Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın kızlar hihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniz teolog ve çiçek tabiki katılabilirsiniz.
esmy çok az kalmış,heyecan başlamıştır ufaktan. hihoyyythihoyyyt
eski günlerimi hatırladım şimdi.bende daha 3 ay var canım dediğimi hatırlıyorum
jnaz canım evet birkaç gün yoğunum öğleden sonrada izinliyim sositosositosositososito
çakırgözlü canım buraya girdiğimde çok rahatlıyorum.sizlerle konuşmak benide çok rahatlatıyor :lepi:
mısra canım her dakika pohpohlanmak istiyorum,azcık ilgi göstermesin klava:
yaralım ben de şimdiden akşam olsada eşimi görsem diye düşünüyodum.heyecanlandım şimdi :1rolleyes:

infanta uzun zamandır yok,dün okula gidecekti bide iş görüşmesi diyodu.ne oldu acabaCADIARZU

gunaydin guzeller guzeli

teolog'cum aramiza hosgeldin, simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum

kizlar, dun aksam is çikisi, doktora gittik esimle. doktor beni scanner e gonderdi. randevu almam gerek simdi, bakalim ne olacak
doktordayken ise esimin arkadasi aradi, size gelecegiz aksam diye...iyi dedik gelsinler...sevdigi kizla beraber. sonra biri daha aradi, oda mahallesinden, oda gelebilirmiyim deyince, hadi sende gel dedik, oda sevgilisiyle geldi.
guzeldi, diger kizla da tanistim, otekini taniyordum zaten
çok guzel bir aksam geçirdik
yanliz...gece 3 de gittiler ve ben suan çok çok yorgunum...saskinim...bilmiyorum...
iste boyle canlarim
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba canlar.
Çakırım bekliyoruz seni heyecanla.Neler yaptın anlatırsın artık,iyicene ev hanımlığına alıştın valla.Pastalar ,börekler,gezmeler ohhhhh valla.
Dirimcim ah bu kocişlerin çektiği :)))
Hımmm demek infantanın iş görüşmesi vardı,umarım herşey yolundadır.
Yaralım,dün epeyce yorulmuşsun anlaşılan.Allahtan becerikli bir hatunsun,kocişinde çok şanslı tatlım.
Ben ,ertesi gün iş günüyse gelen misafirlerin geç saate kadar oturmasını kesinlikle onaylamıyorum.

Misraa'cim, aslinda bende onaylamiyorum esimde...ama oyle bi oturdular ki...kalkin gidin diyemeyiz ki ? onlar dusunmesi gerek, bu insanlar yarin çalisiyor diye
onlarin hepsi (bi kisi hariç) tatildelermis
ama biz onlara dedik, suan biz doktordayiz, kaçda çikariz belli degil diye onlarda ya içecegimiz bi kahve ozledik iste nazlanmayin dediler 9 da geldiler
sonra sohbet arasinda ay yarinda is var ya dedik biliyorlardi yani
biraz once esime dedim...aksam eve sakinnnn kimseyi kabul etme
çok kotuyum uyumaliyim diye
bide regl oldum karnim resmen öluyor...:-((

Infanta nerelerde gerçekten ya ?

Hayret...

Evet bacim oyle olsun

Bu aksam zaten yaprak dokumu var kimsecikleri kabul edemem
Merakla bekliyorum diziyi sonra kosa kosa yataga gidicem inan ki
ayakta zor duruyorum suan

Ahhh şu dökülemeyen yapraklar diyorum ben o diziye,hiç izlemedim.
Geçen yıl birinci düşmanımdı,işyerinde gece çalışıyorduk her çarşamba nöbetciydim,sohbete giriyordum dizinin saati geldiğinde herkes yok oluyordu

Şaka bir yanada hiç izlemesemde çok takdir ediyorum diziyi bu denli bir talep varsa muhteşem olmalı

mrb kızlar 2 günden beri gerçekten yoğundum
salı gezmeye gittik arkadaşla
akşam geldik
akşam gene misafir vardı lahmacunla bezelye ve salata yaptım.
sabah uyandım kayınvalideme gitim
oda içli köfte yapıyormuş o sırada teyzemin kızı tlf etti sana gelecem diye
köftelerimi
aldım hemen eve geldim
oturduk biraz
güzel oldu.biraz öncede eşim geldi
banyod aşuan
yemegimde var dedim kk ya girdim
yarında hep burdayım galiba.
inş. havada güzel olur.

