slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olur
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederim
sensicim zkysn in de dediği gibi şanslıyım ben, işim öğleye kadar, bu arada zen zekiş hanıma kısaca zek desende olur sırnaşık şey
psiqo canım ben kahveyi üç kişiyse 5 kişilik yapıyorum böylece booool boooool köpüklü oluyor, pratik bir çözüm :roflol:
canlarım çok saolun.çok heycanlıyım.pır pırrrr.etek gömlek giymeyi düşünüom istemeye geldiklerinde.dediğiniz gibi içeriye adam koymak şart:) napılıo ne konuşuluo iice dinlesin die.kahveyi dediğiniz gibi yapcam karıştırmadan.bide şey sorcam bilirsiniz siz.söz yapıldıktan sora anne baba deniyormu karşı tarafa.aklınıza gelen başka şeylerde varsa yazarsanız sevinirim
pardon tanışıyo muyuz hanımefendi çıkaramadım sengözlerimebaksanab
müsrifsin işte müsrif :mymeka:
Ben yegenimi (kendisi 14 yasinda) iceri gondermistim dinlesin diye.
Sonra birisi ondan su istemis gitti getirdi tekrar girdi odaya,
sonra baska biri ise ceketini istemis gitti onun ceketini de getirdi tekrar girdi odaya,
sonra da benim kardesim ******* sen cik disariya burdan demis.
Yegenim de yanima gelmis anlatiyor; hala, beni orada istemiyorlar herhalde boyle boyle oldu
sonra da amcam oyle dedi diyor. Acik acik kovulmus ta daha beni istemiyorlar herhalde diyor. kaydirigubbakcemile3
canlarım çok saolun.çok heycanlıyım.pır pırrrr.etek gömlek giymeyi düşünüom istemeye geldiklerinde.dediğiniz gibi içeriye adam koymak şart:) napılıo ne konuşuluo iice dinlesin die.kahveyi dediğiniz gibi yapcam karıştırmadan.bide şey sorcam bilirsiniz siz.söz yapıldıktan sora anne baba deniyormu karşı tarafa.aklınıza gelen başka şeylerde varsa yazarsanız sevinirim
kaydirigubbakcemile3 ben 18 i geçmiş birini yollim de kovulma riski olmasın bariiiisırnaşık şey
bide bizimkiler izmirden geliyor.yemek hazırlıcazmı???
ama şimdi bizimkilerle ilk kez tanışcaklar.yemek uygun olurmu bilmiom.heralde sadace kahve çay servisi yapılır.onlar yolda falan yer.bilmiomki yaaaa.
ya canım sizin bir ay bile olmadı ki daha, ilk zamanlar eşlerin birbirine alışması, uyum sağlaması evliliğe zor olur diye biliyorum, yapma nolur
hmm ilk tanışmaysa yolda yiyip gelmeleri daha mantıklı
ama bi yandan da şu var yemek masası her zaman daha samimi bi ortamdır
daha vakit var nasıl olsa bunlar vakit yaklaşınca belli olur zaten
herşeyi takma öle kafana sonra hiç bişeyin tadını çıkaramazsın stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?