Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mrb kızlar nasılsınız
eşim işe gitti.
biraz sinirlerim bozuk kaynanama
gelecek birazdan.

dün bende bayagı temzilik yaptım evde
ama buğün bir iş yapmıyacam.

yarında inş.annemlere gidecem.

uff gerginim yaaaa
sevmiyorum bu kadını ya sevmiyecemde.

evli arkadaşlar bişey sormak istiyorum 28 gün sonra düğünüm olucak doğum kontrol hapına ne kadar süre önceden başlanması gerekiyor

Ayyy canım kıyamam.Ama daha beterini düşün anladın sen onu.
Neticede eşimizin annesi atsan atılmazsatsan satılmaz.Araya mesafe koymak en güzeli tabi bunada bir kulp takılmazsa

Aaaa 28 gün kaldı demişsin zaten özür.Regl döneminde başlaman gerekiyor umarım olmamışsınızdır cnm

infantacım ben kaydımı internetten yaptım.çok sevindim adına,canım pes etmek yok.ilerde pişman olmamak için bir şans vermişler o halde kullan onu,içinden nasıl geliyosa öyle yap,değiştir profilini kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
kızlar ne kadar sessiz bugün burası,kimsecikler yok :uhm:
PINARTUNCAY reglinin 2.günü ve yaklaşık olarak 1 ay önceden diye biliyorum.bide doktor demişti.ilk gün söylemesi ayıptır erkeğin korunduğu şey varya o kullanılmaz demişti.yırtar atar demişti.aklında bulunsun.ama bişey olmuyomuş merak etme,dikkat et diye söylüyorum.:1rolleyes:

dirimcim bende öğrenci numaramı unuttum bir de gerekli evraklar var yani artık iş yerinde izin alacam
kariyerim çok çok daha önemli
eşim okuyor okul kayıt parası kurs parası yol parası derken kedini harcıyor
ben de diplomamı almak istiyorum
yılmıcam çünkü artık özel sektörden bıktım valla meslekten soguttular

Ayyy canım kıyamam.Ama daha beterini düşün anladın sen onu.
Neticede eşimizin annesi atsan atılmazsatsan satılmaz.Araya mesafe koymak en güzeli tabi bunada bir kulp takılmazsa

ben koyuyorumda
karşımdaki bunu anlamazsa böyle oluyor işte
kelimelerin bittiği yer burası işte.

zamanda geçmiyor ki
eşimi bekliyorum
tam bir saat kaldıı
geç zaman geçç

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
sevgililer gününüz kutlu olsun :asigim:

slm kıslar
bu gün büyük gün eşimizle ilk sevgililer günü
bakalım eşlerimiz nasıl bir süpriz yapmış bize
yada yapmamışmı :1shok:
şahsen bizimki sabah hiç bişey demedi
öğleden sonra iş çıkışı buluşcaz bakalım ne olacak :icecream:

benım ablam 1995 ten berı evlı ılk dönemlerınde hep enıstem romantık davranıodu dun aksam ablamlardaydım dıokı cnm bana yarın ne aldın nasıl bır suprız hazırladın..
dıokı bız sevgılımıyız karımsın sen benım karım karım dıoo kaydirigubbakcemile3
ay ne gulduk ablamda bozuluo tabı.
ay dedım abla banada nısanlım evlendıkten sora böle mı dıcek dedım
dıo ılk zamanlarınızda öle demez ılk 4-5 yıl ama daha sonra eskırsın benım gıbı dıo(bu arada ablamın 13 yasında oglu var:)

mrb kızlar
buğün sevgililer günü
akşam eşime duygu yüklü bir mektup yazdım
tabiki sevgili arkadaşım mısranın sayesinde

yazdım eşortmanın içine koydum işten gelince
üzerini değiştirirken görsün diye.
neyse gördü oku sevindi
seviyor eşim böyle şeyler
çok konuşmadık romantik bir şarkı dinledik
koyun koyuna uyduk

buğünde işe gitti
akşam beraber ilk defa düğüne gidecez.

günaydın çıtır gelinlerrrr

ays okudukça gülümsüyorum ne heyecanlısınız sevgililer günü için.. bizde hiç sevgililer günü olmadı zaten 5 yıldır şimdide olmaz hatta adını bile söyletmez gavur icadıymış :lepi: bi o günmü hatırlıycakmış neymiş o öyle lülülülülülü neyse işte öylee bende gidiyimde kendi kendime bi hediye alıyım baari :dilcikar:

sen eşinle mutlu olda
boşver kutlama sevgililer günü.

kıslar bu gün mavrulam nişanlanıyor
umarım herşey yolunda gider herşey gönlünce olur
bakarsınız hafta başı yada yarın fotograflarınıda eklemiş

bende şimdi işden çıkacam biraz gezeyim sonra eşimi kurs çıkışı almaya gidecem birazda onunla gezerim
yarında misafirim var sabahtan yemekleri yaparım artık

inşallah günün güzel geçer infanta cım.. hava pek öyle göstermiyor ama dıaşrda :) güzel bi süpriz yapar kocişin.. yarınki misafirleride en güzel ağırlayacağına eminim şimdiden iyi eğlenceler vede kolay gelsiiin

zaten umursamıyorum şekerim uğraşamam bide onla:) garip takıntıları vardır asla vazgeçmez inatçıdır biraz :)

senin emktubu merak etmedim değil hani neler yazdın kimbilir :teytey:

evet güzel romantik şeyler yazdım
ama saolsun mısra arkadaşımın çok etkisi var
begendi bakalım eşim.

sevgililer gününz kutlu olsun kızlar... ben şoklardayım odun kocacımdelikafadulden izinili olduğumuz gün çok güzel süpriz yaptı hediyesini de verdi üstüne dünde çiçek getirdi çok hoştu bense hiç o havada değilmiş gibi davranıyorum süprizbugüne slaytımı hazırlafım 50 tane balon şişirdim üşenmeden herbirine notlar var patlatıkça okur ve girişe mumular ve sofra sorun yemek olayından anlamıyorum siparişle halederim artık onu ve çam sakızı çoban armağanı hediyemide verirsem süperr olucakdelikafadulden

yemek oalyına çözüm bulmam lazım offf

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.Dün gece eşim ve evli bir çift arkadaşlarımızla sinemaya gittik.Recep İvedik 2,şunuda belirtmek isterim ki çok küfürlü,aman amanda bir konusu yok.Şahan ın görüntüsü güldürüyor sadece.Neyse film arasında sigara içmek için dışarı çıktık,yanımızdaki gruptaki gennçler saat 007 diye konuşuyorlardı,ben de eşimin kulağına usulca fısıldadım Sevgililer günümüz kutlu olsun bitanem dedim öylece bakakaldı.Sonrada demesinn mi ;aşkım sen benim sevgilim değil minik güzel eşimsin diye .Sabahta aynısı oldu.Bende dedim ki evlilik yoluna çıkarken birbirimizin herşeyi olmaya sözvermiyor muyuz?Sevgililikte bunlardan biri olmalı.:)Ayrıca 15 günlük evliyiz ve geçen yıl biz birbirimizi bile tanımıyorduk şimdi çok özel bir gün işte dedim.Sonrasında sordu ne yapmak istersin bugün diye,işe gideceksin akşam en erken 22 de geleceksin bilmiyorum artık o saatten sonra ne yapılır dedim :)))))İşte böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…