Senin menüde ne var bakalım bugün çakır ım?Belkim çalarız :)
Arkadaslar nasilsiniz, keyfiniz yerindedir umarim.
Siz kac gundur kek falan yazinca benim de canim cekti ve dun islak kek yapayim dedim ama ortasi coktu cok berbatti. Bu neden oldu acaba? senağlama
Sizin iyi tarifiniz var mi kizlar, cok makbule gecer? kaydirigubbakcemile2
canım ıslak kek tarifim aklımda değil ama acaba unu mu az oldu bilmiyorum ki ben hep 2 kabartma tozu atarım.çok kabarır.üzerinede 3 su bardağı ayırıyorum sosunu.tarifte 1 su bardağı yazıyor ama daha ıslak olsu diye çok döküyorum.canım çekti yahu hihoyyyt
çakırgözlü ben daha hiç pırasa alıp yapmadım,dondurudakileri bitirmeye çalışıyorum.hala kurban bayramından kalan etlerim var.2 kişiyiz daha bitiremedik.bu aralar eşim yoğun 2 aydır misafirde gelmiyor
Cnm ben pek kakaolu kek sevmiyorum zaten diyetteyim diğelerinide yemiyorum.Benim favorim havuçlu kek,istiyorsan vereyim tarifini
günaydın arkadaşlar
pardon öğlen olmuş ama ben yeni uyandım
yemek kokularına koştum geldim :)
sensicim kekinin ortasının çökmesinin bvirinci nedeni aşırı cıvık yapmış olabilirsin unu azdır yada pişerken fırını açmışsındır yada hemen fırından çıkarır çıkarmaz sosunu dökmüşsündür onlara dikkat etmek gerek ttalımcım.. ben portakal ağacındaki tariflerden yapıyorum hiç bi seferinde olumsuzlukla karşılaşmadım yorumlarıda okuyarak deneyebilirsin ordakileri canım.. mesela browni yapmıştım geçen portakalağacından alıp muhteşem olmuştu :)
3 gündür eşimin erkek kardeşleri gelmişti bizde kalıyolardı durmadan yemek yaptım börekler denedim kekte uzmanlaşmaya çalıştım ama ne hikmetse çok farklı tariflere çıkamıyorum cesaret istiyo sanırım..
kolay gelsin herkeslere canlar..
kıslar slm ben 2008 temmuz geliniyim :)
bir sorum olacak size hiç k doğuma gittiniz mi evlnedikten sonra elle muayene olanlarınız var mı??****
Doktora gitmeniz gerekiyor elbette.İllaki bir sorununuzun olması gerekmiyor.Spekulum ile muayene ediyorlar.:bbo:
Spekulumdan sonra elle muayene daha cazip geldi.:jeyyar:O alet ne öyle?İnsan görünce irkiliyor.delikafaduldenelle yapıyorlar canım yaa..ben o şekilde oldum .her kadının 6 ayda gitmesi şart...ah ahh :çok üzgünüm:
Spekulumdan sonra elle muayene daha cazip geldi.:jeyyar:O alet ne öyle?İnsan görünce irkiliyor.delikafadulden
Erkekler rahat ohhh!:1closedeyes:
eşimin arkadaşının eşi ısrarla çağırıp duruyo oturmaya geçöen aylarda çok sık görüştük araya mesafe koymak istiyoruz ama anlamıyo ayıpmı oluyorki.. bilmiyorum ben yanlış bi davranış gördükten sonra sıcak olamıyorum .. neyse inşallah kırılmıyodur nerdeyse 10 keredir çağırıyor yok gelemeyiz diyorum ama siz gelinde demiyorum desem hemen gelecekler.. napmak alzım bilmiyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?