Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Eşiniz anlayışlıysa korkulacak ,sıkıntı edilecek bir şey yok.Ben bekarken hiç iş yapmazdım.Yemek yapmayı da bilmezdim.Hala da bilmiyorum.Evlenince değişen bir şey olmadı.Ben ,aynı benim.Evimiz yeni,ıvır zıvır yok,derli toplu.Düzenliyimdir,temiz tutarım,ama kimse de benden mucizeler yaratmamı beklemez.
Şunu da ekleyeyim :Nazlı yetişen ,her daim nazlı kalıyor ,merak etmeyin.yerimseniben

merhaba kızlarrr... benımde kısmetse yaza dugunum olacak :asigim:
benımde sorularım vardı ama buraya uyarmı bilemedim ...
sorularım dugunden onceyle ilgili ama en iyi yine sizler bilirsniz...

1-gelınlıgımin dıkıme mayısta baslanacak ,agustosun ilk haftası dugunum olacak.. şimdi biz gelınlıkcıye alcagımız gunu soylerken tam dugun gununumu dicez yoksa bi kaç gun öncesınımı soylucez ?? birde mayıstan agustoda yetısır dimi ?
2-dugun gecesi otele gidicez , gerdek olayı ozaman sizler cantanıza neler aldınız ? yada cantamıza koymamız gerekenler neler ??
3- tuylerımızın çıkmaması için ne kadar gun önce agda vs yaptınız .. (özele gırmıyorumdur insallah )
4- birde o gun regli olmamak için gecıktırıcı ılac kullanmak saglıklımı ? sizller hangi ilac markaları tercih ettınız ??

hmm bukadar bugunluk sorularım )) aklıma takılan sorular olursa yine solugu burda alacagım kesın ;-)
bu arada topigi acan arkadasımıza sevgiler... iykide böle bir topık açmıs a.s.

1-gelınlıgımin dıkıme mayısta baslanacak ,agustosun ilk haftası dugunum olacak.. şimdi biz gelınlıkcıye alcagımız gunu soylerken tam dugun gununumu dicez yoksa bi kaç gun öncesınımı soylucez ?? birde mayıstan agustoda yetısır dimi ? YETİŞİR CANIM BENİM 15 GÜNDE DİKTİ TERZİ :dance:
2-dugun gecesi otele gidicez , gerdek olayı ozaman sizler cantanıza neler aldınız ? yada cantamıza koymamız gerekenler neler ?? BEN BU KONUDA YORUM YAPMIYAYIM ÇÜNKÜ RAHAT OLAYIM DİYE BALAYINA GİTMEDİK
3- tuylerımızın çıkmaması için ne kadar gun önce agda vs yaptınız .. (özele gırmıyorumdur insallah ) BENİM PAZAR DÜĞÜN VARDI PERŞEMBE AKŞAMI KURTULDUM İSTENMEYEN TÜYLERDEN kaydirigubbakcemile3
4- birde o gun regli olmamak için gecıktırıcı ılac kullanmak saglıklımı ? sizller hangi ilac markaları tercih ettınız ?? [/COLOR][/B] BEN İÇTİM CANIM. TAM DÜĞÜNE DENK GELİYORDU. PRO İLE BAŞLAYAN BİR İLAÇTI CANIM AMA ADINI TAM HATIRLAMIYORUM.

Umarım yardımcı olabilmişimdir a.s.

1.gelinlin yetişir ..ben düğüne 15 gün kala almıştım gelinlikçiden..

2.düğün gecesini evimizde geçirdik..anormal bi durum olmadı otelde de olsaydım sadece yedek çamaşır ve picama lazım edebilidi kaydirigubbakcemile3

3-düğün c.tesi idi ben perşembe ağdacıya gittim ..1 ayda çıkmadılar şükür kaydirigubbakcemile2

4.benim tam düğn gününe denk geliyodu..dr a gittim hem bi genel mayene olim dedim..bana regl düzenleyici ilaç yazdı ..düğün tarihine denk gelmesin die tarih ayarlaması yaptık ardından da dk ya başladım ..ağdaya gidicem günün sabahı bitmiş idi çok şükür kaydirigubbakcemile3

haydi hayırlısı kaydirigubbakcemile2

çok tşk ederim canım az çok yardımcı olabıldın :1hug: a.s.

az çok dıyorum cunku durumlarım farklı aazcık :))) onlarıda yazayım mı ki..
2.soru için.. eşimin ailesinin evi ile kendi evimiz arasında 22 saatlık yol farkı var maalesef otele gidicezz ( evdede kalamayız 50 kişinin yanında nası bişiler olsun
3.soru için.. persembe kendi memleketimde olcak dugun, pazar eşimin memleketinde kafamçokkarıştı sonra eşimin izni bitene kadar kaynanamda takılcaz :çok üzgünüm: ( eşimin ailesinin evi zaten tatıl koyu oldu için nere gidem balayına yine aynı yerde olcezz :çok üzgünüm: )
4.soru içinde arastırıyım
canım çok sağol verdıgın bılgıler için a.s.

nazariks kız aynı herşeyimiz kaydirigubbakcemile5 kardeşmiyiz yoksa kaydirigubbakcemile3

tşk ederim .. çok sağolunn a.s. aminnn

bu topiği takip ediyorumda ne kadar sıcak bi topik walla okurken çok hoşuma giderek okudum bütün mesajları...evlilerdende çok yararlı bilgiler alıyorum kızlar:teytey:eee az kaldı benimde düğüne aklımdakileri sorup fikir edinicem :lepi:

saol tatlım öle yapıcam mecburen sıkmıcam kendımısenağlama

inşallah dedıgın gıbı olur cnm yaaa.s.

herkese selam kısmetse bende bu haziranda evlenicem (daha tarihi belli değil ama konuşmalar onu gösteriyor) yaaa aslında benim en büyük sorunumda bu nişanlımın bu konuda çok rahat olması.... Yani yapılması gereken bir çok şey var ama o halen kolunu bile kıpırdatmıyor.... herşey son ana kalıcak elimiz ayağımıza dolanıcak diye korkuyorum...

