Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar sizinle dün akşamki maceramı paylaşmak istiyorum bu kadar sakarlık olmaz;
dün alman pastası yapayım dedim.akşam saat yedide başladım.hamurunu hazırladıktan sonra fırına koydum,sen git ızgara bölümünü çalıştır yanlışlıkla tabi 30-35 dakika uyanmadım,mutfağa giderken bir bakayım dedim tam 35 dakika sonra,alla alla üstü kızamış,altı çiğ nasıl yani derken bir baktım ızgarayı çalıştırmışım.hemen düzelttim,bir 35 dakikada öyle pişti.çıkardım ki üstü kıpkırmızı :utangac:,balkonda yarım saat beklettim ters çevirdim altıda yapışmış.(sinir oluyorum zaten şu yapışma olayına)sonra güç bela keki ikiye böldüm:utangac:,içini hazırlayım dedim.koydum tencereye arada bir karıştırıyorum bir taraftan bulaşık yıkıyorum,pişirmesiydi beklemesiydi derken saat dokuzu geçiyordu çünki.üzerinize afiyet içine attığım yumurta haşlanmış,yumurtalı krema olmuş:utangac:,tekrar sil baştan,ocağın birinede patlıcan kurusu koymuştum bugün için (sebzeli makarna yapmak için)patlıcanlar suyunu çekmiş,geldiğimde haşur huşur sesler geliyodu,azcık dibine tutmuş.:utangac:,düşündükçe kendimden utanıyorum,sinir oldum anlıcanızkötükedihüso

Geçmiş olsun yaralım,iyiki zamanında gitmişsin kolun için :1no2: ilerlemeden...
canım evlendikten sonra yani 4 aydır bendede aynı şikayetler var.kistimden de olabilir sanırım benimki.canım mycose sistilik değil değil mi?
bak ne güzel işte için rahtlamıştır.istediğin zaman çocuğun olabilir,sorun yok yani :1rolleyes:

Bitanem...
Evlendigimden beri sanci çekiyorum ben açikçasi...aci, yanma, isteksizlik..derken dun kadin doktoruna gittim ve isden de distan da, mycose um varmis. yani mikrop kapmisim. onun için ilaçlar verdi, aksam kullanmaya baslayacagim.

Kolumun sancisi ise, Tandinit varmis, o yuzdenmis.
Eger gelmeseydiniz, az bi zaman sonra yirtilma olabilirmis içten
Yazdi bi mektup, tekrar kendi doktoruma gidecegim iste bakalim ne olacak

Durum bu arkadaslar...
Ama su var ki, yumurtaliklarim çok iyimis, saglikliymis, hiç bir sorun yokmus, tertemizmis, ve ileride bebek için yuzde99 sorun yasamicakmisim...

Canım dostum geçmişler olsun.
Yumurtalıklarının temiz olmasında çokkk sevindim,birgün teyze olacağım yaşasınnnn :))))

kızlar sizinle dün akşamki maceramı paylaşmak istiyorum bu kadar sakarlık olmaz;
dün alman pastası yapayım dedim.akşam saat yedide başladım.hamurunu hazırladıktan sonra fırına koydum,sen git ızgara bölümünü çalıştır yanlışlıkla tabi 30-35 dakika uyanmadım,mutfağa giderken bir bakayım dedim tam 35 dakika sonra,alla alla üstü kızamış,altı çiğ nasıl yani derken bir baktım ızgarayı çalıştırmışım.hemen düzelttim,bir 35 dakikada öyle pişti.çıkardım ki üstü kıpkırmızı :utangac:,balkonda yarım saat beklettim ters çevirdim altıda yapışmış.(sinir oluyorum zaten şu yapışma olayına)sonra güç bela keki ikiye böldüm:utangac:,içini hazırlayım dedim.koydum tencereye arada bir karıştırıyorum bir taraftan bulaşık yıkıyorum,pişirmesiydi beklemesiydi derken saat dokuzu geçiyordu çünki.üzerinize afiyet içine attığım yumurta haşlanmış,yumurtalı krema olmuş:utangac:,tekrar sil baştan,ocağın birinede patlıcan kurusu koymuştum bugün için (sebzeli makarna yapmak için)patlıcanlar suyunu çekmiş,geldiğimde haşur huşur sesler geliyodu,azcık dibine tutmuş.:utangac:,düşündükçe kendimden utanıyorum,sinir oldum anlıcanızkötükedihüso

AŞIK DİRİM,DİRİM AŞIK ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ SAOL CNM
delikafadulden

ee kızlar neler yapıosunuz geçmişi okuyayım dedim ama çoookk yazmışınız hepsini okumam mümkün deil artık siz anlatırsınız neler paylaştığınızı falan filan

23 yaşındayım haziranda evlendim çok şükür ii gidio evlilik eşimde sağlıkçı radyoloji teknikeriyiz ikimizde hemşire yazdım çünkü sağlık alanında en uygun o başlık vardı kayıtlılar arasında

bende geldim selam hepinize
yarlım geçmiş olsun canım, bende de yanma oluyor bide sancıyo bazen, ama ben korkuyorum doktora gitmeye yaaaa

mısraacım ben bi kere yaptım fırında mücver, içi iyi pimedi sulandı sanki biraz neden acaba?

Canım kabakların suyunu sıktın mı ondan olabilir?Birde zaten hafif ıslak olmaı lazım yoksa çok kuru olur,bişeye benzemez.

Back