Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım aybükenin sanırım.Allah yardımcıları olsun
iyidir şeker sen nasılsın.canım tiramisuyu çok severim,iyi seçim :dance:

iyiyiz canım ya orta halli idare ediyoruz
amann kiminle tartıştın ya kim sinirini bozdu seninkötükedihüso
evet yazıcıoğluna gerçekten çok üzüldük işte yalan dünya boş dünya

Angelim...bu arkadas bir zamanlar benim evimden çikmayan, erkek arkadasini gorbeilmek için esime haftasonu programlar yap diye yalvaran bir arkadas.
ilk basta iyidi fakat zaman geçti ve 3uncu bir arkadasla tanistik ki onunda erkek arkadasi esimin dostu.
bu bizi aramamaya basladi, onlari ariyordu, bizimle birsey yapmak istemiyordu, derken, bu kisi iki kez sevgilisiden ayrildi ve bize geldi taaa geceler 3 e kadar oturdular bizde...
biz hep yardimci olmaya çalistik, acidik.
sonunda baristilar ve yine bizi aramamaya basladi derken msj atmis naber diye, açtim agzimi yumdum gozumu :mymeka:

Canım dostum yaralım,niye pas vermeyeyim cnm aşkolsun.:teselli:
Bunu hep tekrarlıyorum ben sayfada görünüyorum ama çoğunlukla yokum bakmayın altta ismimin yazdığına.
Güzel ruhunuda bozma iki yüzlü vede çıkarcı insanlar için.Aslında olumsuz gibi görünen birçok olay kişilerin maskelerini düşürdüğü için faydalı oluyor.Kim ne hakediyor bu tür olumsuzluklarla karşılaşınca anlayıveriyoruz .

ya bende sinir olurum böyle tiplere kişiliği oturmamış karaktersiz kişiler
iyi yapmışsın ağzının payını vermekle
hiç canını sıkma
ama güzel bişeye vesile olmuşlar bak kocamannn tiramusu yedin afiyet şeker olsun canımcımkaydirigubbakcemile2

belki yine işi düşmüştürde msj atmıştır
anlamışsın nasıl bir insan olduğunu zaten
bundan sonra ona göre davranırsın
canını sıktığına değmez
kaydirigubbakcemile5

Bilmem e ozledim seni o kadar selam sabah verdim cevap gelmeyince dedim ne oldu acep sevindim o zaman kaydirigubbakcemile5
canim benim...beni kullandi. bu kadari yeter dedim. ve kapistik. ama boylesi iyi oldu:1closedeyes:

:çok üzgünüm:benneyaptımki bana yok mucokacimcoook

Sen bana demedin mi diyettesin diye :mymeka: aklin fikrin yemekte yine
saka kuzum saka
dur gonderem ama benim Tiramisum daha lezzetli oluyor yaww

Angelim eskiden sinirliyken, dertliyken agzima mumkun degil hiç birsey alamazdim evlendim, simdide sinirlenince yiyorum e peki bu diyet nasil olacak ?
ve birde soyle bir hafta Misraanin misafiri olmayi isterim, hem sohbetinden doyum olmaz, hemde tariflerine baksana allahimmmmmm harika seyler yapiyor aciktim beee cokacimcoook

buğün daha iyiyim canım
burdada hava çok kapalı
evden çıkamadın iki gündür.
sanada afiyet olsun.
bozma moralini canım
.

Cakirim yine kotu bir hava...ofisimde son hiz kalorifer var usuyorum ya
disarda felaket yagmur
anlamiyorum bu havalar isinmayacak degilmi ? :1no2:

belki yine işi düşmüştürde msj atmıştır
anlamışsın nasıl bir insan olduğunu zaten
bundan sonra ona göre davranırsın
canını sıktığına değmez
kaydirigubbakcemile5

Stellam, aynen oyle bitanem, isi dustu cunku bizimle tatile gitmek istiyormus simdi ogrendim ama yemedim bu kez
hayir birde 2 kez esimi çok kotu tersledi, bisi yapamadim soktan
simdi indirdim sinirimi rahatladim yaww kaydirigubbakcemile2

Oyyyy keşke gelsende sana güzel mamalar yapsam.
Çok isterdim buradaki dostlarımı evimde ağırlamayı

insanın kafasına takmasında
karşısına söylemesi daha iyi ya
ben yapıyorum
inanın hafifliyor insan ya.
ohh diyorumm

Şimcikkk arkadaşlar zayıflamak için yeni bir yöntem buldum,çörekotu:)))
Yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yiyecekmişiz.

