Canlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar.
Çakırım oh valla leylekler havada geziyor bu aralar senin.Kıskanalım mı ne:)))))
Hevincim mutluluklar dilerim cnm,diğer arkadaşlarımızında söylediği gibi lüzumsuz hiçbirşey alma sakın.Ben Allah tan almamımışımki herbir eşyamı keyifle kullanıyorum.
Yaralım evet bilgim var cnm benim yıkılmıyorlar hep ayaktalar.
Bende bugün eve biraz erken geldim,kocişim aldı iş çıkışı.
Kocişe pilav yapacağım pirinçleri ıslattım.Birde ona şinitsel ve salata yapacağım.Bende diyette olduğumiçin fırın poşetinde körili tavuk yapacağım kendime.
Jnazcım o notlar gerçekten evliliği çok hareketlendiriyor,sevgimiz ikiye katlıyor.Biz son üç gündür mutfak masasına bir defter koyduk,hergün oradan birbirimize güzel şeyler yazıyoruz.Bizim çok işimize yaradı çünkü ben sabah işe giderken kociş uyuyor oluyor,iş çıkışıda da yine ben evde yalnız oluyorum eşim çok geç geliyor.
Sevgimizi haykırmamız haricinde günlük yapılacaklarıda oradan tembih etmeye başladım gerçi bugün kociş çok beğenmedi.Napayım uyurken kaldırıp bugün çöpleri at,faturaları öde,kirayı ver diyemem ki :)
Hepinize tavsiye ederim bu defter işini
Ah keske benimde ilgi alanimda mutfak olsaydi güzel güzel yemekler pisirebilseydim :1no2: ama nedense hic icimden gelmiyor mutfaga giripte biseyler hazirlamak. Belki tüm gün calistigimdandir yorgun eve geldigimdendir, belkide annecigimin herseyi önüme koymasindadir bilmiyorum, tek bildigim iki ay önce Istanbulda nisanlimla onlarin evindeyken mutfaktan cikmadigimdir, ona yemek yapmayi bilmedigim halde biseyler hazirlamistim büyük bi zevkle, askla hemde. Güzelde oluyodu valla sırnaşık şey demekki is basa düstümü insan yapabiliyormus.
Bu arada bisey sormak istiyorum size, alyanslarinizda hangi tarih veya tarihler yazili? Simdi benimkinde nisan tarihi ve nisanlimin ismi yazili, bos yer var daha oraya nikah tarihini mi dügün tarihini mi yazdirsak? Bide evlilik yildönümümüzü ne zaman kutlasak, nikah mi dügün tarihi mi? Off cok detaylara inen biriyim bu huyumu hic sevmiyorum, ama nikahla dügün arasi cok uzun olcagi icin karar veremiyorum :bbo: sırnaşık şey
canım evlenince belki farklı olur.
bekarken bende hiç yemek yapamazdım
mısra arkadaşım bilir telaşlıydımda
nasıl yaparım diye
şimdi çok zevkle ve güzel yemek yapıyorum
kendimde farklı bir yetenek farkettim yani.
yemek yapma gibi
bende potansiyelde varmış galiba:)
alyansımda benim tarih yazmıyor.
ama biz düğün tarihimizi kutluyacaz inş.
tam anlamıyla birbirimizin olduğumuz gün çünkü
mısracım hoşgeldin güzelimCanlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar.
Jnazcım o notlar gerçekten evliliği çok hareketlendiriyor,sevgimiz ikiye katlıyor.Biz son üç gündür mutfak masasına bir defter koyduk,hergün oradan birbirimize güzel şeyler yazıyoruz.Bizim çok işimize yaradı çünkü ben sabah işe giderken kociş uyuyor oluyor,iş çıkışıda da yine ben evde yalnız oluyorum eşim çok geç geliyor.
Sevgimizi haykırmamız haricinde günlük yapılacaklarıda oradan tembih etmeye başladım gerçi bugün kociş çok beğenmedi.Napayım uyurken kaldırıp bugün çöpleri at,faturaları öde,kirayı ver diyemem ki :)
Hepinize tavsiye ederim bu defter işini
hevincim bencede güzel fikir .Misraa'cim cok tesekkür ederim canim a.s.
Bu defter isi gercekten cok iyiymis, bunu hemen not ediyorum bir yere ilerde kullanmak üzere a.s
Masallah ne marifetlisin canim, eline saglik simdiden kocisinle sana afiyet olsun
jnaz'cim Allah bu mutlulugunu bozmasin (Amin) ne güzel düsünmüs öyle esin, vallahi süper fikir a.s
tatlım bizim alyansta hiçbirşey yazmıyo
Bu arada bisey sormak istiyorum size, alyanslarinizda hangi tarih veya tarihler yazili? Simdi benimkinde nisan tarihi ve nisanlimin ismi yazili, bos yer var daha oraya nikah tarihini mi dügün tarihini mi yazdirsak? Bide evlilik yildönümümüzü ne zaman kutlasak, nikah mi dügün tarihi mi? Off cok detaylara inen biriyim bu huyumu hic sevmiyorum, ama nikahla dügün arasi cok uzun olcagi icin karar veremiyorum :bbo: sırnaşık şey
mrb canım kıskanma valla
sanmayınki herşey dört dörtlük
ama ben kendimi mutlu ediyorum inanın
bende öyle bir kaynana varken mutlu olmak
biraz zor ama
ben artık onu takmıyorum.
ve mutluyum
herkese merhaba
ben sizden biraz daha eskiyim 8.5 ay oldu evleneli
Kızlar açıkcası hepiniz kontrol haplarından kilo alıyorsunuz (tabi kullanmayanlara birşey diyemeyeceğim).Evlendiğimden beri hiç hap kullanmadım en fazla 1 kilo aldım oda düğün zamanı aşırı stres yapıp evlendikten sonra birden huzura kavuşmaktan kaynaklanıyor. Birde düzenli egzersiz yapıyoruz anacım:):):):)
tatlım tarhana çorbası, etli nohut yemeği, pilav, mevsim salatası , kereviz salatası ve turşu var . tatlı olarakta revani ve tavuk göğsü. gelecek olan eşimin ortağı eşi annesine gitti bursaya eşimde yemeğe çağırmış
ben 10 aydır kullanıyorum doğum kontrol hapı hiç kilo aldırmadı canım. çok da memnunum sadece göğüslerim dolgunlaştı.ben adet düzensizliği için başlamıştım. artık bırakamm herhalde
hormon testi yaptırıp ona göre kullanırsak sorun olmaz herhalde.
bu arada ben de 5 günlük taze evliyim:) yani sevgililer günü özel nikah yaptık. düğünümüz haziran da.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?