evet canım aybükenin sanırım.Allah yardımcıları olsunMuhsin Yazicioglunun yegeni KK uyesi. Konu açmis, acisiyla tatlisiyla ya...yazik çok uzuldum
Misraa'cim, küsmüyuz ? hiç pas vermiyorsun ya ??
Angelim, Dirimim nasilsiniz guzeller guzeli ? yagmur varmis, bizde de var yagmur
Cakirim bugun iyisindir insallah
Biraz once biriyle tartistim. sinirlerim çok bozuldu. onun uzerine de bi guzel tiramisu yedim, olan kilolarima olacak of yaaa
Muhsin Yazicioglunun yegeni KK uyesi. Konu açmis, acisiyla tatlisiyla ya...yazik çok uzuldum
Misraa'cim, küsmüyuz ? hiç pas vermiyorsun ya ??
Angelim, Dirimim nasilsiniz guzeller guzeli ? yagmur varmis, bizde de var yagmur
Cakirim bugun iyisindir insallah
Biraz once biriyle tartistim. sinirlerim çok bozuldu. onun uzerine de bi guzel tiramisu yedim, olan kilolarima olacak of yaaa
Iyiyim Dirimim bogazimla ilgileniyorum suan, tiramisuyu biteremedim de
Masallah amma kocamanmis yani
Angelim...bu arkadas bir zamanlar benim evimden çikmayan, erkek arkadasini gorbeilmek için esime haftasonu programlar yap diye yalvaran bir arkadas.
ilk basta iyidi fakat zaman geçti ve 3uncu bir arkadasla tanistik ki onunda erkek arkadasi esimin dostu.
bu bizi aramamaya basladi, onlari ariyordu, bizimle birsey yapmak istemiyordu, derken, bu kisi iki kez sevgilisiden ayrildi ve bize geldi taaa geceler 3 e kadar oturdular bizde...
biz hep yardimci olmaya çalistik, acidik.
sonunda baristilar ve yine bizi aramamaya basladi derken msj atmis naber diye, açtim agzimi yumdum gozumu :mymeka:
Iyiyim Dirimim bogazimla ilgileniyorum suan, tiramisuyu biteremedim de
Masallah amma kocamanmis yani
Angelim...bu arkadas bir zamanlar benim evimden çikmayan, erkek arkadasini gorbeilmek için esime haftasonu programlar yap diye yalvaran bir arkadas.
ilk basta iyidi fakat zaman geçti ve 3uncu bir arkadasla tanistik ki onunda erkek arkadasi esimin dostu.
bu bizi aramamaya basladi, onlari ariyordu, bizimle birsey yapmak istemiyordu, derken, bu kisi iki kez sevgilisiden ayrildi ve bize geldi taaa geceler 3 e kadar oturdular bizde...
biz hep yardimci olmaya çalistik, acidik.
sonunda baristilar ve yine bizi aramamaya basladi derken msj atmis naber diye, açtim agzimi yumdum gozumu :mymeka:
Canım dostum yaralım,niye pas vermeyeyim cnm aşkolsun.:teselli:
Bunu hep tekrarlıyorum ben sayfada görünüyorum ama çoğunlukla yokum bakmayın altta ismimin yazdığına.
Güzel ruhunuda bozma iki yüzlü vede çıkarcı insanlar için.Aslında olumsuz gibi görünen birçok olay kişilerin maskelerini düşürdüğü için faydalı oluyor.Kim ne hakediyor bu tür olumsuzluklarla karşılaşınca anlayıveriyoruz .
:çok üzgünüm:benneyaptımki bana yok mucokacimcoook
ya bende sinir olurum böyle tiplere kişiliği oturmamış karaktersiz kişiler
iyi yapmışsın ağzının payını vermekle
hiç canını sıkma
ama güzel bişeye vesile olmuşlar bak kocamannn tiramusu yedin afiyet şeker olsun canımcımkaydirigubbakcemile2
buğün daha iyiyim canım
burdada hava çok kapalı
evden çıkamadın iki gündür.
sanada afiyet olsun.
bozma moralini canım .
belki yine işi düşmüştürde msj atmıştır
anlamışsın nasıl bir insan olduğunu zaten
bundan sonra ona göre davranırsın
canını sıktığına değmez kaydirigubbakcemile5
Şimcikkk arkadaşlar zayıflamak için yeni bir yöntem buldum,çörekotu:)))
Yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yiyecekmişiz.
Soğan suyunuda çok kullanıranız rahim duvarını inceltiyormuş haberiniz olsun.
Bugün hep herbalistlerin sitesindeydim.
bendede adet düzensizliği var kızlar. hemde baya düzensiz
yaptım bu soğan suyunu 15 gün yinede yok bir gelişme
dün doktora gittim (3 ay olamazsa gel demişti)
söyledim böle böle soğan suyu yaptım. pek bir tepki vermedi. soğan suyu kanı sulandırır sadece dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?