Soğan suyunuda çok kullanıranız rahim duvarını inceltiyormuş haberiniz olsun.

Bugün hep herbalistlerin sitesindeydim.

Sn. Hocam şu anda sizi bir yerel tv de canlı dinliyorum, hemen internetten sitenizi buldum ve üye oldum. Kilo problemim var çok aşırı iştahlıyım, yaşım ilerliyor, ayrıca tansiyon hastasıyım, kolestorolüm ve trigliseridim yüksek şu iştahıma nasıl dur demeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
y.d., 2008-11-26

---Merhaba. Akdeniz TV'de her salı, akşam 6'da, Vücudumuzu Tanıyalım programını sunuyorum. Ayrıca Artı Hayat adlı programa da her hafta konuk olarak katılıyorum. Amacım Tıp Fakültesi ve Muayenehane hekimliğim sırasında elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaşmaktır. Kilo problemi için, programda da anlattığım gibi, yemeklerden yarım saat önce yenecek bir tatlı kaşığı çörek otu ve 15 dakika önce yenecek bir yemek kaşığı dere otu, zayıflamaya yardımcı olacaktır. Ayrıca biberiyeli ve ebegömecili diye formülize ettiğim iki çaydan da çok yararlanırsınız. Buna günde yarım saat de yürüyüş gibi bir egzersiz eklerseniz başarıya ulaşma şansınız çok yüksektir. Tansiyon için özel çayımız ve kolesterol için keten tohumlu formülümüz gerekli dengeyi sağlayacaktır

.......................................................................

sayın hocam kilo vermek isteyip bir türlü verememekteyim.kemiklerim de kalın.aslında kilo fazla göstermese de yine de kiloluyum.zayıflayabiilmem için nasıl bir tedavi öngörürsünüz.şimdiden çok teşekkür ederim
ceyar05, 2008-02-19

---zayıflamanın en güzel yolu günde üc defa aç karnına, yani yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otu yemektir. 42 gün tansalp ebegümecili çayı ve barsaklar için de ayrıkotlu macun yemenizde fayda var. Günde üç defa bir çay bardağı yeşil çay (beraberinde biberiye, funda, mate yaprağı, kiraz sapı, mürver çiçeği de içilebilir) öneririm. Günde mutlaka yarım saat yürüyüş, 2 litre doğal kaynak suyu ve bir yemek kaşığı sızma zeytinyağına iki damla limon kullanın. Eğer şifalı bitkileri bir hayat stili olarak kullanır ve katkılı market ürünlerinden uzak durursanız ideal kilonuza kavuşursunuz. Ben hayatımın en az 10 yılını 30 kilo fazlalıkla geçirdim. Yukardaki önerilerimle 2 yıldır yaklaşık 80 kiloyum (boy 178 cm),

mısraam zaten ben soğan suyunu içemedim ya napmam lazım
sirkeli suyun sana faydası oluyormu canım onu içeyim bensenağlama
elma sirkesi+bal+sıcak su

bendede adet düzensizliği var kızlar. hemde baya düzensiz
yaptım bu soğan suyunu 15 gün yinede yok bir gelişme
dün doktora gittim (3 ay olamazsa gel demişti)
söyledim böle böle soğan suyu yaptım. pek bir tepki vermedi. soğan suyu kanı sulandırır sadece dedi

canım bende arkadaşa söyledim soğan suyunu,arkadaşı yapmış,midesini delmiş.çok soğan mideye iyi gelmez.benim gastritim var mesela.o yüzden mısra 15 gün içip bırakın demişti sanırım.ara veriyormuşsun
internette maydonoz suyu idrar yollarında iltihaba iyi gelir diyor.doktor hiç işe yaramaz diyor,bende anlamadım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…