- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bana mi yaramadi bu evlilik ya.
yaralim sen istiyor musun ki peki, sen istemedikten sonra nasil olacak ki ustelik calisiyorsun da.
yaralım hayırlısı tatlım bebiş konusunda.. tabi önce kendini hazırlaman gerekiyor eşin ciddi gibi geldi bana..
hımm eşlerdenmi bahsettiniz valla benimkisi bid eri bi kemik ilk evlendiğimiz ay aldı 2 - 3 kilo sonra geri verdi 1 83 boya 68 kg.. ama ben evlendikten sorna 8 kg aldım anca 2 sini verebildim. yaralım sen gibi benimde durdu adeta.. neyse napalım bunada şükür dimi..
valla kızlar bizde karı koca sömürgeci devlet gibi genişliyoruz ne olcak sonumuz bilmiyorum...
yaralım bu konuyu bence uzun uzun konuşun bebiş ikinizinde istediği bi anda olmalı bence
madeofhonor hayırlı olsun kiloların canım hihoyyythihoyyyt,yakında benim içinde hayırlı olsun dersiniz artık.çok yakında senağlama
yaralım canım içime doğdu eşin haklı,kaydirigubbakcemile3
kızlar dün eşimle de konuştuk,benimkide istiyor,hayret bişey bende hazır değilim hakkımızda hayırlısı
üstüne fazla gitme bide bişey derse tatlı sert ben sana küsüm işte falan de niye küssün diye sorarsada üzüyosun sen beni falan de
yaralim cım bence eşin tamam demiş sana hakvermiş
zaten o da şansını denemek istemiştir muhtemelen nabzını yoklamıştır ne kadar ciddisin diye
sonuçta onlarda biliyo çocuk sahibi olunca annelere ne kadar çok sorumluluk düştüğünü
ama bu naz yapmak için ii bi fırsat tabiki
benim eşim bu konuda şimdilik baskı yapmıyo gerçi zaten askere gidecek 2 ay sonra
ikimizde bu dönemin heranını her heyecanını beraber yaşama konusunda hemfikiriz çok şükür.
inşallah karar verdiğimizde hiç birimiz hasretini çekmeden çocuk sahibi oluruz :Saruboceq:
ben 7 ayda 2 kilo aldım sanırım onuda hapı bıraktıktan sonra aldım zaten ama düğün öncesi fazla zayıfladığımdan şimdi normale dönmüş sayılırım
eşimse son sürat ilerliyo askerde nasıl olsa zayıflarmış ben bu hikayeyi polis okuluna giderkende duymuştum gerçi ama sonuç 10 kilo almıştı orda
senin koca ne iş yapıyo yaralım sorması ayıptır?