• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slszr canim hosgeldin tekrar
evet ovunmek gibi olmasin ama topigimiz çok sirin yaa hihoyyyt
katil sohbete sende canimcim

madeofhonor'cum, neden dogu ? ben tr de olsaydim, Izmir i tercih ederdim

ben geldim biras başım ağrıo hiiç dışarı çıkcak halim yoktu tamam dedi koçişim ee kızlarr
canımcım niye ağrıdı ki başın

aslında dirimcim ben doğuyu istiyorum bi an nce gidip gelelim diye ama yüzde on ihtimalimiz var

bencede mantıklı madem zorunlu hizmet,biran önce kafandan çıkar,inşallah çıkar,ama ilginç yüzde on ihtimal

yaralimcım bir an önce gidip dönmek en mantıklısı geliyo,ilerde çoluk çocukla daha zor olur diye düşünüyorum

dirimcim hmm nasıl anlatsam benim abim şehit oldu 2006da o gün bugündür başım çok sık ağrır aldırmam alıştım ufak ağrılara amaa bazen çok zorluo bugünde öle bigün canım saol ilgin için

slszr canim hosgeldin tekrar
evet ovunmek gibi olmasin ama topigimiz çok sirin yaa hihoyyyt
katil sohbete sende canimcim

madeofhonor'cum, neden dogu ? ben tr de olsaydim, Izmir i tercih ederdim

sizlere katılmayı bende çok istiyorum ama işlerimden dolayı fırsat buldukça yazıyorum
ama sayfam hep açık arada sizleri okuyorum

dirimcim hmm nasıl anlatsam benim abim şehit oldu 2006da o gün bugündür başım çok sık ağrır aldırmam alıştım ufak ağrılara amaa bazen çok zorluo bugünde öle bigün canım saol ilgin için
canım başın sağolsun,şehit haberlerini duyunca içim eziliyor,stres sıkıntı,üzüntüden oluyor hep baş ağrısı,:çok üzgünüm:

Back
X