Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teşekkür ederim mısraacım, sizin daha yeni dimi resimlerinize bakışım sanrım

hoşgeldin canım
nasılsın

bebek varmı huuulya?

hoşbulduk teşekkür ederim iyiyim sağolun.

düğünden önce en az üç sene istemiyorum diyordum bebek felan, düğünden sonra iki seneye düştü bu süre :1rolleyes: şimdilerde de acaba olsamı diye içimden geçiriyorum sürekli :bbo: :ecrin_bebek: ama daha erken yinede şu yaz bi geçsin bakalım, büyük konuşmayayım da yinede olursa da Allah sağlıklı hayırlı evlat versin, cümlemize...

Kismet olursa bende Nisan ayinda evlenecegim..gecen günlerde nisanlim ile taki konusunu filan konustuk..dediki, altinlari kasaya koyariz, ödemelerimizi yaptiktan sonra kalan parayida dövize (Euro´ya) cevirip bankaya yatirirz..! TL deger kaybedermis zamanla!

Sizler ne yaptiniz? Mantikli olan baska alternatifler varmi?

Simdiden TSK a.s.

ben fotoğrafçıyım canım photoshopla ilgili yardımcı olabilirim tasarımdada istersen.

kızlar iyi geceler hepinize.ben de 2008 ağustos geliniyim.bugün tam 6 ay bitti evleneli.şöle bi inceledim de topici baya hoş sohbetler edilmiş.bende katılmak isterim aranıza.

iyi geceler hepinize :1rolleyes:

benim ufacıkın minicikin bi sorum vardıda en iyi sizler biliriniz diye düşündüm kaydirigubbakcemile3

Abim görücü usulü gibi bir şekilde bi kızla tanıştı, istediler kızı geçen gün işte düşünme falan filan, bu aralar evlenme teklif etmesi gerekiyo mu? evlilik teklifi olacakmı yani nişandan önce.. Bizde böyle görücü usulü pek yok çevremizde de, genelde istemeden falan önce olur evlilik teklifi diye biliyoruzda görücü usulü oldumu nasıl olacak bilmiyoruz.. bi eksiğimizde olmasın kıza, mağlum bunlar bir kere yaşanacak şeyler önemli delikafadulden

Son düzenleme:
bence de etmeli ağbiniz evlilik teklifi.her ne kadar istenmeye gidilmiş olsada.Bunlar küçük ama önemli ayrıntılar.hatta yemeğe çıkarsın orda etsin.ölçüsünü tahmin edebilirse de altın tek taş tarzı bir yüzük alsın.daha hoş olur.

Ben daha evlenmedim ama hazirliklar icindeyim...abiniz kesinlikle evlilik teklifini etmeliy uygun ve müsait bir zamanda..! Ailesinin kiz istemesi baska, abinizin teklifi apayri..! Tektasini alsin, teklifini etsin..! :jeyyar:

ay ay günaydın kızlar hihoyyythihoyyytben geldim,bugün nasılsınız,topik bayağı bir kalabalıklaşmış ya 2 günde,hepiniz hoşgeldiniz hihoyyyt
gelinaysea canım inceledim siteyi,güzel şeyler var,bu siteyi nasıl önceden keşfetmemişim hayret.gelinlik için dünya kadar siteyi dolaştım kaydirigubbakcemile3
hoşçakal canım bizde kasaya koyduk 1-2 ay,sonra bozdurup bankaya yatırdık.biraz zararımız var aslında.altın çok yükseldi :çok üzgünüm:,bilezikleri bir kere bile koluma takmadım.geçen nişana gitmiştik.benim dışımda 2 gelin daha vardı yeni evlenen.baktım kollarında birsürü bilezik,eşime dedim bak yeni gelin gibi halim mi var,hiç bilezik kalmadı kolumda klava:klava:şaka tabi,olsada takmazdım zaten,ortalık bukadar karışıkken yerimseniben,
PapiBJK canım bencede teklif etmeli,eşim unutmuştu mesela,ben hatırlattım.haftasonu ailem gelsin mi istemeye demişti,önce bir evlenme teklifi et değil mi klava:
çakırgözlüm haftasonu burdada çok güzel bir hava vardı.daha doğrusu pazar günü,eşimle biraz çıktık dolaştık.kaydirigubbakcemile3
kızlar haftasonu havuçlu kek yaptım,sanırım tam soğumadan kalıptan çıkardığım için kalıba yapıştı,kekin altı parçalandı azcık.20dk beklettim mutfakta tam soğumadı altı.tadı çok güzedi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
mısracım peynirli ekmeklere eşim bayıldı kaydirigubbakcemile3,çok güzel oluyor yahihoyyyt,
sensicim yağlamayı haftasonu yapıcaz annemle,hamurunu açıcaz birlikte yerimseniben
kızlar infanta işten ayrılmış,oyüzden internetnete giremem artık,arkadaşlara selam söyle dedi.fırsatı olursa girebilecekmiş.hakkında hayırlısı,biraz üzüldüm infanta aramızdan ayrıldı,bir ara mızmız vardı oda gitti,şimdide infanta,iyi alışmıştık.inşallah istediği gibi bir iş bulur.

