Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hee bitek bekarlar değil bende evliyim ama bende bilmiyodum öğrenmiş oldum saol yaralım

Tesekkurlerrr hihoyyyt
Canim...sekeri, yagli yemekleri, kizartmayi, kolayi, ekmegi, gazozlu içecekleri, tatliyi, kuru yemisleri, cipsleri, misir patlamasini, bunlardan hepsinden uzagim artik. hepsini kestim.
çorba, yagsiz beyaz peynir, haslanmis sebze (bol bol yiyorum), tavugu ise tavuk firin posetine atip firina veriyorum butun yaglarini aliyor o poset
balik
limonlu yagsiz salata yiyorum
ve gunde en az 2L su içiyorum (bugun içemedim ama yaa)
ve iste...sanirim bir hafta daha devam edersem 2 kilo vermis olacagim

çok çok zor ama...
alismistim abur cubur yemege surekli
çayi ve kahveyi ise sekersiz içiyorum artik
:çok üzgünüm:

Hee bitek bekarlar değil bende evliyim ama bende bilmiyodum öğrenmiş oldum saol yaralım

Dugunden bi gun once candostum bir paket almis sandigima koymus
Dugunde de yanima geldi çantama koydu bulunsun diye
Ve inan...çok isime yaradi getirmeseydi yada soylemeseydi napardim acaba :uhm:
allah razi olsun ondan yaa..

hmmm anladım şimdi a.s
sağol canım acıklaman için :1hug:
bu arada guzel bir fikirr Şeniz
yaa bide ben o gunden çok korkuyorum şişcekmi bide biyerlerım abooo :1ninca:
neyse çok kotu gecmemesi için dua edıcem :Saruboceq:
sağol bitanem açıklamaların için.. a.s
.

EE yiycek bişii kalmamışki :))) Aslında yapabilirim ama eşim yerken ben nasıl dayanıcam ya o hayatta öle diyet yemekleri yemez Bende o patates kızartması yerken salata yiyemem nasıl olcakki ama kendimi tutmam lazım psikolojim bozuluyo gittikçe çok kafama taktım bide herkez sölüo sanki aklımdan çıkıyomuş gibi dediklerini uygulamaya çalışıcam

Rica ederim hihoyyyt
sen hele o gune gel o zaman konusuruz bos yere içini korkuyla doldurma
yerimseniben

Canim, kendini engelleyeceksin
benim esimde yapiyor diyet fakat aksamlari bazen bikiyor ve sevdigim çikolatalardan yiyor banada teklif ediyor ama ben hayir bozmayacagim diyorum
ve bozmuyorum da
çok acikirsam elma yerim
onceden yediklerime sayiyorum
yemeseydim gorgusuz gibi sismezdim balon gibi Çok üzgünüm çoook

sağol canım , o gunu dusunmemek daha iyi sanırım :1hug: yoksa o guu heycan , korku, kaygılar hepsı birleşirse solugu acılde alırızz kesınnn :roflol: :roflol:

bu arada hanımlar diyetınıze ek olarak portakalda iyi gelıyor acıktıgınızda yerimseniben kan şekerını duzenlıyor sanırım daha dinç oluyorm (diyetteyimde a.s )
dugune kadar 60 olmak istiyorum suan 65imde..
sabah kahvaltısı harıc ekmek yemiyorum sadece, işede yaradı acıkcası.. sanırım bu diyetımı evlendıkten sonrada kullanacagım :jeyyar: a.s.

abba'cim portakal yiyorum bakalim faydasi olacakmi
suan kendimle savasiyorum psikolojim bozulacakti nerdeyse
simdilik rejime devam bakalim ayin sonunda kaç vermis olacagim
meraktayim
insallah olur

Kizlar dogum kontrol hapimi degistirdi doktor bakalim faydasi olacakmi
bu yeni hap hormonlari çalistiriyormus kilo aldirmiyormus ve killarin çogulmasini engelliyormus
hayirlisi yarin aksam baslayacagim
insallah kilo vermeme yardimci olur

Bende onu dinlendirici değil uyuşturucu bir krem olarak okumuştum kk da.Belki yanlış biliyorumdur.Uyuşturuyormuş ve acı çekmiyormuşsun genellikle epilasyon öncesi felan kullanılıyormuş herhalde.
Bide regle olmadan önce aspirin içmemek gerekir o da kanı sulandırıyor ve kanama daha fazla geliyor.Ben öyle duymuştum bilgilerinize sunulur:)))

abba'cim portakal yiyorum bakalim faydasi olacakmi
suan kendimle savasiyorum psikolojim bozulacakti nerdeyse
simdilik rejime devam bakalim ayin sonunda kaç vermis olacagim
meraktayim
insallah olur

ayy aclıga dayanmak çok oluyor yaa...
bide benım tansıyonum normalden dusuktur.. genetik yanii ...
bana daha zor oluyor a.s
bu arada portakal ,kivi , muz tokluk hissi saglıyor.. birde kivi bagırsakları çalıştırmada birebir a.s
bende aksıne elma yıyınce deliiler gibi acıkıyorum cokacimcoook :roflol:
bunye farkedıyor belkide yerimseniben
ayy canım insallah istedıgın kıloya ulasırsın :Saruboceq:
azmin sonu selamet derler sengözlerimebaksanab :lepi:

aa kk da yazıyor mu bu ? hemen bakıyorum :jeyyar:
birde jinekolojiyemı bakıcam yoksa cinsellige mi canım kaydirigubbakcemile3

kızlar inşallah 5bucuk ay sonra benim de düğünüm var.ne olur ne olmaz diye bahsettiğiniz kremden almak istiyorum o zamana.lakin netten kremin ismini girdim ve türkçe dilinde çıkmadı.acaba Türkiye de olupta bu tarz krem kullanan var mı aranızda ? varsa yazar mısınız adını ?yaralim bu kremin faydaları nedir ?

Canim...dinlendirici dedim belki yanlis kelime kullandim bilemiyorum
O bolgeye surebilecegin bir krem, alevini alir, siskinligi onler, ve daima yara olusmamasini onler
Nasil ellerimiz kuru oldugu zaman krem kullaniyoruz iste o bolge içinde kremler var
Sen eczaneye "saforelle" adinda ki kremden varmi yada ona benzeri dersen eczane anlar canikom

senın için yaralimdan kopyaladım canım..
eger kk da gorursen buraya yaz olur mu ? bende bakayım burdakı adı ne acaba kremın bende merak ettım valla ..

tşk ederim canım.kk da hiç gözüme çarpmadı benim.yarın eczacı arkadaşımla bi görüşüyüm belki yardımcı olur

ağustosta evlendim ve iyikide evlendim diyenlerdenim..:sm_cool:

güzel bir başlık olmuş sengözlerimebaksanab

bişey sorucam kızlar ben evlenince ankaradan kocaeline gidicem benim gibi olanlar varmıydı?nişanlımı çok seviyorum ama ailemden ilk defa ayrılıcam üniversiteyi bile onlardan ayrılmamak için ankarada okudum...bu zor devreyi nasıl atlattınız?:çok üzgünüm:

[
birde jinekolojiyemı bakıcam yoksa cinsellige mi canım kaydirigubbakcemile3[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ben cinsellik bölümünde ilk gece sayfalarından birinde okumuştum.Benimde ilk gece korkum vardıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…