herkese selam kısmetse bende bu haziranda evlenicem (daha tarihi belli değil ama konuşmalar onu gösteriyor) yaaa aslında benim en büyük sorunumda bu nişanlımın bu konuda çok rahat olması.... Yani yapılması gereken bir çok şey var ama o halen kolunu bile kıpırdatmıyor.... herşey son ana kalıcak elimiz ayağımıza dolanıcak diye korkuyorum...
Sormak istediğim sizin eşleriniz nasıldı yani düğün hazırlıklarında size ne kadar yardımcı oldu? Nişanlımın rahat olması normal mi? yoksa hazırlıklar için çok mu geç kaldık........
Ya gülmeyin de bende nişan,düğün resimlerinden korkuyorum.abuk subuk resimler çekiliyor,ben hiç fotojenik değilim,hele bazı açılardan çok fena çıkıyorum.fotoğrafçı ona göre sizi yönlendiriyor mu yoksa sadece güzel poz oluşturmaya mı çalışıyor?
sonra resimlere bakıp abooo bu kızı da nerden bulmuş demesinler delikafadulden
Arkadaslar size de surekli cocuk var mi diye soran var mi?
Allahim ya surda evleneli daha ne oldu ki. kaydirigubbakcemile3
Uzun zamandır yazıcam bir türlü fırsatım olmadı sadece bir kere yazabildim öyle çabuk ilerliyor ki topic inanın hızınıza yetişemiyorum.Bazı sorulara cevap vericem bir baklıyorum başka bişey sormuş arkadaşlar ama artık elim gözüm kulağım hep bu topicde olcak.Bende yeni evliyim ve sorucağım çoook soru var çünkü.
Mesela pazar günü ben görümcemi ve eltimi yemeğe çağırmayı düşünüyorum yada sabaha kahvaltısına sabah kahvaltısında değişik alternatifler ne olabilir ya da yemek olursa ne yemek yaparım.Daha dığrusu yemekleri ben yapmıcam sağolsun annem gelip yapıcak ben yaptım diye yutturucam delikafadulden:jeyyar:
Uzun zamandır yazıcam bir türlü fırsatım olmadı sadece bir kere yazabildim öyle çabuk ilerliyor ki topic inanın hızınıza yetişemiyorum.Bazı sorulara cevap vericem bir baklıyorum başka bişey sormuş arkadaşlar ama artık elim gözüm kulağım hep bu topicde olcak.Bende yeni evliyim ve sorucağım çoook soru var çünkü.
Mesela pazar günü ben görümcemi ve eltimi yemeğe çağırmayı düşünüyorum yada sabaha kahvaltısına sabah kahvaltısında değişik alternatifler ne olabilir ya da yemek olursa ne yemek yaparım.Daha dığrusu yemekleri ben yapmıcam sağolsun annem gelip yapıcak ben yaptım diye yutturucam delikafadulden:jeyyar:
Evet her zaman ayni sorular
Birde, ne bekliyorsunuz ? ne zaman olacak ? iliski nasil gidiyor ? aci var mi ? ben sahsen herseyi duydum
ne kadar terslesemde duydum
allah akil fikir versin boyle soranlara Çok üzgünüm çoook
Hehe yok cok sukur okadar ileri gidilmedi sadece cocuk var mi
ve hap kullaniyor musun diye soruyorlar surekli.
Ama ben yok dusunmuyoruz henuz dedigim zaman
sanki olmuyormus gibi neyse olur insallah diyorlar, Allahim ya. :mymeka:
En iyisi sabah kahvaltısı çünkü o gün kocişimin d.günü kahvaltıdan sonra kuzenim kardeşim ve sözlüsünü çağırıcam ufak bir pasta alıp kocacığıma mum üfleticem.Canım kocam 29 yaşına basacak ve 29 senedir ilk defa d.günü kutlatıcamdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5 İnşallah umduğum gibi olur dua edin kızlar da bir aksilik çıkmasın
siz daha yenisiniz bir de beni düşünün kaydirigubbakcemile3 bana her sorana pişkinlikle; MASRAFLARINI KARŞILAYACAKSAN NEDEN OLMASIN diyorum :roflol: bi soran birdaha soramıyor :roflol: biz şuan çocuk için uğraşıyoruz. 4 ay oldu. ama kimsenin haberi yok anneme bile demedik valla. yoksa mazallah adım kısıra çıkar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?