Canim bosver bi muddet sonra anlar ins, yani zorla da gorusmek zorunda degilsin hem fazla samimiyete de gerek yok eger cok isinamadiysan onlara arada bir gorusurusunuz yeter, onlar belki simdi alismistir sik sik gorusmenize o yuzden basta boyle israr ederler ama baktilar gelmiyorsunuz onlar da israr etmeyi birakirlar umarim.
sensicim çok aşırı çıpmak kekelere iyi geşlmiyo özellikle kabartma tozu ve unu ilave ettikten sonra.. yumurtaları şekerle iyice köpürtmekte şart..
konserveyi aynı pişiriceksin diye biliyorum ben kısık ateşte.. hiç denemdim güzel oluyomu deneyince söylersin.. gerçi bizim dondurucuda annemin yaptığı sebzeler var özellikle yeşil fazülyeye bayılıyorum.. közlenmiş patlıcanlada imam bayıldı ve salatası süper oluyor.. canım çekti şimdi ama bisürü yemeğim var en az 5 gün yeter bitsede yapsam bari :>)
Canim eger durust olmam gerekse ben sevdigim insanlarla da asiri samimi olmaktan hoslanmiyorum haftada 1 defa bile yeter de artar cok fazla samimiyet de iyi olmuyor, yoksa ben mi cok yabaniyim hehe. kaydirigubbakcemile3canım benim haklısında aslında eşi iyi biri eşimde çok seviyo ama eşinin yanlış hareketlerini gördükçe eşimde biz gitmeyelim bırak onlar gelsin diyor.. açıkçası ben onlarınd adurmadan gelmesinden taraf değilim evime gelince yapay davranmak istemiyorum.. denge meselesi sanırım her insan bir olmuyor tutarlılık şart. neyse kırmadan anlatmka mümkün olur inşallah ..
saolasın canımcım a.s.
Sensicim konserveler hiç sağlıklı değil be kuzum.Mecbur kalmadıkça almayın nolur
Yaralım gerçekten çok güzel bir kek,bir kez yap 1 hafta yeter,parmaklarınızı yemezseniz tabi::)))))
Bugün menünüzde neler var paylaşırmısınız lütfen?
Ben fırında kabak mücver yapacağım.Yarın içinde ıspanak kavuracağım,yumurtasını sonra kırmak üzere.Birde ezogelin çorbamı yapsam acep,bak şimdi aklıma geldi.Kociş her çorbayı yemiyor
sensicim haklısın fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.. herşeyin azı karar çoğu zarar :) bide bunu yemek yerken düşünebilsem oyy oyy.. sensicim bide aklıma ne geldi sen fırını kapadıktan sonra keki fırında bırakmıyosun dimi sıcak fırının içinde kalırsa da çökme oluyorda..
benim menümde kuru fasülye ve pilav var mısraacım misafirler için hergün 3 çeşit yapmıştım 9 çeşit yemeğim var kaç gün yeriz bakalımaz yapma gibi bi alışkanlığım yok malesef bol derin olsun derlerya ondan işte..
Yağlama nedir cnm ?
Amanın 9 çeşit mi ye ye bitmez bozulur,oralarda olsaydım evinize baskın yapardım :)
Bazlamanin uzerine kavrulmus kiyma koyuyorsun uzerine de sarimsakli yogurt cok guzel oluyor, kimisi de bunu sebit mantisi olarak biliyor canim ama kayseride yaglama diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?