Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hım sizde o zaman baya birikim varmış
bizde hiçç yok
eryamandan düşünüyorum ben şimdi oturduğum yerde eryaman
100 120 arası gayet güzel evler var
150 ye de
ama nasıl yaparım bilmem
kredi çeksem 150 milyar çekememki
aman ya düşünmücem napayım:çok üzgünüm:

çakırcığım hayırlı olsun canım.iyi bir seçim gerçekten çok sevindim :dance:

Valla dirimcim o kadarcık az borçla ev kalmak herkese nasip olmaz ne güzel.Biz ayda 2000 bile vermeye razıyız ama öyle bir ev yok 100 milyar net kredi çekmemiz lazım o kadarda vermiyor bankalar.

evet cnm en güzeli
benimkiler zaten şehirdışında oldukları için gayet mesafeliyiz
2 gün yanyana kalsak başlıyolar bişilere takmaya
mesafe en güzeli

ama şu lafına bayıldım mısra insanlar hırsız oluyorlar kimi sevgini kimi düşünceni kmi paranı demişsinya
çok haklısın canım çok

angelcım yok kaynanam falannnn

sen çok sinirlisin ben sana bi daha soru sormayım

Bizde aynıyız canım.Üstelik halen borç ödüyoruz.Daha eşya borcu bitecek,eşimin bekarlıktan kalan yüklü borcunu ödeyeceğiz.Alacağımız evlerde 12o-150 arası bunlarda normal lüx falan değil.Yani hiç birikim olmayınca mümkün değil.Ben en yakın zaman olarak o da belki 5 yıl sonrasını düşünüyorum

kızlar banka kaça kadar veriyor bilmiyorum ama,kira öder gibi ödenir,en mantıklısı tokinin evlerine girmek.peşinat veriyosun 2 sene sonrada taksitleri başlıyor.azcık birikim olmadan zor sanırım.ama burda mesela merkeze uzak ama çok güzel evler var.100 civarı ama hepsinide krediyle halledemeyiz tabi :1no2:

aynen benimde
ayrıca mısraam benim kayınbabamın 2 evi var birinde oturuyolar biri kirada şimdi emekli oldu bursaya taşındı evlenmeden önce halası diyodu ki şimdi benim abimin 2 evi var biri eşinin biri görümcenin şimdi diyorum eşime hani evin birisi benimdi ee babam ölünce diyor yani diyorum ki ne saçma ya böyle şey olurmu baştan öyle denmedi diyorum sesi çıkmıyor napsın
ve babası evi satmam bi emekli maaşıyla geçinemem diyormuş
yani ben de çok sinirliyim ama ne dicem ki hiiçççç

aşk olsun angelcım sana niye sinirli oluyom yok erden çıktı sinirli olduğummm

ne bilem cnm yok kaynanam falan deyip kestirince bozuldum
çok soru soruyormuşum gibi
ben de sana moral vermeye çalışıyodum herkes gibi

bencede toki evleri çok uygun
biraz peşinat veriyorsun
sonra kira öder gibi aylık borç ödüyordun.

bizim burdada tek sorunu şehrin dışınd aolması.
130 metrekare hemde güzelde.

ya ben hazır olmayan eve yani kooperatife girmemeye yeminliyim
çok batan oldu akrabalarımdan
bizim burdada türkkonut toki evleri var hazırda
ya 100 milyar kredi çeksen ki hepsini alamıyoruz diyelim aldık
5 sene ödücen 2-2,5 milyar taksitle
o kadar zorki
oda bizim maaşımız
hani çocuk planlarım var o zaman işten çıkıcam nasıl ödücem borç

ayyy yok bitanem yanlış anlamışsınnn kafa yoğunken sohbet ortamında birden dersin ya ondan demişimdir sakın yanlış anlama soru sormandan sıkılır mıyım hiç nedemek utandırma beni angelcım geçmişi oku istersen genelde kısa yazıyorum uzun yazdığım nadirdir ya bişey anlatırken uzun yazarım yada neşeliyken dikkat ettt bak yazdıklarımaaa

çakırcım her yerde Şehır dıŞında burdada Öle.o eve oturmak ıÇın arabamın olması Şart

peki cnm o zaman bende yanlış anlaşılmak istemem çünkü

Angelcım çocuk doğunca çok zor,biz eşimle hesap ettik bebeğin aylık masrafı 1000 tl.
500 ki bulabilirsen çoğunlukla 600 bakıcı parası.Bez mama parası.Ki ben kıyafet falan hesap etmiyorum yıllar sonrada olsa olursa ablam veecek (((
Bebek zor iş bize çokkkkk uzak

canım ne kadar güzel konuşmussun,bende öyleyim sevmediğim insanlarla ister arkadaşlarım olsun ister ailemden sevmiyorsam,arkamdan konuşuyorlarsa,kıskançlık yapıyorlarsa hiç umrumda olmaz.anında ilişkiyi keser atarım.o tarz insanlar için kendimi üzemem.kızlar inanırmısız hasetliğinden halamın biri kınama gelmesi,diğeride düğünüme,düğünüme gelmeyen kardeşlerine dargınmış vs.ayıptır.bir taraftan da diyorki sizin düğünleriniz lüks oluyor,giyecek birşeyim yok diyor.birincisi lüks felan olmuyor.ikincisi kıyafet felan hikaye.bilmeyende fakir fukara sanacak.hep bahane,yalan.kısacası babam tarafının hiç bir yardımını görmedim.maddi değil tabiki yanlış anlaşılmasın,manevi yardımdan bahsediyorum kızlar.sürekli eleştirdiler,dalga geçtiler.bazı şeyler unutulmuyor işte.bende onlardan dertliyim.düğün zamanı en hassas olduğum zamandı.çok yanlız kaldım.halam arkamdan haber yolluyormuş,neden bayramda gelmedi dirim diye.sen düğünüme gelmedin,bir hayırlı olsun demedin.evime gelmedin hiç umrumda olmaz.sildim artık.düğünde hepsinin hasetliğinden gözleri açıldı.çok sinirliyim kızlar mısra bişeyler anlatınca benimde çenem düştü klava:

Oooo tam benlik konu...iyyy hiç okumayim daha iyi bence

çakirim arabaniz hayirli ugurlu olsun gulum gule gule kullanin insallah

pinarcim takma...mesafeli davran ama evinin hanimi ol
bukadar erken yatili misafir gelinmez ki canim allah allah

anlıyorum cnm hep aynı şeyler işte
banada uzaktı aslında ama artık ben bekleyemem
anlıoyosun dimi ameliyattan sonra psikolojim çok bozuk olmayacak sanıyorum
yani herşeyin hayırlısı tabi olmazsada Allahtan ama bu şüpheyle yaşayamam
görüp yaşayamam lazım olursada olmazsada
sonra tüp bebeğe kalırsam oda hep masraf
off ya napcam ben:çok üzgünüm:

seni çok iyi anlıyorum canımcım
hepimiz üç aşağı beş yuıkarı aynı şeyleri yaşamışız ama biri anlatmayınca içimzie atıyoruz
unutmuş gibi yapıyoruz

kızlar bu durumların hepsini herkes mi yaşıyor dirimcim bende yaşadım bunları angelda yaşamış yaralimda mısrada birtek ben yaşadım sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…