Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kociş pasta börek hastası,düğünden birgün önce bile mutfaktaydım 4 çeşit pasta yaptım:)
Allahtan bende çok seviyorum mutfak işlerini yoksa zorlanırdım

Masallah 4 cesit imrendim vallaha, ustune birde calisiyorsun.
Siz hepsini yiyemezsiniz yaa, sen en iyisi bir kismini bu tarafa gonder. kaydirigubbakcemile3

Sensicim işin kötü tarafı ucundan tadına bakayım derken iyicene şişeceğim.Az önce bir dilim kek yedim üstüne yeşilçay içtim .Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali oldu :)))))

Oh oh mis gibidir ya simdi yaptigin kek canim cekti vallaha, sen hic cekinme fazla gelenleri gonder ben hallederim. cokacimcoook

Ah tatlım yeter ki sen iste gönderirim inan.Ne tür pasta sevdiğini söyle yapayım hemencik:)

mısra allahtan bulmuşsun alyansını çok komik olmuş ya bir kısmını yemeyip çöpe atsaydınızda yüzükde o kısımda çöpe gitseydi ay ay allahtan bulmuşsun ya.

kusura bakmayın kızlar misafir oldum yazdıklarınıza.

Sen yapacak olduktan sonra ben hepsini severim canim hehe. Bu arada sen nasilsin canim alisabildin mi daha gunluksun herhalde anladigim kadariyla. Bana ilk gunler sanki esimle bulusmusum da aksam ustu tekrar eve gidecekmisim gibi geliyordu. kaydirigubbakcemile3

Sevgili çiçek hoşgeldin cnm.Keki çöpe atmazdık çünkü kek kolik bir kocişim var .

Sensicim ben zaten bu evde 3 aydır oturuyordum,10 yıldırda yalnız yaşıyorum.
Eşim evde misafirmiş gibi geliyor vallahi.Daha evlendiğimi bile idrak edemedim.Mutfak masasının üstünde evlilik cüzdanımız sürekli duruyor arada gidip bakıyorum Allah Allah diyorum :)))))

Misra'cim canimsin yaa nasil guldurdun beni inanamazsin, ne komik olmus ama )
Sen o zaman evin yabancisi degilsin...
Bende Sensi'cim gibi aksam 8 olunca boyle bogazim dugumleniyordu, her an evime donecekmisim gibi geliyordu...meger ben zaten evimdeymisim...:sm_confused:

Kizlar size bir haberim var...
Bi kaç gundur esimin sefi illa yaz tatilin tarihlerini bize bildir diyordu, herkes vermesi gerekiyor simdiden ki izinler belli olsun.
Ve biraz once artik kesinlesti...Temmuz ayinda tatile ayriliyoruz, is basi tekrar temmuzun 20 si...Ve napicaksin o tatilde diye sormadan ben diyim...istikamet...Misir kaydirigubbakcemile5

Mutluyum yaa...simdiden çok heyecanlandim ben...Gelsin o gunler...hihoyyyt

Anladim canim ozaman sana birazcik daha kolaydir alismasi sadece esin fazla geldi ayni ev falan.
Ilk gunler benim icin cok zordu, her yonden.

Oh oh ne guzel hevesle bekleyecek birseyin var, misir da guzel bir ulke oldugunu duydum! :teytey:

Kizlar ben cikiyorum artik esim gelir simdi isten, siz devam edin.
Benim yoklugumda da sevgililer gunune dair fikirler uretirseniz cok super olur benim aklima hicbisey gelmiyor. kafamçokkarıştı

Bende birazdan gideceğim yemek yapacağım.Fırında patatesli köfte,mercimek çorbası,pirinç pilavı.Kociş çok geç gelecek eve ama aç gelebilir.

mrb kızlar nasılsınız
2 gündür yoğundum valla.
dün misafirlerim geldi
çok güzel geçti çok şükür.
buğünde ben gittim gezmeye sabahtangittim
akşam üzeri geldim.
güzel geçti
yarında evdeyim temizlik yapacam
havalarda çok güzel.

mısracım tebrik ederim canım.

