ahhh dirimcim işler yogun olunca insan stres yapıyor
bende aynıyım o kadar hızlanıyorum ki iş bitsin diye bitmiyor yaa
bu aralar nedense eşlerle hep problem yaşıyoruz allaha şükür biz hiç pek atışmıyoz
ikimizde öyle uysalızki biribirimize hiç hırsla bile bakmadık
mavrulap çanta çok güzelmişde anlamadım sen abiyeyi çikolatayı falan kendin mi alıyon benim bildigim erkek tarafı alırda anlıyamadım
bakliyat saklama kapları bi yerde hususi satılmıyor avon gibi el altından satılıyor
o pembe kaplarla çerez mısır ikramlarda kullanılabilir ama ben kahvaltı bile koyuyorum
çok yönlü
slm kızlar bu hafta çok stresliyim.işlerim var.işyerimden nasıl izin alıcam bilmiyorum:1no2:
kafam dağınık.aldığım koca bisküviyi 5 dakikada şipşak nasıl yedim hiç bilmiyorum.stresli olduğumda gözüm birşey görmüyor.
infantacım çok düzenlisin,kapların çok güzel,güle güle kullan canım,benimki hep bez torbalarda,hangisinde ne var,inan şaşırıyorum bazen.hepsini açmak durumunda kalıyorum.nerden aldın peki?canım bide fincanlarım kırılmıştı ya ücretsiz getirdiler aldım,gözüm gibi bakıyorum :içelim:
çakırgözlüm tebrik ederim canım,marifetli arkadaşım benim.bende bugün denicem ıslak keki hihoyyyt
valla benimde aklıma gelmiyor bişeyler,eşimde de tık yok.doğum günüme bir sürü süpriz yaptı bana,daha 1 ay bile geçmeden sevgililer gününde hediye istemiyorum,belki ben ona birşey alırım.ama her yere birlikte gidiyoruz,hediyemi de birlikte alırız sanırım
bence en güzeli güzel bir yemeğe gitmek arkasındanda yaralım gibi sinemaya yada tiyatro yada opera olabilir.çok borcumuz var diyosanızda birlikte yemek hazırlanabilir.eşin beğendiği güzel bir yaş pasta
sensicim dünde ben eşime çok kızgındım,daha telefonu açar açmaz bir sürü laf saydı,niye onu 2 saattir aramıyormuşum,sinirimden gözlerim doldu.barışmak istedi pas vermedim.en sonunda dayanamadım neyse acıdım sana dedim.bağırarak konuşmasına sinir oluyorum.oda ısrarla bağırmıyorum yüksek sesle konuşuyorum diyor :mymeka: Çok üzgünüm çoook
Bak buna bende katılıyorum...esim bana bir gul alsin yeterli hediye falan istemiyorum
o bu son gunlerde bana en guzel hediyeyi veriyor zaten : huzur
Buldum buldum kayınvaldemle alışveriş yaptık çikolatamı falan aldım öğle arası ve eşarbı da aldım hihoyyyt
Çanta modelinden gösteriyorum rengi buna benziyo idare et :roflol:
goremedim tatlim ama olsun
nisana az kaldi zaten, o zaman resimleri album yaparsin bakariz
eminim ki elbisende basortunde çok yakisacak
merakla bekliyorum canisi
fazla stres yapma olur mu ? cunku nisan çok guzel birsey
:1hug:
Petrol mavisi olması lazım canım benim...Googlede yazınca petrol mavisi bu renk çıkyıo...Az kaldı zaten albüm yaparım da rahatça görürüz...Stres yapmamaya çalışacağım ŞenizBuldum buldum kayınvaldemle alışveriş yaptık çikolatamı falan aldım öğle arası ve eşarbı da aldım hihoyyyt
Çanta modelinden gösteriyorum rengi buna benziyo idare et :roflol:
goremedim tatlim ama olsun
nisana az kaldi zaten, o zaman resimleri album yaparsin bakariz