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun, yeni bir haftaya basladik yine burada bulustuk. kaydirigubbakcemile5

@huuulya, artik 7 ayliksin ya herkes durmadan sorar bu soruyu sana hehe bende 6 aylik evliyim bana da surekli sorarlar ama yavas yavas vaz geciyorlar gibi bakalim. kaydirigubbakcemile3
@hoscakal, benim de euro vardi ama ben onu tl olarak yatirdim bankaya, herkes euro daha iyi diyebilir ama vadeli kar-zarar ortak bir hesap acarsan eger cok buyuk bir miktarda euro yoksa tl daha karli cikiyor mesela bir sene icinde euro ile 40 euro kar yaparken, tl ile 500 tl kar yapiyorsun bu bir ornek ama bankaci hesaplamisti ve bana boylesi daha mantikli gelmisti canim.
@birsam, bende 6 aylik evliyim canim ayni zamanda evlenmisiz, sende hosgeldin aramiza. kaydirigubbakcemile5
@pamukseker, gunaydin canim seni bu saatte burda gormek ne guzel. :1hug:
@cakirgozlu, sende hafta ici gir canim surekli surekli gezme de olmaz ki dimi, hehe saka canim cok iyi ediyorsun, beni de gotur yaninda. kaydirigubbakcemile3
@jnaz, cok ta fazla degilmis canim boyun kac bilmiyorum ama bana normal gibi geldi canim.
@yaralim, sen nasilsin hafta sonun nasil gecti esinle bebek konusunu konustunuz mu canim.
@misracim yine ise basladin herhalde, ne is yapiyorsun hafta sonu da calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam?
@dirim, bende bugun arkadasa gitmeyi dusunuyorum havuclu kek yapip gotureyim diye dusunuyordum ama simdi senin tecrubeni duyunca emin degilim, ben en iyisi bi bakinim nete ona gore birsey yapayim.

Umarim kimseyi unutmamisimdir, unuttuklarim kusura bakmasin ve yeni topic acmasin, kaydirigubbakcemile3onlara da gunaydin ve hosgeldin. :1hug:

Dirimcim merhaba cnm.Kek tamamen soğumadan kalıptan çıkartırsan dağılır tabi.Ben borcam da yapıyorum,ilıyınca dilimliyorum,hafta boyuncada böylece kalıyor.Servis yaparken çıkarıyorum sadece.
Eşinin peynirli ekmekleri sevmesinede sevindim tatlım.

Sensicim sende hoşgeldin.Kek konusunda korkma bir kez dene,ancak bugün arkadaşlarına götüreceksen ilk yapışın olduğu için riske atma bildiğin birşeyi yap.Canım ben sorunlu insan gruplarıyla çalışan bir kafa tamircisiyim.Çalıştığım kuruluştayatılı kalanlar olduğu için sürekli açık,bu yüzden haftasonlarıda çalışıyoruz.Dün nöbetciydim,bugün evdeyim ama hiççç keyfim yok.Kocişle aramız kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…