Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlarrr ben geldimmm
geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim ne güzel sohbet etmişsiniz öyle bi ben kaçırıyorum muhabbeti

canım sende niye herşeyi kafana takıyosun ki bugün dert mi arıyosun kendine
düğünden önce illaki kontrollerini yaptırmışsındır o zaman bi tembellik falan çıkmadıysa
sorun yok demektir. ama nasip işi bu sen hayırlısı için dua et ve içini ferah tut
sıkıntı sıkıntıyı çeker annem bana hep kızar böyle olumsuz şeyler düşünüp kendime dert edinince
sen kafana böyle yerleştirirsen zaten o gelir seni bulur der
sende düşünme böyle inş Rabbim vakti gelince nasip eder hepimize dünya tatlısı bebişlerimizi
kilo konusunda da maşallah azimlisin eşinde destek oluyo kısa sürede verirsin eminim

ee anam adamın işide yoğunmuş ne ara düşünüyo bebeği:)

bilme...dun disçiye giderken bi baba vardi kucaginda çok tatli bir kiz çocugu
ona ozendi herhalde

amann guluyorum artik napiyim insallah geçicidir

Allah zamanini bizlere yazdi zaten hayirli saglikli evlatlar versin bize insallah :Saruboceq:

haklisin sanirim dert ariyorum kendime
neyse kapansin konu...insallah zamanimiz gelince rabbim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip eder insallah :Saruboceq:
kilo konusunda...offffffffff

Kizlar neden herkeste bukadar erken bebek takintisi var anlayamadim.
Etraftan sonra da cok oluyor hemen ilk yil bebek bekliyorlar sanirim.
Bizde dusunmuyoruz henuz, yaralim esin de senin istemedigini gorunce vaz gecer canim cok fazla da kafana takma canim benim. :1hug:

jnaz nerelerdesin infanta da yok.ozelcius da yok(yanlış yazmış olabilirim )
kızlar ben çıkıyorum,iyi tatillerkaydirigubbakcemile3hihoyyytsositososito:sm_cool::dance:

Hosçakal gulum iyi tatiller pazartesi gorusuruz insallah

Ben bir saat daha beklicem ve çikicam isden sonra anneannecigime gidicez oleyyyy
guzel bir haftasonu olacak insallah )

jnaz nerelerde geziyor bilmiyorum ama sanirim infanta okul'u ile mesgul.
cakir gozlu de yok bu gunlerde. mavrulam da nisanlandi birdaha topic'e adim atmaz oldu.
dirim sanada iyi aksamlar canim, bende yavas yavas cikayim artik esim gelir birazdan. :1hug:

merhaba kızlar
aman aman nekaynatmışınız ya
kıskandım kaldım
ben bilmem yarın sabha burdayım aynı sohbetten bend eistiyorum

arkadaşlar yazmıştım misafirim var diye
inanın sabah 7.30 dan beri ayaktayım pastalar yaptım
yoruldum
ama güzel geçti hoş sohbet oldu
sıkıldığımda uğrayacagım
sohbet edecegim insanlarda var.

hadi yarın görüşürüz

Ohhh ne güzel misafirde ağırlarmış yeni gelinimiz.İyi geçmesine sevindim cnm.Yarın ben ancak akşam buralarda olabilirim diye görünüyor.

jnazcım çakırgözlümcüm kaçırmassınız kaçırmassınız yarın siz muhabbetin en güzelini yaparsınız :) ne güzel senin adına sevindim çakırgözlü sonuç güzel olunca yorgunluk unutuluyo dimi..

bende komşuya gittim saat 4 e gelirken çaya çağırdı 2 komşu daha vardı 6 yı çeyrek geçene kadar oturmuşum :)

sürekli yeme isteği var içimde nasıl bastırıcam bilmiyorum. eşim komedi dükkanını izliyo az izleyim dedim canım çekmedii ..

mrb kızlar kimsecikler yokmu ne
bende buğün geç uyandım
haftanın yorgunluğu vardı
zor kalktım inanın
yemegimde var kafamda rahat
öğleden sonra eşimle çarşıya gidecektik
ama çok yagmur yağıyor
gidemeyiz galiba
yarınd aburalardayım eşim yarın nöbetçi arkadaşlar

merhaba arkadaşlar tabi bugün herkese tatil ne güzel senağlama
bende öğleden sonra eve gidince bi temizlik yapmayı düşünüyorum
sonra yemek falan derken gene akşam olur

ama yarın eşim evde hihoyyyt
benim eşim polis olduğu için dönem dönem gece de çalışıyo ve sonunda bitti
artık sadece gündüz çalışıcak askere gidene kadar tabi
yarın geç kalkmak uzun uzun kahvaltı edip gezmek istiyorum umarım beklenen kar yarın yağmaz.

senin adına sevindim zyksn
yarın inş. istediğin gibi bir hafta sonu geçirirsin

c.tesileri çoğu arkadaş çalışmıyor
kimsecikler yok buğün.
ayy ben daha kendime gelemdim yahu.

Merhaba arkadaşlar saat 14:39 itibariyle kocişle hazırlanmış durumdayız,biraz gezeceğiz.Daha sonra ben annemlere uğrayacağım.Akşam görüşürüz inşallah

merhaba kızlarr
evdeydimya bugün temizlikle uğraştım şimdide ütü yapacağım
bu arada bu gece abimler bize gelebilir :) az önce konuştuk bir arkadaşı adapazarına gelecekmiş abimede demiş sizide götüreyim diye ama gece 1 de çıkacakmış yola bakalım abimde belki geliriz dedi bekliyorum dörtgözle:)
sizler nasılsınız çakırgözlümde mısrada gezmeye gittiler bi ben oturuyorum evde galiba
bu arada bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum ben ama canım lapa haricinde herşeyi istiyor
şaka maka 60,5 oldum kızlarya tam 4,5 kilo aldım düğünden sonra hemde 4 ayda . ve bi türlü motive olamıyorum diyet açısından bakalım dur demem gerekiyor artık kendime ...

ben deldim arkadaşlar
eşimle iş çıkışı buluştuk evin eksiklerini aldık
dünden yaptığım dolmam vardı
onu yedik salata falan yaptım.

yarın akşamda eşimin bir arkadaşı gelecekmiş eşiyle
bakalım nasıl biri.

jnazım çokda almamışın
bence kilon daha oturmamıştır.
vermen kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…