ama şimdi bizimkilerle ilk kez tanışcaklar.yemek uygun olurmu bilmiom.heralde sadace kahve çay servisi yapılır.onlar yolda falan yer.bilmiomki yaaaa.
huuulya müsait olunca bi msn yi açsana bişiy sorcam sana :1ninca:
canım benimya keyfini çıkar bugünlerin . sözden sonra dersin zaten kendiliğinden gelişir herşeycanlarım çok saolun.çok heycanlıyım.pır pırrrr.etek gömlek giymeyi düşünüom istemeye geldiklerinde.dediğiniz gibi içeriye adam koymak şart:) napılıo ne konuşuluo iice dinlesin die.kahveyi dediğiniz gibi yapcam karıştırmadan.bide şey sorcam bilirsiniz siz.söz yapıldıktan sora anne baba deniyormu karşı tarafa.aklınıza gelen başka şeylerde varsa yazarsanız sevinirim
off mısracımya aslında sen ne yapman gerektiğini hepimizden daha iyi biliyorsun ama şu anda kendi durumuna objektif olarak bakamazsın malesef. kaç kere bende aynı şeyi düşündüm seninle. hatta dün gece küstüm eşime ve o hiçbir şey sormadan sarıldı bana uyudu hiç mi farketmiyo ne kadar kırıldığımı dedim ama onlar bizim gibi düşünemiyor malesef. ve sabahta hiçbişey olmamış gibi davrandı. alışıyor muyum zamanla bilmiyorum ama artık daha az takmaya başladım çünkü kendimi yıpratıyorum sadeceSonuç aynı, ben adım atarsam birşeyi defalarca anlatırsam iyi,bugün yapmadım çünkü tek kelime dahi edecek halim yok.Öpmekle sarılmaya çalışmakla falan bu iş çözülmez.Seven adam eşine değer verdiğini gösteren hareketler sergiler.Yüzünde ufacık bir hüzün bile olsa üzülür sorar öyle değil mi?Hem suçlu hemde güçlü .Sadece durumu anlaması için öpüyorsan falan ama keşke bu çözüm olsa dedim,cvp vermedi.Az öncede çekti gitti.Sona yaklaşıyorum................
Yasal sürecin başlaması için nikah tarihinden itibaren belli bir sürenin geçmesine gerek var mı arkadaşlar?
önemli olan bizim üzülmemiz değil sensin bitanem ve böyle düşünme olur muTatlım geçirdiğimiz gün sayısına bakarak üzülüyorsun bekle diyorsun ama eşimi sahiplenmekten,alttan almaktan,sakinliğimi korumaktan sürekli başını okşamaktan,saatlerce konuşmaktan,durumumuzu daha iyi görmesi için mektuplar yazmaktan kısacası terapi yapmaktan o kadar yoruldum ki bilemezsiniz.Nişanlandığımız andan itibaren ben ve ailem her şekilde sahiplendik ve ben hep şunu tekrarladım SADECE SANA GÜVENİYORUM.Şimdi resmen şoktayım.Artık sizide üzmemek için konuyu burada kapatıyorum canlar.
Sizin dedikleriniz de doğru elbette.Mesela çocuğu nasıl yetiştirirsen o davranış kalıbını alır,benimser.Sonra kemikleşen davranışları değiştirmek çok zordur.Benim demek istedigim bu degil canim. Ben alttan al, sineye cek demedim hic.
Demek istedigim bazilari oyle korkutuyorlar ki genc kizlarimizi aman bastan soyle et boyle et yoksa birdaha sonu gelmez, yani bu okadar kafalarina giriyor ki gereksiz birsey icin bile kocaman bir sorun cikiyor ortaya sirf altta kalmamak icin, sirf ipleri eline almak icin, sirf basta iyi yapmak icin. O kadinlarin dedigi gibi herzaman rest cek bakalim ozaman ne oluyor. Herzaman dik kafali olmakla olmuyor canim.
Ve arkadasimiz misraya aman simdiden hallet yoksa birdaha duzelmez demis lafim onaydi, tamam konussun duzeltsin esinle ama yok simdiden olmazsa birdaha hic olmaz, birdaha hic duzelmez cunku mecbur simdiden duzelmesi gerekir demek te cok mantiksiz, haa tamam simdiden bu sorunu cozdu ve bal seker oldu esiyle karsisina birdaha hic mi sorun cikmayacak esi birdaha hic mi hoslanmadigi bir davranis sergilemeyecek? Benim demek istediklerim bunlar yani arada olacak boyle seyler aman ha duzelt yoksa birdaha duzelmez gibi seyler soyleyip te bukadar buyutmenin alemi yok, zamanla birbirinize alistikca birbirinizin huyunu ogrendikce daha kolaylasir hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?