Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

[/B]
ama şimdi bizimkilerle ilk kez tanışcaklar.yemek uygun olurmu bilmiom.heralde sadace kahve çay servisi yapılır.onlar yolda falan yer.bilmiomki yaaaa.

Canim,bence çok fazla dert etme, sonuçta o karari annen alacaktir
Ama tabi ilk basta kahve ve çay servisi yeterli bence yani
ama yinede annen bilir en iyisini ondan ogrenirsin :1hug:

canım benimya keyfini çıkar bugünlerin . sözden sonra dersin zaten kendiliğinden gelişir herşey
off mısracımya aslında sen ne yapman gerektiğini hepimizden daha iyi biliyorsun ama şu anda kendi durumuna objektif olarak bakamazsın malesef. kaç kere bende aynı şeyi düşündüm seninle. hatta dün gece küstüm eşime ve o hiçbir şey sormadan sarıldı bana uyudu hiç mi farketmiyo ne kadar kırıldığımı dedim ama onlar bizim gibi düşünemiyor malesef. ve sabahta hiçbişey olmamış gibi davrandı. alışıyor muyum zamanla bilmiyorum ama artık daha az takmaya başladım çünkü kendimi yıpratıyorum sadece
sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum hayatım ama keşke tavırlar yapmak yerine dışarıya çıkıp bir yemek yeseniz ve konuşsanız açık açık belkide senin bu derece kararlı olduğunun farkında değildir
önemli olan bizim üzülmemiz değil sensin bitanem ve böyle düşünme olur mu

mısracım bugün okuduklarıma çok üzüldüm yürekten sonuna kadar destekliyorum en başta ne yaptın yaptın sonraısnda düzeltmen çok zor

Ben bugün erken kaçıyorum kızlar
eşimle pazara gittcez daha
hepinize şimdiden iyi akşamlar
mısraaa cım tekrar hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar yeni evliler buyursun başlığını görünce damladım hemen:dance:
Henüz 1.5 aylık evliyim.Evliliğe yeni yeni alışıyorum yada ben öyle sanıyorum.Ailemi çok özlüyorum.Onlarsız bir yanım kırık hep boşlukta hissediyorum kendimi
benimle aynı duyguyu paylaşan varmı acaba ?

SevgiDamlasi hosgeldin aramiza sanirim hepimiz seninle ayni duygulari yasiyoruz canim. :1hug:

Evlenmeden önce ya da evlendikten sonra büyüklerin söyledikleri sözlerde doğruluk payı var elbette.Baştan ipleri eline al,demelerinde hata payı görmüyorum.
Toplumumuzda kadın erkeğe hizmet eden,hep alttan alması gereken taraf olarak yetiştiriliyor ne yazık ki...
Herkesin bir karakteri var.Evlendi diye ondan vazgeçmesi ya da ödün vermesi çok yanlış.Kadının sürekli alttan aldığı bir evlilikte tek taraflı bir mutluluk yaşanır.Bizler evliliğimizin ilk aylarında,yıllarında sorunlara karşı net bir duruş sergilersek ancak mutlu olabiliriz.Yoksa erkekler yaptıkları her davranışta,söyledikleri her sözde kendilerini haklı görmeye devam edeceklerdir.Onların prensipleri varsa ,bizlerin de var!...Eşim keyif yapacak,ben acı çekeceğim.Yok öyle!Ufak tefek sorunlar bunlar ,ama bugün sineye çekersek yarın öbür gün önümüze daha da büyüyüp gelecekler.

Sizin dedikleriniz de doğru elbette.Mesela çocuğu nasıl yetiştirirsen o davranış kalıbını alır,benimser.Sonra kemikleşen davranışları değiştirmek çok zordur.
Hayatta olmayacak şey yok ,ama baştan tavrımızı koyarsak sonra üzülmeyiz.Benim eşim bana özen göstermezse, onun için fedakarlıkta bulunmam söz konusu olamaz.Yüzde yüz haklı olduğumuz konularda eşlerimize taviz verirsek her olayda üste çıkıp,kendilerini haklı görmeye başlayacaklardır.Huyumuzu ,suyumuzu elbette zamanla öğreneceğiz,ama yapılan bir davranışı ben kabul etmiyorsam,bundan mutsuz oluyorsam ve bu konuyu önceden konuşmuşsak,o hala aynı şeyi yapıyorsa nerde kaldı evlilik akdi?
Demek istediğim şu :Birbirimizin huyunu,suyunu sessizce öğrenmeyi beklemek ya da alttan almak yerine isteklerimizi ,rahatsız olduğumuz durumları konuşarak söylemeliyiz.Bekledikçe ya da zamana bıraktıkça bazı davranışlar kalıplaşıyor.

Sevgili SevgiDamlasi,

ben evleneli 4 ay oldu hatta 5 ay olacak yakinda...ayni duygulari hala yasiyorum

ailemle ayni sehirdeyim, aramizda 15dk mesafe var, haftada en az 1 defa gorusuyorum sabahtan aksama kadar, her gun teldeyim ama gel gelelim ki çok çok çok ozluyorum.
bilmiyorum ben çok ozluyorum onlari, her an her dakika
o yuzden çok zor alistim evlilige ama zamanla...alisiyorsun...

Canlar yormayın kendinizi lütfen.Hepimizin yaşanmışlıkları ayrıca yaşam tarzı hayata bakışı farklı olabilir.Bu bağlamda her çözüm yolu herkeste netice vermez.Dedim ya hayırlısı ne ise o olsun

mrb kızlar nasılsınız
mısracım durumuna çok üzüldüm
durumuna
çok keyifle açtım kk yı
seni okuyunca üzüldüm inan.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…