ondandır cnm ya
bide eşim ameliyat olacak nasıl cnm sıkkın anlatamam ssana
bu yıl resmen ameliyat yılı bize göre
Allah beterinden saklasın
önce ben kist ameliaytı oldum
sonra geçen hafta kayınbabam olsu anjiyo ve stent takıldı damarına
şimdide dşim daha tarih belli değilmiş ama olması gerekmiş
offoff
geçmiş olsun canım eşini duymamıştım.
neyi var canım eşinin
aa canım benim geçmiş olsun
inş. en kısa zamanda saglıgına kavuşur eşin en kısa zamanda.
ablası yada kayınvaliden bakabilir belki
sıkma canını lütfen inş. herşey güzel olacak.
ya cnm vücudunda iltihaplanmalar oluyor
şimdide kuyruk sokumunda var zaten 2 3 gündür fenaydı
sabah dr gittiler dayım götürdü ameliyat şart demiş
off ya bende çalışıyorum kim bakıcak benim eşime:çok üzgünüm:
dr 3 gün rapor vermiş hergün pansumane gidecekmiş hastaneye
bide antibiyotik vermiş bitince ameliyat günü vercem demiş:çok üzgünüm:
canımm bugün aldığım en güzel haber bu çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...cok güzel bi güne denk geldi bugün eşimde bölge müdürü oldu akşam çifte kutlama var....oda bebegimizin şansına yorumladı..cok mutlu oldu....
İyiyim tatlım teşekkür ederim.
Bugün iş çıkışı eve gitmedim,yemek yapasım gelmedi,şimdi kocişin işyerindeyim.
Gözleme siparişi verdik şimdi geldi yiyeceğiz inşallah
günaydın cnm hoşgeldin aramıza
eh hayırlı olsun şimdiden sana
sağol mısracım eline sağlık
özlemezmiyiz hiç seni çabuk gel tamam mı
iyi akşamlar kızlarr
dün gece çok geç geldik eve o yüzden giremedim nete. sabahta kursa gittim öğlende ev bakmaya gittik eşimle
ev konusu nerden çıktı anlatayım malesef şu anda oturduğum evim bana çok küçük geliyor o yüzden hep büyük bir eve geçmek istiyordum dünde komşular bahsettiler bende zar zor ikna ettim eşimi ve gittik ev cidden çok güzel yeni yapılmış ve daha önce kimse oturmamış bayıldım resmen kirasıda normal ama merkeze o kadar uzakki ve eşim pek sevmiyor o tarafları ama ben ısrar edince tamam dedi ev sahibinden haber bekleyecektik neyse kurstan çıktım eve geldim temizlik yaptım yatak odamda değişiklikler yaptım ve eşimi aradım ev konusunu kapatalım şimdilik diye çünkü canım kocişim beni kırmamak için istemediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor kıyamadım bende ve arayınca içim o kadar rahatladıki belki ilerde ikimizinde içine sinen bir yer buluruz
bu arada az öncede zebra keki yaptım görümcemlere giderken götüreceğim yapımı gayet kolay arkadaşlar tadıda güzel
angelcim çok çok geçmiş olsun eşine tatlım inşallah bir an önce iyileşir bende de aynı sorun vardı alakalı alakasız heryerde çıban çıkıyordu ama öyle böyle değil en son koltuk altımda 3 tane çıktı ve ameliyatla aldı doktor 1 hafta hastanede yattım antibiyotik tedavisi gördüm ve yara açık bırakılıp hergün pansuman yapıldı 2 seneye gelecek ağustosta çok şükür o gün bugündür bi dahada çıkmadı inşallah eşinde kurtulur bir an önce
çakırcım sen nasılsın canım ?
bende iyiyim canım ben çıkmışım sen gelmişin
evdeyim canım ben aynı.
inş. gönlünüze göre ev bulursunuz
canım.
maşallah yoğunluk hala devamm.
yarında bana apt. komşularım gelecek öğleden sonra,
kekle poaça yapacam.
2 kişiler.
inş. güzel geçer.
mısracım afiyet olsun
gözleme yumurtasız dı dimi :)
yarın sabah eşime sadece peynirli ve maydonuzlu yapayım barii.
yeni evli arkadaslarımızın hayatı ne kadar yoğun geciyor böyle ben de pc başında boşboş oturuyorm yardımınıza ihtiyac olursa ben gelirim hiç çekinmeyin
haziran sonu demiştik dün akşam yine karrarımızı değiştirdik temmuz sonuna aldık iki ayagımız bir pabuca girmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?