Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr,uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiii,yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((

kociş geldi de gitti
akşama göre daha ii tek başına oturduğu yerden kalkabiliyo.
kaynımda gelmiyomuş yarınki maça gidemiycekleri için
iyi artık arkadaşlarım için rahat rahat hazırlık yapabilirim kaydirigubbakcemile2

ilk hamile kim olur gerçekten bende merak ediyorum
biz eşim askerden dönünce çalışmalara başlarız bakalım ne zaman nasip olur
hülya kız komikmiş gerçekten kaydirigubbakcemile3 benim babam hayatta aramaz dünürlerini

az bile oldu sana afeft beni bebem Şeniz
şimdi efenüm buraa gelenler ne öğreniyler :sm_confused:

himmm nasil desemmmm herbiseyi ogreniyorlar iste
en çok evlenecek olan kizlar soru soruyor bize...mesela, nikah ne zaman olsun, nerde olsun, sunu aliyimmi kullanisli oluyormu, dugunden sonra ne yaptiniz, aileler ozleniyormu, falan filan guzel oluyor kizzzz

haaa bide tabii biz yeni evluler evdeki olaylari anlatip dedikodu yapiyoruz lülülülülülü

Canimm geçmis olsunnn
uzulme lutfen napalim allah beterinden saklasin be gulum
aglama ama...
bunlarda geçer merak etme :1hug:

cranky hosgeldin canim, ne guzel hem evlisin hem okuyorsun.
Zekis kocana da gecmis olsun canim ikiniz de dikkat edin eger ikiniz de fitik riski tasiyorsaniz canim.
Dirim bende cok merak ediyorum canim ister misin hepimiz ayni anlarda hamile kalalim. kaydirigubbakcemile3

Cranky'cim hosgeldin, oh oh ne guzel himm Allah mutlulugunu daim etsin canim

Hulyaa, allah iyiligini versin bacim, koptummmmmmmmmm çok komikti beeee

Bizim komsumuz vardi. gelin kaynanayla kayinbabayla yasiyor, birde akrabalar hee kaka gerçekten
kayinpederi hiç sevmiyor hiç kaynanayida gerçi
biz samimiyiz gelinle çok komik bi ablaydi
tutturdurlar oglanin ismi kayinbabanin ismi olacak, bu agladi zirladi ama koydular o zamanlar varmi oyle heytttttt ne diyonuzzzzz demek
neysem...koydu ama gelin ofkeli hep.
bi gun ogluna kiziyor, kayinababa var, kaynana var, herkes var, ve gelin ablamiz bagiriyor ogluna :
"Mevluuuuuuutttt, Mevluuutttt, Tuhh Allah senin iyiligini vermesin Mevlut, boynunda kalasica Mevlut, nefret ediyorum senden Mevlutttt"
Herkes bozuldu tabi. haa oglan çok kuçuk annesinin dediklerini pek anlamadi ama
aile anladi ki o sozler kayinbaba içindi

Şu an kesinlikle çocuk düşünmüyorum. daha dur bismillah, bi yaşayayım hayatımı herşeyin zamanı var :)

cranky hoşgeldin canım allah kolaylık versin sana
yaralim sensi teşekkürler kızlar bi yandan eşime acıyorum insanın neresi ağrırsa canı orda tabi
ama bi yandan da kendime acıyorum acayip nazlı oluyo erkekler hasta olunca
ben dikkat ediyorum kendime de eşimi maçlardan vazgeçiremiyodum ama oda dün futbol hayatına son noktayı koymuş kaydirigubbakcemile3

hülya beni biliyosun hemen olsun çok isterdim bebek ama bu askerlik planları bozdu.
gerçi geçenlerde lise arkadaşlarımla toplandık bebeği olanlar var tabi
bi tanesininki gazlı bi bebek tüm gün ağladı ve sürekli öyleymiş uyumuyo bile
annesi de onunla beraber tabi senağlama biraz gözüm korktu

zekişçim ya ben alese girmek istiom ama talip dioki sen şimdi bide yükseğe başlarsan çocuk hiç istemezsin diyo, istemiyor girmemi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…