Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gelenekler nelerdir pek bilemem çünkü biz hiç adet falan yapmadık.
ama tavsiye isteme anını kaçırmamak için oraya bi adamını koy sana haber versin
yoksa benim gibi bayanların kahvelerini dağıtırken allah allah yukarda neden kuran okuyolar ki acaba der
ondan sonra çoktaaaan verildiğini onun duasının edildiğini öğrenirsin delikafadulden
biz nişan yapmıycaktık onun için söz biraz kalabalık olmuştu 60-70 kişi kadar
pastalar börekler baklavalar herkeste bişiyler getirmişti. kalabalığa rağmen iki gün sürmüştü evdeki nevalenin bitmesi.
kahve için jnazın taktiğini uygularım bende senelerdir. karıştırmadan ocağa koy köpürsün
bide bizde öztiryakiler diye bi kahve makinesi var o da süper ötesi köpürtür harika olur kahvesi.
şimdiden hayırlı olsun allah kolaylık versin sana Şeniz

canlarım çok saolun.çok heycanlıyım.pır pırrrr.etek gömlek giymeyi düşünüom istemeye geldiklerinde.dediğiniz gibi içeriye adam koymak şart:) napılıo ne konuşuluo iice dinlesin die.kahveyi dediğiniz gibi yapcam karıştırmadan.bide şey sorcam bilirsiniz siz.söz yapıldıktan sora anne baba deniyormu karşı tarafa.aklınıza gelen başka şeylerde varsa yazarsanız sevinirim

pardon tanışıyo muyuz hanımefendi çıkaramadım sengözlerimebaksanab

müsrifsin işte müsrif :mymeka:

Ben yegenimi (kendisi 14 yasinda) iceri gondermistim dinlesin diye.
Sonra birisi ondan su istemis gitti getirdi tekrar girdi odaya,
sonra baska biri ise ceketini istemis gitti onun ceketini de getirdi tekrar girdi odaya,
sonra da benim kardesim ******* sen cik disariya burdan demis.

Yegenim de yanima gelmis anlatiyor; hala, beni orada istemiyorlar herhalde boyle boyle oldu
sonra da amcam oyle dedi diyor. Acik acik kovulmus ta daha beni istemiyorlar herhalde diyor. kaydirigubbakcemile3

pardon tanışıyo muyuz hanımefendi çıkaramadım sengözlerimebaksanab

müsrifsin işte müsrif :mymeka:

nerden tanışcaz seninle beee şakkıdı

bi kerem 10 kişilik kahvede olsa ben içerim kalanın hepsini, kahve olsun yeterki, gel yapym de içelim beraber

bu arada yemeğimide yaptım, oooh çatla sende lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 ben 18 i geçmiş birini yollim de kovulma riski olmasın bariiiisırnaşık şey
bide bizimkiler izmirden geliyor.yemek hazırlıcazmı???

ne yalan söliyim bizimkilerde içeri sokmadı kimseyi isteme sırasında valla bende kapıdan dinledim a.s hatta aşkımda karşıda oturuyodu arada bakıp bakıp güldürmeye çalışıyodum çoook gergindi çünkü, iyi sinir oldu bana o gün çünkü onun karşısındada babam oturmuş kendisini süzüyordu uzuuuun uzun

ben düğünden önce demedim hiç anne baba hatta şimdide mecbur kalmazsam diyemiyorum, ama eşim daha sözden çok önce bile anne diyodu hep anneme. aranızdaki samimiyete göre içinden ne zaman geliyorsa o zaman söyle bence

kaydirigubbakcemile3 ben 18 i geçmiş birini yollim de kovulma riski olmasın bariiiisırnaşık şey
bide bizimkiler izmirden geliyor.yemek hazırlıcazmı???

bizimkilerde kırşehirden geldiler ama burda eşimin teyzesi vardı
ona geldiler orda kaldılar o yüzden biz yemek falan hazırlamadık
çayın yanına bişiyler hazırlamıştık istemede
eğer seninkiler gelip döncekse yoldan gelince önce bi yemek daha uygun olur sanırım cokacimcoook

ben kayınalidemle de kayınpederimle de önceden tanışmıştım
kayınvalideme anne diyodum da kayınpederime sanırım sözden sonra demeye başladım
ama önceden farklı hitap edersen anne baba demek zor oluyo sonra
ne zaman içinden gelirse o zaman de zaten yoksa komik şeyler çıkıyo anne teyze arası -tatlicadiarzu-

ya canım sizin bir ay bile olmadı ki daha, ilk zamanlar eşlerin birbirine alışması, uyum sağlaması evliliğe zor olur diye biliyorum, yapma nolur

Misraa'cim yaa...ne diyorsun bitanem neleri dusunuyorsun of ama
soru için, ben 1 ay diye biliyorum ama yanlis bilgi olabilir ama neden bunlari dusunuyorsun ???
ohooo ben simdiye 100 kere bosanmistim o zaman
hani o zamanlar bana sabret yaralim, iyi olacak yaralim, sunu yap bunu yap yaralim diyordun
ne oldu ???
lutfen ama...ani bir karar verme...lutfen cicim biraz sakin ol yaa
biraz zaman ver bakalim daha henuz 24 gun oldu :-((

ama şimdi bizimkilerle ilk kez tanışcaklar.yemek uygun olurmu bilmiom.heralde sadace kahve çay servisi yapılır.onlar yolda falan yer.bilmiomki yaaaa.

Silmek durumunda kaldığım için özür.Sizlerdende şayet mümkünse alıntı yaptığınız kısımları silmenizi rica ediyorum

Son düzenleme:
canım elbette neler yaşadığını en iyi sen biliyorsun
sorunlarla yüzleşme ve mücadele etme konusunda da mesleğin gereği zaten tecrübelisindir
mutlaka çok düşünmüşsündür bu konuyu bu seviyeye gelene kadar
ama nolursa olsun acele etme evliliğin için
ben ilk aylarda daha kabullenememiştim bile orasının evim olduğunu artık bi eşim olduğunu
ona karşı sorumluluklarım olduğunu
inan hepimiz benzer şeylerle mücadele ediyoruz çünkü evlilik herkeste aynı etkileri yapıyo ortalama
heleki belli bi yaştan sonra bekarlığın bittiğini ve evliliğin sorumluluklarını kabullenmek zor geliyo insana
Allah yardımcın olsun umarım en doğru kararı verirsin

ama şimdi bizimkilerle ilk kez tanışcaklar.yemek uygun olurmu bilmiom.heralde sadace kahve çay servisi yapılır.onlar yolda falan yer.bilmiomki yaaaa.

hmm ilk tanışmaysa yolda yiyip gelmeleri daha mantıklı
ama bi yandan da şu var yemek masası her zaman daha samimi bi ortamdır
daha vakit var nasıl olsa bunlar vakit yaklaşınca belli olur zaten
herşeyi takma öle kafana sonra hiç bişeyin tadını çıkaramazsın stresten

haklısın canım.çok saol tüm bilgiler içinnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…