Selam arkadaslar, yeni evliler nasil gidiyor hayat? :)
Cumartesi Istanbula gidiyorum askimla kavusuyoruz sonunda vee nikahimiz olcak hihoyyyt

artik benide esya alma havasi sardi, nikahimizdan sonra buraya döncem yine ve ev bakmaya baslicam, ev aramaya baslarkende esyalari yavas yavas almaya baslicam ama ev aletleri sadece, mobilya vs evi tuttuktan sonra, bakalim insallah cok pahaliya kacmam malesef bu huyum cok kötü en iyisini en pahalisini alirim hep :çok üzgünüm: en iyisi annemle gideyim o beni biraz toparlar

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım
bence çok masrafa kaçma
hep kullanacan şeyler al
fazlası sırf kalabalık yapıyor inanın.

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım
bence çok masrafa kaçma
hep kullanacan şeyler al
fazlası sırf kalabalık yapıyor inanın.

sagol canim,
annemde, komsularimda hep öyle diyor, cok fazla ev hediyesi alacaksin cogu kisiden simdilik sadece size yetecekleri al gerisi esin buraya geldigindede hallolur diyorlar. Birde evi kendim döseyecegim kendim alcam esyalari, nisanlim dügünden sonra hazir eve gircek iste sansli benim askim ya sırnaşık şey gönül isterdi ki beraber döseyelim evimizi ama simdilik önemli olanlari alip geri kalanini askimla aliriz

çakirgozlum hosgeldin bitanem
nerelerdeydin ya ? gezmissin, yemissin ne guzel

misraa'cim, gerçekten dizi harika, inan bana...evet hep ayakta kaliyor yikilmiyor o agaç ama...harika bu dizi Halil Ergune hayranim ben...offf heyecan basti

Hevin'cim
Simdiden hayirli ugurlu olsun
arkadaslarin ve çevrenin dedigi gibi kullanacagin esyalari al, tika basa doldurma evi bence
cunku çok hediye gelecek
hersey guzel olacak insallah
heyecanini buradan hissedebiliyoruz

Hevin'cim
Simdiden hayirli ugurlu olsun
arkadaslarin ve çevrenin dedigi gibi kullanacagin esyalari al, tika basa doldurma evi bence
cunku çok hediye gelecek
hersey guzel olacak insallah
heyecanini buradan hissedebiliyoruz

Cok tesekkür ederim canim sagol
inan ki o kadar heycanliyim ki, hem askimla kavusacagimiz icin ve tabiiki de nikah icin. Aslinda bir yanim buruk gidiyorum Istanbul'a, annecigim olamicak yanimda malesef dügünde olurum artik üzülme kizim diyor ama ne bileyim böyle düsünmemistim ben nikahimi dügünümü bir arada istemistim, kadermis ne diyelim. Allah hepimizin evine huzur yagdirsin mutlulugu eksitmesin baska bisey istemem.

Vallahi bugün carsida öyle biraz dolandim, türkiyede olsaydim ne güzel ceyiz magazalarina falan bakardim ama buralarda öyle seyler yokki dogrudürüst, öyle dolastim biraz ama almadim henüz biseyler.

