz de eşimle tarımda mühendisiz ikimiz de..kaydirigubbakcemile5

ya ama az dalgalı -tatlicadiarzu-
ya böyle daha az zarar veren ama birazda kalıcı bişey varmı bildiğiniz?

hakkaten ben de burda 2-3 aylık olanları okuyunca kendimi çok eskimiş hissediyorum:1rolleyes: halbuki 8 ayın nası geçtiğini bile anlamadım,nerdeyse bi yıl olmuş:1shok:

aman yemek arasına gittim ne çok yazmışsınız yafisfisfis
mısracım daha dur poğaça yapıcam,anlatırım maceralarımı(ilk defa yapıcam çünki)bu sefer haftasonu yapmayı düşünüyorum.sana kestane kebabının tarifini verirdim de neyse kaydirigubbakcemile3,kıyamam şimdi kaydirigubbakcemile3
aman canım doktor bana röfle saçı döker demişti.sakın sonra pişman olursun,şahsen röfle yaptırmaktansa saçımı kestirmeyi yeğlerim yani,değişiklik olur kanımca
cssa oo canım maşallah ben daha 4 aylık evliyimkaydirigubbakcemile2
yaralım yara deyince anladım,biliyorum yara ağrı yapıyor,doktor sana da bakalım demişti,gitmedim tabi senağlama,hangisine gitsem acaba

ya ama az dalgalı -tatlicadiarzu-
ya böyle daha az zarar veren ama birazda kalıcı bişey varmı bildiğiniz?

hülya sakın permaya kalkışma
ben yaptırmıştım lise sonda güzelim saçlarım ne hale geldi
öyle kırılıyo ki saçların sonunda mecburen kestirmek zorunda kalıyosun
çok kısa kestirmezsin olur hem değişiklik seninde hoşuna gider rahatlğını görünce
ayrıca senin saçın gürdü kıvırcık hali pek hoşuna gitmeyebilir haberin olsun

benim sabahtan beri canım çok sıkılıyo
derdim var bölümüne baktım hepten sıkıldım içim bunaldı
herkes dertli kayınvalidesinden ya
bende bunları okudukça kadıncağızın her yaptığına kuşkuyla bakıyorum delikafadulden

:çok üzgünüm: ama ben çok heveslenmiştim, başka naptırabilim zekiye yaa

değişik bi model yaptır güzelcede fön çektir
istersen rengiyle biraz oynat ama oda riskli önceden kullandığın bi renk varsa onu dene yeniden
bende uğraşmaya üşenmesen kızıl yapmak istiyorum ama kim ilgilencek onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…