Hehe cok iyi bir yontem, bende artik soranlara sadece kismet diyorum birsey demiyorlar.
Sen evleneli nekadar oldu canim?
Allahim cocuk sahibi olmak isteyenin gonlune gore versin umarim olur canim.
Gercekten de oyle bazi insanlar moral bozmakta uzmanlar.
sağol bitanem inşallah olur :Saruboceq: benim 1 sene 7 ay oldu canım sositososito çocuk için de 4 aydır uğraşıyoruz bakalım
defne seni buldum bak yeni evli arkadaşlar en pratik fırından tavuk salata çorba ara sıcak olarak pratik şeyler yapın ondan sonra stres azalır ilk misafir zor oluyor tecrübe ile sabit
çok guzel bir cevap defne'cim
aklima yerlestirdim bir dahaki cevabim bu olacak
yasasin kadinlar)))
Bende bazen korkuyorum simdi istemiyorum ama ilerde de ben isteyip te olmazsa diye, sen hap kullanmismiydin canim?
ilk doğum günü ise akşam başbaşa yapsan daha güzel ilk doğum günü ilk senle olsun sadece sen bence öyle
Dilekdilekcim kahvaltıya mı karar verdin pazar gün için?
O halde krep yapabilirsin çok güzel olur.Krepten birçok tat üretebilirsin çok kullanışlıdır :)
Örneğin içine peynir-maydanoz-karabiber karışımı koy rulo şeklinde sar,ortadan verevine ikiye böl ve üstlerine kürdan tak.
Bir kısmına reçel yada çikolata sür yine aynı şekilde sar.
İkinci bir seçenek içinde patatesli pizzaya ne dersin?Patatesleri küp küp doğra ,az yağda kızart,içine koyacaklarını belirle mesela sosis,sucuk,yeşil biber,1 domates.Bunları böylece biraz daha pişir.Altını kapat ve bir avuç rendelenmiş kaşarı üstüne yay,kapağını kapat kaşarlar erisinnnn:))))
Yumurta severlerlerse yumurta salatası yap.6-7 yumurta,birkaç baş yeşil soğan,yağ istersen limon
Seçenekleri çoğaltabilirim arzu edersen cnm :))))))
Herseyi ben organize ediyordum ve ailelerle birlikte bir is olacaginda kaynanamla annem ayarliyorlardi cunku esimin guvencesi vardi : Ben
erkekler sadece "oh bee evlencem, evime kavusacam, tv benim, kari benim, " diye dusunuyorlar.....Saka Sakaaaa
hayir ama su bir gerçek ki erkekler kizlara gore az telaslilar...bilmiyorum genlerinde var galiba.
sen ayarla, sonra onada soyle bu boyle olacak, su soyle olacak diye
isine gelmiyorsa o zaman sen ugras dersin, bak bakalim sonra nasil yapacak kaydirigubbakcemile3
herkese selam kısmetse bende bu haziranda evlenicem (daha tarihi belli değil ama konuşmalar onu gösteriyor) yaaa aslında benim en büyük sorunumda bu nişanlımın bu konuda çok rahat olması.... Yani yapılması gereken bir çok şey var ama o halen kolunu bile kıpırdatmıyor.... herşey son ana kalıcak elimiz ayağımıza dolanıcak diye korkuyorum...
Sormak istediğim sizin eşleriniz nasıldı yani düğün hazırlıklarında size ne kadar yardımcı oldu? Nişanlımın rahat olması normal mi? yoksa hazırlıklar için çok mu geç kaldık........
Ya gülmeyin de bende nişan,düğün resimlerinden korkuyorum.abuk subuk resimler çekiliyor,ben hiç fotojenik değilim,hele bazı açılardan çok fena çıkıyorum.fotoğrafçı ona göre sizi yönlendiriyor mu yoksa sadece güzel poz oluşturmaya mı çalışıyor?
sonra resimlere bakıp abooo bu kızı da nerden bulmuş demesinler delikafadulden
Uzun zamandır yazıcam bir türlü fırsatım olmadı sadece bir kere yazabildim öyle çabuk ilerliyor ki topic inanın hızınıza yetişemiyorum.Bazı sorulara cevap vericem bir baklıyorum başka bişey sormuş arkadaşlar ama artık elim gözüm kulağım hep bu topicde olcak.Bende yeni evliyim ve sorucağım çoook soru var çünkü.
Mesela pazar günü ben görümcemi ve eltimi yemeğe çağırmayı düşünüyorum yada sabaha kahvaltısına sabah kahvaltısında değişik alternatifler ne olabilir ya da yemek olursa ne yemek yaparım.Daha dığrusu yemekleri ben yapmıcam sağolsun annem gelip yapıcak ben yaptım diye yutturucam delikafadulden:jeyyar:
bizi arayıp ''biz rüyamızda bebek gördük. yoksa bebek mi geliyor'' diyenler oluyor. :CüvCüv:
Canim benim hosgeldin bende sana sevgilerimi iletiyorum
Sorularini soyle cevapliyim :
1- mayistan agustosa kadar tabiki yetisir genelde dikim için bir ay içinde bile yapabiliyorlar, sorun olmaz, ve bence tam dugun gunu degilde bir hafta oncesini soyleyin, ne olur ne olmaz.
2- Telefon, mendil, agri kesici ve mutlakla dinlendirici bir krem. bende tavsiye, gerdege girmeden dus alirsan da almasan da o kremi kullan. ve mutlaka dusdan sonrada kullan, hatta ve hatta o kremi her gun kullan. ben yurtdisinda aldim, ismi saforelle, eczaneye sorabilirsin, belki aynisi ama baska adi tasiyan bir krem vardir.
3- agdayi dugunden 2 gun once yaptim ama 3 gun onceden yapsan daha iyi, cunku ertesi gun kina gecem oldu ve koltuk atlarim sizliyordu, 3 gun idealdir bana gore.
4- regl olmamak için aspirin içilmesi gerektigini duymustum ama ben sahsen yapmadim cunku zaten regl donemime denk gelmemisti onu yapan arkadaslar mutlakla cevap vereceklerdir
Sevgiler :1hug:
abba hislerime tercüman olsun Şenizsağol canım benım a.s.
bu arada bişey soracam .. dinlendirici krem nedir ben bilmiyorum kafamçokkarıştı ne için kullanacazkınee :1shok: ayy kendımı çok cahil hissettim :çok üzgünüm:
şeyy şeyyi için mi yoksa :1shok:
ayyyyyyyyyy canim yaaaaaaaa
Affetttttt
E nerdeydin canim sende Allah Allah ne biliyim ben apacik bi topik iste gellllllllll :1rolleyes:
Hosgeldin bitanecim bir daha da gitme burdayiz iste
Bende dombalak oldum merak etme :mymeka:
ama rejimdeyim ben ve inan basaricammmmmmmm :dilcikar:
Eski halime donmek istiyorummmm senağlama
evli olan arkidişler bize yardım edin noluuurrr ....
ohh iyi tek ben bılmıyomusun şeker-leblebi'mde bilmiomus , bence evlenmeyen butun kızlar bılmıyor gbime gelıyor ne bilim yanıma yandas arıyorum evett :roflol: :jeyyar:
sağol canım benım a.s.
bu arada bişey soracam .. dinlendirici krem nedir ben bilmiyorum kafamçokkarıştı ne için kullanacazkınee :1shok: ayy kendımı çok cahil hissettim :çok üzgünüm:
şeyy şeyyi için mi yoksa :1shok:
Canlar ASPİRİN önce regl olmamızı sağlıyor,kanı sulandırdığı için :)))))))Bir süprizle karşılaşılmasın diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?