eminim ki elbisende basortunde çok yakisacak
merakla bekliyorum canisi
fazla stres yapma olur mu ? cunku nisan çok guzel birsey
:1hug:
Sıkma canını ya olsun başka bir gün buluşursunuz :teselli:he sevinsin garibim kaydirigubbakcemile3
biz o özel günleri ancak nişanlanınca yada evlenince yaşıyabiliriz
o gün ben onunla buluşamıycam bile senağlama
yine çıkamıycam çünkü
Yok be dirim pek heyecanım yok mirmirmirmir
Am ben o gün geldi mi geberecem heyecandan onu biliyorum kaydirigubbakcemile3
he sevinsin garibim kaydirigubbakcemile3
biz o özel günleri ancak nişanlanınca yada evlenince yaşıyabiliriz
o gün ben onunla buluşamıycam bile senağlama
yine çıkamıycam çünkü
Yok be dirim pek heyecanım yok mirmirmirmir
Am ben o gün geldi mi geberecem heyecandan onu biliyorum kaydirigubbakcemile3
Ben nisan için harika bir gun hatirliyorum
Evimiz kalabalikti erkenden, ve biz kizlarla yengelerimle kuafore gittik,
butun gun eglendik orda,
sonra elbisemi giydim prensesler gibi presimi bekledim.
sadece salona giderken çok stres yapmistim ama çok çok harika bir gundu benim için
dugun için ayni seyi soyleyemicem cunku o aksam o evime donmeyecegimi biliyordum.
çok aglamistim. hala hatirlarim hala aglarim... :çok üzgünüm: senağlama
O yuzden doya doya yasa bebem Şeniz
evet canım oğün istemesende çok heyecanlanıyorsun.
herşey akıp gidiyor.
oğün hemen geçsin stresten kurtulayım diyordum
ama şimdi keşke bir daha yaşayabilsem diyorum.
aman bende arasıra eşime sinirleniyorum
sonra barışıyoz.
neyapalım.
sevgililer gününde hediye beklemiyorum ya
çünkü bayagı bir borç var
belki gül falan alırda
şöyle pahalı birşey almasınıda istemem
borç biizm borç nasıl olsa.
Ay öyle yapacağım inşallah kaydirigubbakcemile5
Tek sorun nışan evde olacak , öğle arası kayınvaldem geldi ya evde olmasını istemiyorlardı ama ailemde evde istedi ısrarla o biraz sorun oldu..
Ne yapayım ya amcama, babama karşı gelemem ya benneyaptımki
Ben vazgectim sevgililer gunu icin birsey yapmaya esim yapar mi bilmiyorum,
ama ben siradan bir gunmus gibi gecirecegim.
Cok hevesliydim ama su an hic hevesim kalmadi,
kavgali degiliz konustuk bitti ama icimde burukluk var o yuzden birsey yapmicam.
O paraya gidip kendime harcicam sacimi boyaticam sanirim.
Katiliyorum arkadasim sana,
gerek yok aslinda, eskiden sevgililer gunun bir anlami vardi fakat artik daha çok aliskanlik haline gelmis gibi
ayrica her yerde koca koca kalpler, opucukler, falan da filan da.
peki sevgilisi olmayanlar ne yapsin ? yada henuz ayrilmis olanlar ? :çok üzgünüm:
bana koçisim bi gul alsa bile yeterli bana
zaten çok guzel bir program hazirlamis, guzel bir yemek, sonra sinema
fazlasina gerek yok zaten
Evlenince çoooooooooooooooookkkkkkkkkk beraber geçirirsiniz hiç aglama kelebosum
tamam biliyorum, insan herseyi vaktinde yasamak ister,
flort doneminde de sevgililer onemini tasir,
nisanliyken de bol bol gezmek ister,
ama olmazsa da aglama uzulme. ondan gelecek, samimi ve sicak bir mesaj bile yetmeli :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?