Yalniz birseyi farkettim, eskiden hep kendime veya annecigime harcama yapan ben artik müstakbel esime esya bakiniyorum, noldu bana böyle :1shok:

kızlarr ben geldimm
acaip mutluyum bugün kocişim sürpriz hazırlamış bana . 4 gibi eve geldim kapıyı bi açtım yerde notlar var teker teker okudum oturma odasına götürdü beni öyle güzel şeyler yazmışki bitanem:asigim: çok seviyorum ben aşkımı :asigim:
sizler nasılsınız keyifleriniz nasıl ?

bu arada hemen çıkmam gerekiyo arkadaşlar eşim aradı akşama arkadaşı gelecekmiş bize yemeğe hazırlık yapmam gerekiyor öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk Şeniz

Canlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar.

Çakırım oh valla leylekler havada geziyor bu aralar senin.Kıskanalım mı ne:)))))

Hevincim mutluluklar dilerim cnm,diğer arkadaşlarımızında söylediği gibi lüzumsuz hiçbirşey alma sakın.Ben Allah tan almamımışımki herbir eşyamı keyifle kullanıyorum.

Yaralım evet bilgim var cnm benim yıkılmıyorlar hep ayaktalar.

Bende bugün eve biraz erken geldim,kocişim aldı iş çıkışı.
Kocişe pilav yapacağım pirinçleri ıslattım.Birde ona şinitsel ve salata yapacağım.Bende diyette olduğumiçin fırın poşetinde körili tavuk yapacağım kendime.

Jnazcım o notlar gerçekten evliliği çok hareketlendiriyor,sevgimiz ikiye katlıyor.Biz son üç gündür mutfak masasına bir defter koyduk,hergün oradan birbirimize güzel şeyler yazıyoruz.Bizim çok işimize yaradı çünkü ben sabah işe giderken kociş uyuyor oluyor,iş çıkışıda da yine ben evde yalnız oluyorum eşim çok geç geliyor.
Sevgimizi haykırmamız haricinde günlük yapılacaklarıda oradan tembih etmeye başladım gerçi bugün kociş çok beğenmedi.Napayım uyurken kaldırıp bugün çöpleri at,faturaları öde,kirayı ver diyemem ki :)
Hepinize tavsiye ederim bu defter işini

Misraa'cim cok tesekkür ederim canim a.s.
Bu defter isi gercekten cok iyiymis, bunu hemen not ediyorum bir yere ilerde kullanmak üzere a.s
Masallah ne marifetlisin canim, eline saglik simdiden kocisinle sana afiyet olsun

jnaz'cim Allah bu mutlulugunu bozmasin (Amin) ne güzel düsünmüs öyle esin, vallahi süper fikir a.s

Hevincim çok teşekkür ederim cnm.Herkesin bir ilgi alanı oluyor işte,benimkiside mutfak işleri:)-dekorasyon...

Hevincim çok teşekkür ederim cnm.Herkesin bir ilgi alanı oluyor işte,benimkiside mutfak işleri:)-dekorasyon...

Ah keske benimde ilgi alanimda mutfak olsaydi güzel güzel yemekler pisirebilseydim :1no2: ama nedense hic icimden gelmiyor mutfaga giripte biseyler hazirlamak. Belki tüm gün calistigimdandir yorgun eve geldigimdendir, belkide annecigimin herseyi önüme koymasindadir bilmiyorum, tek bildigim iki ay önce Istanbulda nisanlimla onlarin evindeyken mutfaktan cikmadigimdir, ona yemek yapmayi bilmedigim halde biseyler hazirlamistim büyük bi zevkle, askla hemde. Güzelde oluyodu valla sırnaşık şey demekki is basa düstümü insan yapabiliyormus.

Bu arada bisey sormak istiyorum size, alyanslarinizda hangi tarih veya tarihler yazili? Simdi benimkinde nisan tarihi ve nisanlimin ismi yazili, bos yer var daha oraya nikah tarihini mi dügün tarihini mi yazdirsak? Bide evlilik yildönümümüzü ne zaman kutlasak, nikah mi dügün tarihi mi? Off cok detaylara inen biriyim bu huyumu hic sevmiyorum, ama nikahla dügün arasi cok uzun olcagi icin karar veremiyorum :bbo: sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…