- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
merhaba kızlarrr... benımde kısmetse yaza dugunum olacak :asigim:
benımde sorularım vardı ama buraya uyarmı bilemedim ...
sorularım dugunden onceyle ilgili ama en iyi yine sizler bilirsniz...
1-gelınlıgımin dıkıme mayısta baslanacak ,agustosun ilk haftası dugunum olacak.. şimdi biz gelınlıkcıye alcagımız gunu soylerken tam dugun gununumu dicez yoksa bi kaç gun öncesınımı soylucez ?? birde mayıstan agustoda yetısır dimi ?
2-dugun gecesi otele gidicez , gerdek olayıozaman sizler cantanıza neler aldınız ? yada cantamıza koymamız gerekenler neler ??
3- tuylerımızın çıkmaması için ne kadar gun önce agda vs yaptınız .. (özele gırmıyorumdur insallah )
4- birde o gun regli olmamak için gecıktırıcı ılac kullanmak saglıklımı ? sizller hangi ilac markaları tercih ettınız ??
hmm bukadar bugunluk sorularım)) aklıma takılan sorular olursa yine solugu burda alacagım kesın ;-)
bu arada topigi acan arkadasımıza sevgiler... iykide böle bir topık açmıs a.s.
1-gelınlıgımin dıkıme mayısta baslanacak ,agustosun ilk haftası dugunum olacak.. şimdi biz gelınlıkcıye alcagımız gunu soylerken tam dugun gununumu dicez yoksa bi kaç gun öncesınımı soylucez ?? birde mayıstan agustoda yetısır dimi ? YETİŞİR CANIM BENİM 15 GÜNDE DİKTİ TERZİ :dance:
2-dugun gecesi otele gidicez , gerdek olayıozaman sizler cantanıza neler aldınız ? yada cantamıza koymamız gerekenler neler ?? BEN BU KONUDA YORUM YAPMIYAYIM ÇÜNKÜ RAHAT OLAYIM DİYE BALAYINA GİTMEDİK
3- tuylerımızın çıkmaması için ne kadar gun önce agda vs yaptınız .. (özele gırmıyorumdur insallah ) BENİM PAZAR DÜĞÜN VARDI PERŞEMBE AKŞAMI KURTULDUM İSTENMEYEN TÜYLERDEN kaydirigubbakcemile3
4- birde o gun regli olmamak için gecıktırıcı ılac kullanmak saglıklımı ? sizller hangi ilac markaları tercih ettınız ?? [/COLOR][/B] BEN İÇTİM CANIM. TAM DÜĞÜNE DENK GELİYORDU. PRO İLE BAŞLAYAN BİR İLAÇTI CANIM AMA ADINI TAM HATIRLAMIYORUM.
Umarım yardımcı olabilmişimdir a.s.
1.gelinlin yetişir ..ben düğüne 15 gün kala almıştım gelinlikçiden..
2.düğün gecesini evimizde geçirdik..anormal bi durum olmadı otelde de olsaydım sadece yedek çamaşır ve picama lazım edebilidi kaydirigubbakcemile3
3-düğün c.tesi idi ben perşembe ağdacıya gittim ..1 ayda çıkmadılar şükür kaydirigubbakcemile2
4.benim tam düğn gününe denk geliyodu..dr a gittim hem bi genel mayene olim dedim..bana regl düzenleyici ilaç yazdı ..düğün tarihine denk gelmesin die tarih ayarlaması yaptık ardından da dk ya başladım ..ağdaya gidicem günün sabahı bitmiş idi çok şükür kaydirigubbakcemile3
haydi hayırlısı kaydirigubbakcemile2
nazariks kız aynı herşeyimiz kaydirigubbakcemile5 kardeşmiyiz yoksa kaydirigubbakcemile3
valla canım bende aynı durumdayım ama işte hep anlatıyorlar,zamanla alışıyormuş herkes.belki biraz zorlanılıcak ama olucak sonunda.sanki bana da ayrı bir evim olmayacakmış gibi geliyor (üstelik üniversiteyi başka bir şehirde okudum ailemden uzaktım ) Kimbilir bundan 1-2 sene sonra bizde su gibi geçti hiç anlamadım diye bahsedeceğiz bu günlerden.Bence bunları düşünüp sıkılmayalım tam tersine bekarlık günlerinin keyfini çıkaralım yerimseniben
Eşiniz anlayışlıysa korkulacak ,sıkıntı edilecek bir şey yok.Ben bekarken hiç iş yapmazdım.Yemek yapmayı da bilmezdim.Hala da bilmiyorum.Evlenince değişen bir şey olmadı.Ben ,aynı benim.Evimiz yeni,ıvır zıvır yok,derli toplu.Düzenliyimdir,temiz tutarım,ama kimse de benden mucizeler yaratmamı beklemez.