Sormak istediğim sizin eşleriniz nasıldı yani düğün hazırlıklarında size ne kadar yardımcı oldu? Nişanlımın rahat olması normal mi? yoksa hazırlıklar için çok mu geç kaldık........

erkekler bu konuda maalesef çok rahat canım. sen ondan umudu kes kaydirigubbakcemile3 ya kayınvaliden ya da annen yardımcı olmalı. bir bayanın yardımcı olması herzaman daha iyi. geç değil bence canım yani daha 5 ay var. şimdi tarihte kesin değil ya onun için de rahattır nişanlın. herşeyin olur hiç merak etme. boşuna stres yapıp bu güzel günlerini zehir etme Şeniz

Ya gülmeyin de bende nişan,düğün resimlerinden korkuyorum.abuk subuk resimler çekiliyor,ben hiç fotojenik değilim,hele bazı açılardan çok fena çıkıyorum.fotoğrafçı ona göre sizi yönlendiriyor mu yoksa sadece güzel poz oluşturmaya mı çalışıyor?
sonra resimlere bakıp abooo bu kızı da nerden bulmuş demesinler delikafadulden

Canim oncelikle Allah tamamina erdirsin insallah
Merak etme, kendi evin, kendi mutfagin ve kendi misafirin olunca ve is baba dusunce yapiyorsun. zor islere kalkisamazsin belkide ilk zamanlar ama kolay tarifler var onlari basta sunabilirsin. hem daha onunde baya bir zaman var, annenden ogrenebilirsin
Ben yemek yapardim ama çesit bilmezdim ama ogreniyorum yavas yavas
Ve hala hamur islerini bilmiyorum ama onlarida ogrenecegim
Kimse annesinin karninda asçi dogmuyor kaydirigubbakcemile2
Sen hiç dert tasa etme

ayyyyyyyyyy canim yaaaaaaaa
Affetttttt
E nerdeydin canim sende Allah Allah ne biliyim ben apacik bi topik iste gellllllllll :1rolleyes:
Hosgeldin bitanecim bir daha da gitme burdayiz iste
Bende dombalak oldum merak etme :mymeka:
ama rejimdeyim ben ve inan basaricammmmmmmm :dilcikar:
Eski halime donmek istiyorummmm senağlama

Canim...doya doya bu gunleri yasa o zaman daha onunde baya bir zaman var
Ne yalan soyleyim...Evet zor olacak
Bende el bebek gul bebek buyudum, elimi birseye vurmuyordum haftasonlari hariç fakat is basa dusunce oyle bir yapiyorsun ki...
Herseyden once evin olacak orasi
Suan annene guveniyorsun o yuzden yapmiyorsun yada firsatin olmuyor ama insan kendi evinde olunca her ise kosturuyor ve zamanla severek yapacaksin
Fakat sunu soyleyim ki asla evlilik baba ocaginda ki gibi olmuyor
Ve alismak için baya bir sure geçmesi lazim
Saklamiyorum ki evleneli 3 ay i biraz geçtigi halde hala alisamadim ben
Cunku baba ocagi çok tatli ve hiç kimse, bu dunyanin en harika erkegi olsada, annen gibi yada baban gibi uzerinde titremez.
O yuzden kaç ayin kaldiysa doya doya yasa. :1hug:

Kesinlikle :lepi:
Bekarlik gunleri çok guzellllllllllllllllll :teytey:
Ama evlenince sunu soyleyim...o zaman anliyorsun ki asla geri gunlerin gelmeyecek o yuzden evlendim evlenmedim, vakit geçmiyor, offf, pufff, sakin canlarim sakin
:1hug:

Canim benim hosgeldin bende sana sevgilerimi iletiyorum
Sorularini soyle cevapliyim :
1- mayistan agustosa kadar tabiki yetisir genelde dikim için bir ay içinde bile yapabiliyorlar, sorun olmaz, ve bence tam dugun gunu degilde bir hafta oncesini soyleyin, ne olur ne olmaz.
2- Telefon, mendil, agri kesici ve mutlakla dinlendirici bir krem. bende tavsiye, gerdege girmeden dus alirsan da almasan da o kremi kullan. ve mutlaka dusdan sonrada kullan, hatta ve hatta o kremi her gun kullan. ben yurtdisinda aldim, ismi saforelle, eczaneye sorabilirsin, belki aynisi ama baska adi tasiyan bir krem vardir.
3- agdayi dugunden 2 gun once yaptim ama 3 gun onceden yapsan daha iyi, cunku ertesi gun kina gecem oldu ve koltuk atlarim sizliyordu, 3 gun idealdir bana gore.
4- regl olmamak için aspirin içilmesi gerektigini duymustum ama ben sahsen yapmadim cunku zaten regl donemime denk gelmemisti onu yapan arkadaslar mutlakla cevap vereceklerdir
Sevgiler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…