yaralım bitanem mısır a gidecek olmana cok sevindim....biliyosun ben balayında mısırdaydım,resmen büyülendim,geldikten sonrada bikaç gün etkisinden kurtulamadım....nil de güzel dilekler dile kabul oluyormuş....umarım gönlünce bi tatil olur....mısraaa cım canım eşlerimiz için hazırladıgımız yemeklerin tadıda bi başka oluyor...hani derler ya içine sevgimi kattım sanırım o olay gercekleşiyor....:) sensi biz sevgililer gününde evimizde olucaz,çünkü gecen sene sevgililer gününde küstük,bu sene birlikte ve cok mutluyuz,kırmızı şarap,mum ve romantik bi film üçlüsüyle olucaz:)

her zamanki gibi günaydın kıslar bu topikin açılışı bu aralar hep ben yapıyorum naniknanik
yaralim bende mısıra gitmeyi çok istiyorum hatta bi topik bile açmışdım tatli bölümüne
senin bilgin varsa paylaşırmısın nasıl gidecen yani bi turlamı
bizim dilimiz olmadıgı için tur bakıyorum en kolayı bu şekil bence

mısracım e güzel bi anın olmuş ama yüzügün düşecek kadar gevşekse dışardada düşer o yüzden daralt derimkaydirigubbakcemile
demek 10 yıldır yalnız yaşıyordun yalnızlık çok zor ablamda 8 yıldır yalnız başka şehirde yaşıyor (öğretmen)

sensicim meslein çok iyi aslında çok eleman aranıyor ama evde oturup evlilign tadını çıkarmak daha hoş bence
keşke bende evde olsam benneyaptımki

bu arada dün bi yere uyramışdım eşim nasılsa kurda diye oturdum çene çalıyordum saat 7,30 gibiydi eşim aradı 'mantı yaptım ne zaman gelecen' :roflol::roflol:
sen dedim evdemisin tabi yanımdakilerde güldü
haftada 1 gün eerken geliyor ama 2 haftadır o günlerde kardeşinin konserine gittigi için yine gelmicek sandım
neyse koşa koşa eve gittim bizimki mutfakta valla gözlerim yaşardı
bu arada mantı hazır buzluktaydı annem vermişdi:sm_cool:

infantacım günaydın bugün bende erkenciyim.....eger istersen eşimden bilgi alıp sana bi kaç tur önerebilirim....çünkü bizde turla gitmiştik...bu arada eşinin böyle güzel bir sürpriz hazırlaması da cok hoş....

Kizlar gunaydin
topigimiz çok yavasladi hayirdir insallah
hepiniz bir telastasiniz goruyorum
ozi'cim biliyorum tatlim bahsetmistin zaten bende çok heyecanlaniyorum inan ki çok mutluyum cunku çok merak ediyordum orayi insallah olur ve guzel geçer gerçi daha onumuzde 4 ay
infanta'cim, bacim, turla gitmiyoruz biz ajanstan alicaz biletleri yanliz havaalaninda giden butun yolcularin yaninda bir sorumlu geliyormus, ordayken, istedigin gun, belirli programlarda seçim yapip geziyormussun oda sana her yeri anlatiyormus.
ben turlari sevmiyorum kendim turistlik yapmayi seviyorum aslinda ozi'cim biliyor sana anlatir
bugun çok huykusuzum, esim butun gece kabuslar gordu yazik...hep uyandim çok kotuydu yaa...

Çakırgözlü iice alıştın bakıyorum ev hanımlığına delikafadulden kolay gelsin canım :1hug:

Çakırgözlü iice alıştın bakıyorum ev hanımlığına delikafadulden kolay gelsin canım :1hug:

günaydın kızlar
haklısın canım insan alışıyor
elinden başka birşey gelmezse böyle olur.
neyapalım elimdekilerle mutlu olmalıyım

temizlik bitti
kayınvalidem aradı niye aramıyor gelmiyormuşum
o kadın bütün pozitif enerjimi alıyor valla.

Isim çok sen ara deseydin...saka saka...
kaynana diyince sinirlerim alt ust oluyorda
temizlik yapiyorum kendime vakit bile ayiramiyorum deseydin...
ararsin suç aramazsin suç...
çakirim evliligine çabuk alistin inan çok sevindim
benim gibi sallanmadin en azindan
ben bazen iyiyim bazende aklima geldikçe çekip gidesim geliyor vallahi ne yalan soyleyim ki.
ben alisamadim. alismicam biliyorum.

yaralım neden alışamayasın.
artık eskiden yani bekarken ne yapıyomuşum ben diyeceksin eminim:)))

gerçi sana diyorum ama ben nasıl alışıcam bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…