Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sağol bitanem inşallah olur :Saruboceq: benim 1 sene 7 ay oldu canım sositososito çocuk için de 4 aydır uğraşıyoruz bakalım

sağol bitanem inşallah olur :Saruboceq: benim 1 sene 7 ay oldu canım sositososito çocuk için de 4 aydır uğraşıyoruz bakalım

Bende bazen korkuyorum simdi istemiyorum ama ilerde de ben isteyip te olmazsa diye, sen hap kullanmismiydin canim?

defne seni buldum bak yeni evli arkadaşlar en pratik fırından tavuk salata çorba ara sıcak olarak pratik şeyler yapın ondan sonra stres azalır ilk misafir zor oluyor tecrübe ile sabit

hoşgeldin yavru kuşummmmm Şeniz gel tabi yaaa arkadaşlarımıza yardımcı olalım tecrübeliyiz ne de olsa sengözlerimebaksanab

Bende bazen korkuyorum simdi istemiyorum ama ilerde de ben isteyip te olmazsa diye, sen hap kullanmismiydin canim?

yok bitanem hap kullanmadım hiç. kilo almamak için. kilo da almadım çok şükür aksine zayıfladım. korkma bence çünkü herşeyin bir zamanı var. Allah nezaman verirse ozaman olur sen istesende istemesende. hiç boşuna şimdiden strese sokma kendini :1hug:

ilk doğum günü ise akşam başbaşa yapsan daha güzel ilk doğum günü ilk senle olsun sadece sen bence öyle

Nasılsa erken giderler akşam bize ait:asigim:ama sanırsam o gece regle olabilirim:asigim:
Bide bu süpriz olacak hiç haberi yok böle bişey yapacağımdan.

Bana şimdiden soruolar çocuk yap diye bismillah daha 20 günlük evliyim az adetim gciktide annemin ağzı kulaklarına vardı

Dilekdilekcim kahvaltıya mı karar verdin pazar gün için?
O halde krep yapabilirsin çok güzel olur.Krepten birçok tat üretebilirsin çok kullanışlıdır :)
Örneğin içine peynir-maydanoz-karabiber karışımı koy rulo şeklinde sar,ortadan verevine ikiye böl ve üstlerine kürdan tak.
Bir kısmına reçel yada çikolata sür yine aynı şekilde sar.

İkinci bir seçenek içinde patatesli pizzaya ne dersin?Patatesleri küp küp doğra ,az yağda kızart,içine koyacaklarını belirle mesela sosis,sucuk,yeşil biber,1 domates.Bunları böylece biraz daha pişir.Altını kapat ve bir avuç rendelenmiş kaşarı üstüne yay,kapağını kapat kaşarlar erisinnnn:))))

Yumurta severlerlerse yumurta salatası yap.6-7 yumurta,birkaç baş yeşil soğan,yağ istersen limon

Seçenekleri çoğaltabilirim arzu edersen cnm :))))))

Menüyü söleyim zaten karar vermiştim de bide fikir alayım dedim..Domates salatalık peynir çeşitleri salam patates kızartması biber kabak ve patlıcan kızartması üzerine domates soslu.Sigara böreği yada milföy hamurundan börek o da olmazsa yeterse buzluğumda börek vardı onu çıkarıcam.yumurta salatası. e bu kadar da yesinler yeter onlara ben yeni evliyim maddi olarak zaten sıkışığım.Cebimde şimdi sadece ekmek parası var:))))

evet canım haklısın ondan ümüdi kestim zaten de kayınvalidemde de tık yok.... Ben annemle birşeyler yapıyorum bu seferde kendimi kendi kendime gelin güvey oluyor derler ya öyle hissediyorum.... Nişanlımın tek söylediği sen hazırlıklarını yap...... Şubat ayı bi girsin artık onu sıkıştırmaya karar verdim....kaydirigubbakcemile

genelde erkekler bu konularda ilgisiz olurlar..ama balık tutacak olsan onla ilgili herşeyi günler öncesinden yaparlar kaydirigubbakcemile3
benimkisi saolsun her konuda yanımda oldu..bunu alalımmı alalım,şura gidelimmi gidelim..meleim o benim

ben de korkardım ..ayna karşısında pozlar verdim hep kendi kendime ..en güzel mimiklerimi seçtim kaydirigubbakcemile3 kuafördeyeken de sürekli çaktırmadan aynada egzersiz yaptım.. takı töreni boyunca robot gibidim ..sürekli ağzım açıktı gülerken..sen de prova yap.en güzel mimklerine karar ver ve uygula..sadece evde çekilen bi kaç resmim abuk idi

ben cevap yazaa kadar sen karar vermişsin ama be nyinede fikrimi belirtim..sabahın köründe kalkıp meşakatli kafaltı hazırlıcana öğlen yemeğine alsan da iyi olurdu dicektim ama işin içinde d.günüde varmış o zaman en ii karar kafaltı olurdu zaten..

bizi arayıp ''biz rüyamızda bebek gördük. yoksa bebek mi geliyor'' diyenler oluyor. :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım benım a.s.
bu arada bişey soracam .. dinlendirici krem nedir ben bilmiyorum kafamçokkarıştı ne için kullanacazkınee :1shok: ayy kendımı çok cahil hissettim :çok üzgünüm:
şeyy şeyyi için mi yoksa :1shok:

abba hislerime tercüman olsun Şeniz
hakikaten ya o krem ne işe yarıyor ki bende bilmiyorum fisfisfis

evli olan arkidişler bize yardım edin noluuurrr ....
ohh iyi tek ben bılmıyomusun şeker-leblebi'mde bilmiomus , bence evlenmeyen butun kızlar bılmıyor gbime gelıyor ne bilim yanıma yandas arıyorum evett :roflol: :jeyyar:

Peki affedildin lülülülülülü
hoşbulduk daha gitmem takılırım buraya... bu arada nasıl bi rejim uyguluyosun
banada fikir verirsen çok sevinirim bayadır tartılmadım ama kıyafetlerimin çoğundan farkediyorum çok pis kilo aldım ya :çok üzgünüm: inş. verirsin aldığın kilolar su gibi gider insanın psikolojisi bozuluyo çünkü ama moralini bozma bu konuda yanlız diilsin :1hug:

Canlar ASPİRİN önce regl olmamızı sağlıyor,kanı sulandırdığı için :)))))))Bir süprizle karşılaşılmasın diye yazmak istedim

korkmayasan guzum yalnız değilsin sırnaşık şey
ben varım :1hug:

Canim...dinlendirici dedim belki yanlis kelime kullandim bilemiyorum
O bolgeye surebilecegin bir krem, alevini alir, siskinligi onler, ve daima yara olusmamasini onler
Nasil ellerimiz kuru oldugu zaman krem kullaniyoruz iste o bolge içinde kremler var
Sen eczaneye "saforelle" adinda ki kremden varmi yada ona benzeri dersen eczane anlar canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…