• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:teytey:yemeğim pişmek üzere çok güzel olmuş tadı hepinize tavsiye ederim kızlar üstelik çokta basit

nası yaptım söyleyimm

önce bitane soğanı yağda soteledim sonra biraz ince kıyma ilave ettim oda pembeleşince salçasını ekleyip iyice kavurdum sonra yıkadığım yeşil mercimekleri ekleyip 3 dakika yağını içine alsın diye kavurdum tuz ve pul biber ilave ettim sonrada suyunu ekledim kaynayınca altını kıstım :teytey: bu kadarcık çorba değil yemek oldu besleyici oldu sanırım :)

ben konuları takip edemedim..yani etmeye çalıştım ama anlamadım valla..nolmuş nolmuşş die sormadan duramıcam...

pamukşekeri açıkçası benim içinde problem yok,ama benim eşimde izin vermez,düşünemiyorum bile ona söylemeyi :çok üzgünüm:
kızlar bilmiyorum biliyormusunuz şehir içi nakliye ne kadar tutar.1 milyarı geçermi ya?
nakliye okadar tutmaz sanırım canım ya. çünkü ben konya ankara arasını sormuştum 800 istemişlerdi .. ama şeye göre değişiyor mesela kaçıncı kattan kaçıncı kata çıkacak ona göre hesaplıyorlar sanırım..
ya ben kız bebekleri çok sevdiğim için sanırım kim hamile olsa kız olur gibi geliyo
inş sizin bebeğinizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur canım
ya aslında bencede başlasam şimdiden ama nedense bi korku var içimde böyle heveslenipte sonradan ya olmazsa diye :delphin:
bende masal kitabı almıştım geçen sene sırnaşık şey

ne güzel canım ya hayırlısı artık inşallah hiç bi zaman kötü düşünme olur olur .. bende çok olumsuz şeyler getirirdim aklıma gerçi hala getiriyorum ama sanırım en güzeli bütün negatif düşüncelerden kurtulup iyi şeyler düşünmekki iyi olsun herşey :1hug: herşeyin hayırlısı canım..

Kızlar ya arada kaynamış olabilirde
şehiriçi nakliye taşınma yani 1 milyarın üzerinde mi hiç bilgim yok

pamukşekeri açıkçası benim içinde problem yok,ama benim eşimde izin vermez,düşünemiyorum bile ona söylemeyi :çok üzgünüm:
kızlar bilmiyorum biliyormusunuz şehir içi nakliye ne kadar tutar.1 milyarı geçermi ya?

canım katlar önemli nerden alıp nereye çıkarıcakları
bide bazı firmalar var asansör kuruyo apartmana ordan indirip çıkarıyo
eşyalar zarar görmüyo ama onların fiyatları 1 milyarı geçiyo
normaller o kadar olmaz heralde 600-800 arası sanırım

sağolun canlarım ya,şuan da1 milyar çok bi para bana:utangac:
canım zaten kırılacak şeyleri biz götüreceğiz.tabak vs.2.kattan birinci kata çıkacak,yakın mesafe 10-15 dakikalık
mobilyaları aldığımız firma, yatak odası ve salon grubunu tek tek birbirinden ayırıp,monte edecek.yatak odası hele gardrop mümkün değil kapıdan çıkmaz.tek parça :1no2:

dirimcim hayırdır taşınıyomusun canım

okadar tutmaz hemen üzme kendini bide çok apzarlığa tabi bu nakliye işi . ilk fiyat sorsan pat diye çok yüksek istiyorlar. o yüzden biraz araştırmak lazım ama benim fikrim 500 ü geçmemesi lazım.

sensi cim hoşgeldin sende canım :1hug:

evet ya öyel oluyomuş ama ben dayanmaya çalışyıorum bide doğal olsun bebiş serum ilaç kullanmayalım diye uğraşıyor babası ultrasona bile sokmayacak delikafadulden

misafiride boşver zaten çalışıyon arada bi gelse yeter dimi :teytey: napıyım bugünlerde ben hiç istemiyorum açıkçası dua bile ediyom gelemsin kimse diye :utangac:

evet canımcım ya bende öyle akşam saat 7 de eve gelince kendime bile zor zaman ayırıyorum misafiri nasıl ağırlayayım dimi:utangac:

