• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın kızlar...
Nasılsınız, neler yapıyorsunuz..
Mısraa noldu canım, niye bozuldu aranız umarım önemli bir durum yoktur sıkma canını :teselli:

misracim bende oyle dusundum bugun baska birsey yapayim da kendim icin yaptigimda onu deneyim en iyisi. Hayirdir canim araniz neden bozuldu?

Canım uzun mesele işin özü eşim evliliğe hiççç alışamadı,haftalardır uğraşıyorum olmadı.Haftasonları dahada kötü arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar evlenmeden öncede,evliliğimizin ilk günlerindede konuşup haftada bir gün izne kararvermiştik.Artık iki gün olmayabaşladı.İki gündür gece yarısı 03:30 da geliyor.Ben işe gidiyorum o uyuyor oluyor,ben geliyorum o yok.Offfffffffffffff,bu işin sonu kötü:(

En korktuğum şey işte bu...Çok üzgünüm çoook

Peki eşine bu durumu dedin mi.Rahatsız olduğunu eve geç gelmesinden falan.. ne diyor CADIARZU

En korktuğum şey işte bu...Çok üzgünüm çoook

Peki eşine bu durumu dedin mi.Rahatsız olduğunu eve geç gelmesinden falan.. ne diyor CADIARZU

Tatlım defalarca konuştuk ,hatta yazıştık.Geçen hafta itibariyle çözmüştük şimdi yine başa döndük.Zaten akılınızın alamayacağı kadar çok zor bir işim var.Birde bunlarla uğraşıyorum.Haklı olduğu tek şey,işini çalışma saatlerini biliyordum.Ancak benim ricam en azından uygun olan günlerde birlikte vakit geçirmemiz yönündeydi.Şimdi uyuyor niye geç geldi en erken kalkacağı saat 13:00 düşünün artık,sonra işyerine gidecek.Evlilikte sevgi yetmiyor dostlarım.Çok zormuş...

Birçok evliliği kurtardım sanırım kendiminkini kurtaramayacağım :(

Son düzenleme:
mısracım hakkında hayırlısı canım,hepimiz ufak tefek sorunlar yaşıyoruz.tavrını şimdiden koymalısın,sesini çıkarmassan alışkanlık haline gelir
bende bu haftasonu okadar yoruldum ki sırf eşim çalışıyor diye ses etmedim.yoruluyorum artık kızlar ya,çalışsın diye bütün işleri ben yapıyorum :oklava:akşama halim kalmıyor,niye surat asıyorsun diyor :oklava:,yoruluyorum ama,kızlar en çok bulaşık olayına sinir oluyorum.bulaşığım çok olursa ve misafir gelirse açıyorum.özellikle tencereleri atamıyorum zaten,bir yemekten önce,birde yemekten sonra bulaşık yıkıyorum.çatlıcam artık.

mısracım seni çok olumsuz gördüm,kötü şeyler düşünme öyle,birçok erkekte var bu özellikler,arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmek,kahve kültürü olanlar da var.pes etmek yok,savaşacaksın,seni mutsuz ettiğini anlatacaksın.canım kimse dörtdörtlük değil,benim eşimde öyle.sensi doğru söylemiş gerçekten sabır gerekiyor.

sensicim bazen mutfakta çok bunalıyorum,elim ayağıma dolaşıyor,haklısın at bulaşığa yıkasın.ne uğraşıyorum ki sanki.canım eşim haftasonuda çalışıyor(evde) bu aralar yoğun onada hak veriyorum.bazen eşime diyorum ben erkek olmalıymışım diye,oh ne rahat sabah eline gazetesini alıyor.kahvaltıyı hazırlayana kadar yan gel osman :oklava:,iş bittikten sonra anca kendime zaman ayırabiliyor,gazetemi okuyabiliyorum

Arkadaslar unutmayin once kendinizi dusunun, sizi sizden baska dusunen olmaz cunku,
esiniz de once kendisini dusunecektir sonra sizi o yuzden biraz da
kendi caninizin kiymetini bilin ve kendinize deger verin.
Belki cok sert konusuyorum ama insan kirginliklarindan dolayi,
yasadiklarindan dolayi sanirim biraz daha kati oluyor.
dirim birak evinin halini birkac gun oyle de esin de gorsun,
sen yapinca hersey kendiliginden oluyor zannediyor sanirim herseyin okadar kolay olmadigini da gorsun.
Naz yap yoruldum halim yok vs de ev islerini bosver birkac gun bakalim ne olacak.

gunaydin arkadaslar, ben geldim
nasilsiniz ?
beni soracak olursaniz...yorgunum çok. haftasonum fena geçmedi, cuma aksami ailemle birlikte vakit geçirdik, cumartesi davetliydik, pazar gunu ise, iki tane arkadasim eve geldiler, ikisinden birinin iliskisinde sorunlar oldu kafa dagitmaya geldi
aksamda erkek arkadaslari geldiler eve (esimin arkadaslari oluyor ikiside)
ve birlikte yemege çiktik sonra yine bize geldik çay sohbet derken sabah 3 oldu ve tabi bugun ise geç geldik ve çok yorgunum...
esimle bebek konusunu konustuk tekrar ben hallettik saniyordum ama baya içine dert olmus ki dun bunu arkadaslarla paylasti
bazi sozleri beni çok kirdi o yuzden beni dun insanlarin içinde aglatti çok sinir oldum.
sonra sakinlesti ve geldi benden ozur diledi
ama nereye kadar ? tekrar bu konu yuzunden tartismak istemiyorum bunaldim artik.