Şunu da ekleyeyim :Nazlı yetişen ,her daim nazlı kalıyor ,merak etmeyin.yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 emme sen daha tecrübelisin 1 yılı geçmşi evleneli
herkese selam kısmetse bende bu haziranda evlenicem (daha tarihi belli değil ama konuşmalar onu gösteriyor) yaaa aslında benim en büyük sorunumda bu nişanlımın bu konuda çok rahat olması.... Yani yapılması gereken bir çok şey var ama o halen kolunu bile kıpırdatmıyor.... herşey son ana kalıcak elimiz ayağımıza dolanıcak diye korkuyorum...
Sormak istediğim sizin eşleriniz nasıldı yani düğün hazırlıklarında size ne kadar yardımcı oldu? Nişanlımın rahat olması normal mi? yoksa hazırlıklar için çok mu geç kaldık........
hanımlar ben nişanlıyım kısmetse eylülde düğününm bişi sormak istiyorum sizlere
ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum tariflerle felan kıvırırım diyorum ama düğünden sonra aileleri felan yemeğe çağırdığımızdada resil olmak istemiyorum :çok üzgünüm:
siz biliyomuydunuz?
Abovvv herkez burdaymış bende diorum bu kızlar nerde insan bi haber verir dimi yaralım :mymeka: jnaz da olmasa haberim olmayacaktı kaydirigubbakcemile3 topiğin çok güzel olmuş geçmişini okudum biraz çok güzel konular var bu arada bende dombalak oldum ya senağlama hap filanda kullanmıyorum ama akşam yemeklerini geç yemekden ve kocişle abur cubur yemekden bi hal oldum kafamçokkarıştı neyse artık bu topiğe takılırım
selam kızlarrrr
ya bana hıc evlenmıcekmısım gıbı gelıyor bugun şafak 8 ay 19 gun daha cokkkk varr belkıde bundan kaynaklanıyordur bılemıyorum ama sankı hıc kendı mahallemı terk etmıcem baska bır yerde yasamıcam gıbı gelıorr..
bıde ben evın en ufak kızıyım dogal olarak nazlı yetıstırmısler el bebek gul bebek evlenınce öle olmuyor malesefff bıde hep hazır cıyım ben temızlık yapmasınıda pek sevmem annem hep dıodu ıkıncı gun gerı gelırsın sen dıee suan degıstın dıolar ama hala annem el bebek gul bebek davranıyor bana eve gelınce yemegım hazır oluyor mesela işteyken arıo kızım yemek ne yapıyım dıoo offf ben cok özlıcem valla bıde aksam kesınlıkle ben elımı bıseye surmem bulasık mak yok hep annem yıkıoo ben sadece pazar gunu bulasık yıkarım nısanlımla bulusucam dıe kızım sen hazırlan der supurgeyı bıle kendı acarr ahh ben napıcam bılmıorum zor gelıcek mı ?
nasıl alısıcam?
valla canım bende aynı durumdayım ama işte hep anlatıyorlar,zamanla alışıyormuş herkes.belki biraz zorlanılıcak ama olucak sonunda.sanki bana da ayrı bir evim olmayacakmış gibi geliyor (üstelik üniversiteyi başka bir şehirde okudum ailemden uzaktım ) Kimbilir bundan 1-2 sene sonra bizde su gibi geçti hiç anlamadım diye bahsedeceğiz bu günlerden.Bence bunları düşünüp sıkılmayalım tam tersine bekarlık günlerinin keyfini çıkaralım yerimseniben
merhaba kızlarrr... benımde kısmetse yaza dugunum olacak :asigim:
benımde sorularım vardı ama buraya uyarmı bilemedim ...
sorularım dugunden onceyle ilgili ama en iyi yine sizler bilirsniz...
1-gelınlıgımin dıkıme mayısta baslanacak ,agustosun ilk haftası dugunum olacak.. şimdi biz gelınlıkcıye alcagımız gunu soylerken tam dugun gununumu dicez yoksa bi kaç gun öncesınımı soylucez ?? birde mayıstan agustoda yetısır dimi ?
2-dugun gecesi otele gidicez , gerdek olayıozaman sizler cantanıza neler aldınız ? yada cantamıza koymamız gerekenler neler ??
3- tuylerımızın çıkmaması için ne kadar gun önce agda vs yaptınız .. (özele gırmıyorumdur insallah )
4- birde o gun regli olmamak için gecıktırıcı ılac kullanmak saglıklımı ? sizller hangi ilac markaları tercih ettınız ??
hmm bukadar bugunluk sorularım)) aklıma takılan sorular olursa yine solugu burda alacagım kesın ;-)
bu arada topigi acan arkadasımıza sevgiler... iykide böle bir topık açmıs a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?