:teytey:yemeğim pişmek üzere çok güzel olmuş tadı hepinize tavsiye ederim kızlar üstelik çokta basit

nası yaptım söyleyimm

önce bitane soğanı yağda soteledim sonra biraz ince kıyma ilave ettim oda pembeleşince salçasını ekleyip iyice kavurdum sonra yıkadığım yeşil mercimekleri ekleyip 3 dakika yağını içine alsın diye kavurdum tuz ve pul biber ilave ettim sonrada suyunu ekledim kaynayınca altını kıstım :teytey: bu kadarcık çorba değil yemek oldu besleyici oldu sanırım :)

ay bu benim eşimin pek sevdiğibi yemek kayınvalidem de yapıyor hep cokacimcoook

sağolun canlarım ya,şuan da1 milyar çok bi para bana:utangac:
canım zaten kırılacak şeyleri biz götüreceğiz.tabak vs.2.kattan birinci kata çıkacak,yakın mesafe 10-15 dakikalık
mobilyaları aldığımız firma, yatak odası ve salon grubunu tek tek birbirinden ayırıp,monte edecek.yatak odası hele gardrop mümkün değil kapıdan çıkmaz.tek parça :1no2:

hayırdır canım taşınıyomusun:uhm:

ya ben kız bebekleri çok sevdiğim için sanırım kim hamile olsa kız olur gibi geliyo
inş sizin bebeğinizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur canım
ya aslında bencede başlasam şimdiden ama nedense bi korku var içimde böyle heveslenipte sonradan ya olmazsa diye :delphin:
bende masal kitabı almıştım geçen sene sırnaşık şey

zkysn cim senin dilinden bugün bebek düşmedi hadi bakalım hayırlısı
:CüvCüv:

dirimcim hayırdır taşınıyomusun canım

okadar tutmaz hemen üzme kendini bide çok apzarlığa tabi bu nakliye işi . ilk fiyat sorsan pat diye çok yüksek istiyorlar. o yüzden biraz araştırmak lazım ama benim fikrim 500 ü geçmemesi lazım.

sensi cim hoşgeldin sende canım :1hug:

canlarım bir aksilik olmassa taşınıyoruz,cumaya belli olacak,şimdiden araştırıyorum
aradım biraz önce 450 dediler,pazarlık yaparsak düşer sanırım
kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz

Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun

Çok fazlaaaaaaaaa bunlar................
Neden bu kadar çok?

Yok be Misraam, bunlarin hepsini yapsin demedim ki, fikir vermek için yapilabilecek seyleri listeledim tabiki bunlarin hepsini yapsa olmaz çok benneyaptımki
yani ben fikir vermek sey ettim de...:çok üzgünüm:

canlarım bir aksilik olmassa taşınıyoruz,cumaya belli olacak,şimdiden araştırıyorum
aradım biraz önce 450 dediler,pazarlık yaparsak düşer sanırım
kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz

iyi akşamlar canımcım
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı

mrb kızlar
nasılsınız
buğün hiç ama hiç keyfim yok
canım sıkkın
buralardayım ama yazamıyorum size kusurabakmayın

Bende ne zaman gelsem gitmis oluyorsunuz yahu
dirimim nereye kiz ? hiç bahsetmedin ama tasinmadan falan
çakirim hosgeldin nasilsin ? niye keyfin yok ?
benim isler bitti çok sukur rahatladim
yarina devam insallah

Bende ne zaman gelsem gitmis oluyorsunuz yahu
dirimim nereye kiz ? hiç bahsetmedin ama tasinmadan falan
çakirim hosgeldin nasilsin ? niye keyfin yok ?
benim isler bitti çok sukur rahatladim
yarina devam insallah

ben burdayım mesai açılış ve kapanışı benden hehehehh
benim işlerde bitti bugünlük şimdi yarım saat çıkışı beklicem buralardayımyerimseniben

Back