Misraa'cim, çok uzuldum bitanem...insallah halledersiniz, yuva kolay kurulmuyor maalesef...
bekle bakalim biraz neler olacak...sabirli ol ve tekrar esinle konus canim yaa
boyle olmaniza çok uzuldum...

sensicim çok haklısın,canım okadar nazlanıyorum ki zaten görsen acırsın bana
kızlar birşey soracaktım :utangac:
eşim benim ilk erkek arkadaşım aynı zamanda.eşimin ise üniversitede kız arkadaşı olmuş.(bir kere diyor).kızlar ben çatlıyorum.hiç bir zaman o kızı ağzına almadı,hoş niye bahsetsinki,kaç sene geçmiş aradan.ama ben eşimin daha önce biriyle arkadaş olmasını kabul edemiyorum,çıkarken okadar kıskanmıyodum ama şimdi çatlıyorum,bazen soruyorum kaç sene çıktınız diye.o da saçmala dirim ne diye karıştırıyosun,bitmiş artık diyor.kızlar fazla soru sormayayım değil mi?duramıyorum ki:dilcikar:fisfisfis

oo hoşgeldin yaralımcım eşin niye bu kadar üsteliyor ki,sen de hazır olmalısın ama,demekki eşin çocukları seviyor:)
benim eşim askere gitmediği için baskı yapamıyor,askerliğini yapmış olsa inan düşünemiyorum.annesi gil zaten çok istiyor,boy boy,bakalım hakkımızda hayırlısı

Günaydın demek için biraz geç oldu sanırım artık tünaydın kızlar
bugün herkes dertli sanki burda
mısraaa canım bu sorun hepimizin başında sanırım.erkekler için biraz daha uzun sürüyo evliliğe alışamak
bende ilk başlarda eşim arkadaşlarıyla buluşsa acayip sinir oluyodum artık farkında bunun bana sormadan çıkmıyo çok şükür :nazar:
umarım halledebilirsiniz bu durumu ama gerçekten karar vermek için çok erken daha
resimlerinde gördüğüm kadın kendine güvenen ve güçlü biriydi.
bu kadar kolay pes edecek birine benzemiyosun sen
24 günlük evlisin daha hergün konuşmuş olsanız bile bu sorunu
binbir emekle kurduğun yuvan için sona gelmiş olamazsınız.

dirim cim ilk günlerde bana da herkes sakın hiç bi iş için ben tek başıma yapabilirim deme demişlerdi.
kesinlikle haklılarmış.çünkü erkekler söylenmeden yardıma ihtiyacımız olduğunu anlamıyolar pek
tembelliğe kesinlikle alıştırmamak lazım
ha ben bu konuda başarılı mıyım hayır
ayağımın altında erkek olmasından pek hoşlanmam diye ilk başlarda ben yaparım falan dedim
şimdi herşeyi hatırlatmam gerekiyo kendisine
Sensi nin söylediklerine kesinlikle katılıyorum
kimse sizin kendinize verdiğiniz değerden fazlasını vermiyo size
kocanız bile olsa

mısraaa cım hayatım cok üzüldüm ya....msn i acamıyorum yüksek lisansa başladım ordanda görüşemiyoruz...durum karar asamasına gelecek kadar vahim mi hayatım?erkekler kadınlar kadar hızlı algılayamıyor ve dogru düşünme yetileri daha düşük bu yüzden bazen yüzlerce kez aynı şeyi söylemek gerekiyor,inan hepimiz aynı durumdayız,zannetme ki bizlerin eşleri mükemmel,ama sabırla bıkmadan kendimizi yıpratmadan savaşmalıyız...inan bana erkekler gecte olsa ögrenip akıllanıyor...ama bu biraz zaman alıyor o kadarcıkta zaman ver bitanem...üzme kendini....yıpratma....unutma kimse senden daha degerli degil...

dirim eşinin eski ilişkisiyke ilgili fazla soru sorma ve üstüne gitme bence
bu konuda yeni şeyler ayrıntılar öğrenmek seni inan mutlu etmez daha çok merak ettiğin şey çıkar daha çok kurcalamak istersin
aynı durumun tersi bizdede söz konusu ben eşimin hayatındaki ilk bayanım ama benim öncesinde bir ilişkim olmuştu.
bu konu eşimle aramızda sadece bir kez konuşuldu taa başlarda
ondan sonra da eşim tek bir soru sormadı bunun hakkında
sorsaydı da ben rahatsız olurdum sanırım

Back